• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
با اجازه امیرمحسن

نوشته شده در دوشنبه 1393/02/15 توسط امیرحسین (◕ ‿ ◕)

يـادگاري يادت نره

بارش شدید باران و جاری شدن سیل در شهرک غرب مشهد

بازديد : 2

سلام دوستان

بعد از گذروندن زمستان سخت و کم بارش برای مشهد و کلا شمال شرق کشور ، بهار سنگ تموم گذاشت و شاهد بارش های بسیار خوبی بودیم ، از جمله امروز 15 اردیبهشت 1393 که بارش بسیار سنگینی در مشهد و مخصوصا غرب مشهد یعنی شهرک غرب (قاسم آباد) رخ داد.

از قدیم گفتن سالی که نکوست از بهارش پیداست

انشاءالله که تا آخر سال شاهد بارش های خوب در سراسر کشور عزیزمون باشیم بلکه کمبودهای منابع آبی جبران بشن.

با تشکر از امیرمحسن عزیز هواشناس خوب مشهدی که عکسها رو تهیه کردن

jy932n0v4ge1soemweg9.jpg

ws9tadx8ij9uicxup4k4.jpg

hqjqiupenq0ro9dx0qz.jpg

i611tlhan0c5t0fzq7u.jpg

بقیه تصاویر و در ادامه مطلب میتونید ببینید...>>>

برچسب : بارش شدید باران, سیل, آبگرفتگی معابر شهری, پسش بینی بارش بهاری, بارش شدید 15 اردیبهشت در مشهد

ادامــه مطلب ...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

انتظار ادامه بارشهای نسبتا شدید در سطح استان خراسان رضوی

50.gif

تاریخ : دوشنبه پانزدهم اردیبهشت 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

با عنایت با آخرین آپدیت مدلهای هواشناسی در شامگاه دوشنبه 15 اردیبهشت 1393 به اطلاع خوانندگان عزیز وب سایت هوای مشهد میرساند به دلیل استقرار کامل سیستم فعال و بارشزا در استان های خراسان شمالی - خراسان رضوی و خراسان جنوبی ضمن تشدید بارشها در ساعات پیشرو ، انتظار بر این است که این بارشها تا شامگاه فردا بصورت جدی در سطح استان ادامه پیدا کند.

بررسی مدلهای مختلف هواشناسی

انیمشین مدل محیط زیست جهانی نیروی دریایی آمریکا تا 36 ساعت آینده

g7n8z9u39r0dbx5uxf7z.gif

بارش تجمعی بر اساس مدل هواشناسی کوتاه مدت اروپایی ECMWF تا 54 ساعت آینده

ta4mk5z3pr0h1j25a4n9.jpg

مدل جی اف اس در فریم های بارش تجمعی 6 ساعته

ساعت 4:30 بامداد سه شنبه 16 اردیبهشت

nxocdz7ininynoj1mziq.jpg

ساعت 10:30 بامداد سه شنبه 16 اردیبهشت

26ollzddkedyxpiwlmqf.jpg

ساعت 16:30 دقیقه بعداز ظهر سه شنبه 16 اردیبهشت

rnakx3e6ttnjra0ac7kh.jpg

ساعت 22:30 دقیقه شامگاه سه شنبه 16 اردیبهشت 1393

hhdqs8zuacgx8xn68tet.jpg

نتیجه بررسی مدلهای پیش بینی :

با عنایت به مرور نقشه های بالا و با توجه فصلی که در حال حاضر در اون قرار داریم یعنی فصل بهار و اردیبهشت ماه معروف و پر بارش شمال شرق، انتظار بر این هست که شدت بارشها باز هم در دشتهای مجاور با مناطق کوهستانی خصوصا کوریدور معروف شمال شرق یعنی حد فاصل دو رشته کوه هزار مسجد و بینالود از غرب تا شرق ( شهرهای قوچان- چناران- مشهد-کلات نادر- نیشابور - درگز -باجگیران) و همچنین نواحی کوهستانی جنوب و غرب استان خصوصا در محدوده شهرهای فریمان - تربت حیدریه- کوهسرخ- سبزوار- جوین منجر به آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه ها گردد.
شایان ذکر است به دلیل وجود رطوبت مطلوب و عبور امواج ضعیف و فرعی در منطقه، احتمال وقوع بارشهایی به شکل رگبار و رعد و برق پراکنده در طی روزهای چهارشنبه تا جمعه در سطح استان دور از انتظار نمیباشد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر بارشها با نرخ نسبتا مطلوبی همچنان در نواحی غربی شهر ادامه دارد

rahsazan

کاربر ويژه
از اول فروردین تا نیم ساعت پیش 102.5 میلیمتر بارش رو در بارانسنج بصورت تجمعی اندازه گیری کردم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اپدیت جدید نقشه ها در ساعت 18:00 یو تی سی هم خیلی خوبه.

خدا رو شکر:گل:

ارتفاع در تراز300 میلی بار- استریم لاین- بخار اب -آبهای قابل بارش

7ldd83qpohly4gnk4s3.jpg

ارتفاع در تراز 500 میلی بار - کیپ- رطوبت تراز 700 و تصویر IR ماهواره ای

evt92w74f28unvjbhn86.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چرخش اون کم ارتفاع بصورت پادساعتگرد در تراز 500 میلی بار کل حجم سیستم و بارش رو به روی دشتهای مشهد و قوچان خواهد کشاند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شب بر همه عزیزان و دوستان خوبم ، خوش و آرام

تا درود دیگر بدرود:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
همچنان بارش با شدت خوبی در شهر بجنورد درحال باریدنه..خداکنه فردا آمار خوبی بدیم بیرونو رو حاج محسن رو هم کم کنیم!!!:خنده1:؛آرزویی دست نیافتی است البته!!!:خنده1:

البته من ک دیگه کار به آمار ندارم..مهم اینه ک الان دارم از این بارش زیبا نهایت لذت رو میبرم..امیدوارم فردا هم دوستان خوبم در شهرهای مشهد و قوچان لحظات و ساعات خاطره انگیزی رو ثبت کنند انشاالله..:گل:

خب دوستان..بنده رو در ادامه و ماه های آینده خیلی خیلی کم خواهید دید..ازتون میخوام ک واسم دعا کنید..سالی سرنوشت ساز در انتظارمه..همچنین سید علیرضای عزیز..واسه هردومون دعا کنید..جبران میکنم:خنده1:

مخلص همتون هستم..به امید نزول رحمت های الهی بر جای جای خاک تشنه ی میهنم طی ماه های آینده..شب همتون خوش..یا علی..خدانگهدار..:گل::بای::احترام:

ممنون از نیما و محمد امیر محسن و علیرضا حسن امیر حسین محمدرضا وحید سعید هادی مهدی محسن و دیگر دوستان که لطف داشتن...خداروشکر که بعد از چند روز ناراحتی با این بارشا اندکی دل منو شاد کرد..انشالا که تا فردا مشهدن بارشای دو رقنی ثبت میکنه...

آخرین ویرایش:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود بر دوستان:گل:

بنده امروز عصر تا به الان هم گرفتار تدارک مراسم تشییع جنازه بودم و نتونستم از مطالب شما بهره مند شوم.

البته بعضی صفحات رو خوندم و از تصاویر و گزارشات لذت بردم.

به امیر محسن هم تبریک میگم و به سایر مشهدی ها و خراسانی های عزیز.

همچنین در گذشت پدر بزرگ جناب محمد رضا را به ایشان و خانواده محترمشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای عزیز از دست رفته رحمت و غفران الهی و برای افراد داغدار صبر و شکیبایی را خواستارم.
:ناراحت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
بارش باران از حدود نيم ساعت پيش در منطقه ما مجددن شروع شده!
ولي در تعجبم اين ايستگاه فرودگاه مشهد چه قدرت عجيبي داره كه در 24 ساعت گذشته فقط تونسته 3.4 ميل ثبت كنه!
اميدوارم امروز بتونيم آمار باران سنجي هاي سطح شهر را ببينيم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان
بارش باران از حدود نيم ساعت پيش در منطقه ما مجددن شروع شده!
ولي در تعجبم اين ايستگاه فرودگاه مشهد چه قدرت عجيبي داره كه در 24 ساعت گذشته فقط تونسته 3.4 ميل ثبت كنه!
اميدوارم امروز بتونيم آمار باران سنجي هاي سطح شهر را ببينيم.

سلام بر هادی عزیز و دوستان خوبم

اینجا هم دیشب سراسر بارش بود و همینک هم وضع به همین منواله .

بنظر با توجه به اپدیتهای فرودگاه هم که بارش مداوم گزارش کرده من به این نتیجه رسیدم که باران سنج فرودگاه قطعا نشتی داره.

lol

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

seyyedalireza

مدیر موقت
الان در مشهد بارش بسیار زیبایی داریم هم شدید و درشت مشهد شده رشت و مثل اونجا بارون میاد انشالله که تداوم داشته باشه
من که رفتم بیرون حال کردم از خونه تا مدرسه وقتی بو میکردی احساس تازگی بهت دست میداد
بچه ها فعلا خداحافظ تا بعد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا