• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
برف روی زمین در صبح سه شنبه

14040106_2_2800.gif

آرش-مشهد

کاربر ويژه

تازه آرش جان نقشه پوشش برفش رو ندید !!!!!!!!!1

برای مشهد 6 تا 8 اینچ برف در نظر گرفته.

قطعا آپدیت امروز ECMWF هم شگفت انگیز خواهد بود.

ان شا الله محسن جان

خدا خوب عیدی ای داره بهمون میده

بعد از اون زمستون کابوس وار بارشهای خیلی خوبی داشتیم و ان شا الله خواهیم داشت

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز

هادی جان سلام..در خدمتیم آآ..خوش حال میشم از نزدیک زیارتت کنم..

درود بر شما محمد جان
منم خوشحال ميشم از نزديك ببينمت ولي الان اختيار دست وزير جنگه ببينم شب موندگاريم يا نه؟فعلن كه هنوز نرسيديم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب در پست قبلی سامانه بعد از 13 فروردین رو با هم به نظاره نشستیم و حالا با هم از کم و کیف سامانه اول هفته مطلع میشیم

48 الی 102 ساعت آینده- مدل نیروی دریایی

4360zqam8onmz8za70z.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه

درود بر شما محمد جان
منم خوشحال ميشم از نزديك ببينمت ولي الان اختيار دست وزير جنگه ببينم شب موندگاريم يا نه؟فعلن كه هنوز نرسيديم

:خنده2::خنده1:،بسیار خب..پس خبر بده بهم..شماره م رو واست پیام خصوصی کنم یا از امیرمحسن میگیرید؟؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هواشناسی گلستان:

اطلاعیه مورخه 7/1/93
قابل توجه کاربران گرامی !
بررسی الگوهای پیش یابی هواشناسی ، حاکی از نفوذ جریانات جنوبی به استان در روز شنبه مورخه 9/1/93 می باشد که باعث افزایش محسوس دما و در برخی از نقاط وزش باد گرم خواهد شد . همچنین براساس الگوهای موجود ، از روز یکشنبه 10/1/93 ، استان تحت تاثیر سامانه سرد بارشی قرار می گیرد که پیامد آن وزش نسبتاً شدید باد ، مواج شدن دریا ، آسمان ابری ، بارش باران ، در ارتفاعات بارش پراکنده برف ، پدیده مه و همچنین کاهش محسوس دما خواهد بود . این سامانه بتدریج روز سه شنبه 12/1/93 از استان خارج خواهد شد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
استاد فکرکنم باز باید یه همفکری با مدیران ای سی ام از طریق اکیوودر داشته باشید!!!:خنده1:یه مذاکره ی مسالمت آمیز میتونه کل شمالشرق رو قرمز کنه!!!:خنده1:

eli72

New member
نروژ تو اپدیتهای جدیدش میزان بارش تو شمال غرب و تهران و نواحی غربی رو داره کم میکنه و به همون نسبت واسه شمال شرق زیاد میکنه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نروژ بارش های دوشنبه رو یکم کم کرده ولی خب از پنج شنبه تا دوشنبه ی هفته ی بعدش برای بیشتر نقاط شمالشرق هر روز بارش زده..بنظر من خوب بود..

seyyedalireza

مدیر موقت
سلام بر همگی من از طبس با شما صحبت میکنم با هوایی تابستانی هوای مشهد چجوریه؟ کی بارش داریم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز بی زحمت اون مدل بارش تجمعی برف رو هم بذارید. ممنون از لطفتون.

جی اف اس و مدل ECMWF اعتقاد به بارش یرف سنگین در ارتفاعات شمال شرق دارند و در سطح شهر برآوردشون بارش پراکنده برف هست و بیشتر بارش به شکل باران و یا برفآبه است ولی هواشناسی کانادا که فورکا از اون تبعیت میکنه یک کلا میگه بارش سنگین برف!!!

بفرمایید:

3scwr6x372l2jfixidlb.jpg

eli72

New member
نروژ تو اپدیتهای جدیدش میزان بارش تو شمال غرب و تهران و نواحی غربی رو داره کم میکنه و به همون نسبت واسه شمال شرق زیاد میکنه.
برای مثال برای تهران که از هفته ی پیش بیش از 30 میل در نظر گرفته بود الان به 3 میل رسونده واسه اردبیل هم از 30 به تقریبا 11 رسونده ولی واسه مشهد بیشتر کرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا