• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
من خودم قبل این که بیام اینجا هیچی از هواشناسی نیدونستم (همین حالاشم زیاد نمیدونم) ولی وقتی که کمی توی صحبت ها شرکت کردم یک چیزایی یاد گرفتم که از مدیران انجمن و همه ی کاربران این انجمن متشکرم
شاید الان به خاطر کنکور کم میتونم بیام و از الان به بعدم شاید در روز یک بار بیام ولی همیشه اینجا هستم بعد کنکورم روزی 50 تا 60 تا پست میزارم
الانم باید مثل محمد بجنوردیمون بخنونم (تا الان که کم خوندم) تا بتونم یک دانشگاه خوب برم مشهد و اگه خدا بخواد اون دانشگاه فردوسیه اگه نشد هم دانشگاه سجاد
حالا اینا رو ول کنید چه بارونی داره میاد محله ی ما به جرات میتونم بگم الان هوی راین داریم
اگه کسی در مورد رشته مواد اطلاعات داره بگه که رشته خوبی هست یا نه (پیام خصوصی)
فکر کنم توی منطقه ما تاالان 5 میلو باریده

سیبری

کاربر ويژه
قوچان صدر جدول رو بدست گرفت

سلطنت چند ماهه فریمان بر خراسان در شامگاه نیمه اردیبهشت سقوط کرد

rahsazan

کاربر ويژه
ببخشید دوستان
توصیه برادرانه من رو قبول کنید:خجالت2:

شرمندتون ولی اگر کنکوری هستید تا بعد از کنکور دور اینترنت رو خط بکشید

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ببخشید دوستان
توصیه برادرانه من رو قبول کنید:خجالت2:

شرمندتون ولی اگر کنکوری هستید تا بعد از کنکور دور اینترنت رو خط بکشید

احسنتم مهندس جان..لایک...حقیقتش منم امروز رو زیر سبیلی رد کردم!!ولی خب کم کم زحمتو کم میکنم!!!:خنده1:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای جزیره کیش

هوای حاضر ساعت: ۲۳:۱۶
پیش بینی ۳ روز آینده

N_14_XL.png
۲۶° c
رعدوبرق

جهت باد: غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | دوشنبه ۱۵ اردیبهشت

سرعت باد: ۴ متر بر ثانیه, ۱۴ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۷۷

دید افقی: ۶۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۳۱° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۵° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۲/۱۵ ۲۲:۳۰

rahsazan

کاربر ويژه
امیدوارم بهار که تقریبا مثل بهار 76 پیش میره، زمستون هم مثل زمستون 76 بشه
فوریه 98 که بارشهای بهمن و اسفند 76 در همون بازه رخ داده، حدود 129 میلیمتر بارش داشته!

سیدمهدی

New member
منطقه رسالت و خواجه ربیع امروز بارش داشته ؟ فردا امیدی هست بارش داشته باشه این مناطق مشهد که مناطق شمال مشهد هستن چون فردا تو اون مناطق هستم برا یه کاری دونستنش خیلی مهمه اگه دوستان اطلاعاتی دارن ممنون میشم

سیبری

کاربر ويژه
البته بگم کنکورای الان دیگه کنکور نیست خیلی سوسولی شده!
الان 500 هزار شرکت کننده داره ، 700 هزارتاشون تو دانشگاه قبول میشن!:خنده1:بابا الان دانشگاه ها دنبال گرفتن دانشجو میدون حتی همون دولتیش!
اون کنکورای دهه 70 و 80 بود که کنکور بود ، جوون بایست صبح علی الطلوع تا شوم بوق سگ مثل خر درس میخوند!:خنده1:

hasan1

کاربر ويژه
البته بگم کنکورای الان دیگه کنکور نیست خیلی سوسولی شده!
الان 500 هزار شرکت کننده داره ، 700 هزارتاشون تو دانشگاه قبول میشن!:خنده1:بابا الان دانشگاه ها دنبال گرفتن دانشجو میدون حتی همون دولتیش!
اون کنکورای دهه 70 و 80 بود که کنکور بود ، جوون بایست صبح علی الطلوع تا شوم بوق سگ مثل خر درس میخوند!:خنده1:

حاج محسن نگو که جیگرم آتیش گرفت!!:خنده1:

چه روزهایی رو ما شب نکردیم و چه شبایی رو ما صبح نکردیم!

این متولدای دهه 60 خیلی بدشانسن! حالا بیا ببین کنکور ارشد و دکتری چه خبره! دیگه دکتری گرفتن هم هنری نیست!

سیبری

کاربر ويژه
نروژ بارشهای وحشتناکی رو فردا برای منطقه سرولایت و بینالود جنوبی در نظر گرفته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا