• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
u9avamez.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه
عکس امیر حسین عالیه شدت بارش رو بخوبی نشون میده چیزی شبیه بارشهای موسمی هند!

hasan1

کاربر ويژه

ماشاالله 26 میلیمتر

حاج محسن هنوز سالمی!! :خنده1:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

19 میل از این بارش قوچان در 6 ساعت گذشته اتفاق افتاده

از صمیم قلب تشکر میکنم از تک تک دوستای خوبم انشالا که همیشه شاد و سلامت باشید و غم از دست رفتن عزیزانتونو تا هستید نبینید...

Amir-Hossein

کاربر ويژه
عکس امیر حسین عالیه شدت بارش رو بخوبی نشون میده چیزی شبیه بارشهای موسمی هند!

خواهش میکنم محسن جان

من نتونستم برم بیرون از خونه عکس های خوب بگیرم و مجبور شدم از روی تراس خونه مون عکس بگیرم

به نکته خوبی اشاره کردی ، مثل بارون های عجیب موسمی بود و شاید تو عکس زیاد خوب حس نشه

باید زوم بشه

Hamid reza65

New member
سلام به همگي،من هميشه مطالب اين انجمن رو دنبال ميكنم ولي به خاطر اطلاعات كم توي گفتگو ها شركت نميكنم،فقط اينو ميخام بگم كه دروووود ميفرستم بر استاد اميرمحسن كه چقدر زيبا تو زمستان ٩٢گفتن كه بهارمون زيبا و پربارش ميشه،واقعا دست مريزاد آقا اميرمحسن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام به همگي،من هميشه مطالب اين انجمن رو دنبال ميكنم ولي به خاطر اطلاعات كم توي گفتگو ها شركت نميكنم،فقط اينو ميخام بگم كه دروووود ميفرستم بر استاد اميرمحسن كه چقدر زيبا تو زمستان ٩٢گفتن كه بهارمون زيبا و پربارش ميشه،واقعا دست مريزاد آقا اميرمحسن

درود بر شما دوست خوبم و خیلی ممنون از مهر و محبت شما دوست خوبم.

خدا رو شکر
خدارو شکر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیروی دریایی دیر آپدیت کرد ولی چه اپدیتی هم هست .

دوستان کیسه های شن رو برای جلو خونه هاتون پر کنید:خنده1::شاد2:

rahsazan

کاربر ويژه
وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: ۲۲:۵۵
پیش بینی ۳ روز آینده

N_30_XL.png
۱۶° c
رگبار باران

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | دوشنبه ۱۵ اردیبهشت

سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۰ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۸۲

دید افقی: ۸۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۷° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۶° c

[TR]
[TD="colspan: 2"]
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۲/۱۵ ۲۲:۳۰

[/TD]
[/TR]

hasan1

کاربر ويژه

سلام حمیدرضا جان

خوش آمد میگم

حمید رضا جان بعضی از کاربرا مثل بنده هم اطلاعات چندانی در این زمینه نداریم ولی سعی میکنیم تو بحث ها شرکت کنیم و چیزی یاد بگیریم. شما هم میتونید شرکت کنید و حتی میتونید از بارش ها و مناطق زیبا عکس بگیرید و ما رو هم مستفیض کنید.:گل:

Hamid reza65

New member
سلام حمیدرضا جان

خوش آمد میگم

حمید رضا جان بعضی از کاربرا مثل بنده هم اطلاعات چندانی در این زمینه نداریم ولی سعی میکنیم تو بحث ها شرکت کنیم و چیزی یاد بگیریم. شما هم میتونید شرکت کنید و حتی میتونید از بارش ها و مناطق زیبا عکس بگیرید و ما رو هم مستفیض کنید.:گل:
حتما حسن جان،مرسي از محبت شما

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
Mashhad Airport Current weather observation

The report was made 10 minutes ago, at 18:30 UTC
Wind 4 m/s from northwest
Temperature 15°C
Humidity 88%
Pressure 1019 hPa
Visibility 5000 m
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Broken clouds at a height of 1067 m
light rain showers and mist

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درودی دوباره بر دوستان عزیز

از ساعت 10شاهد بارش نسبتا شدید بارون در بجنورد هستیمو بیشتر خیابون ها دچار آبگرفتگی معابر شدن..خدایا شکرت..فکرکنم مجموع بارشمون از این موج به 15میل رسیده باشه..درسته به بارش های درشت قوچان کبیر نمیرسه ولی خب باز هم خداروشاکریم...

هنوز نتونستم عکس های استاد امیرمحسن رو ببینم ولی خب تعاریف بسیاری از این عکس ها خوندمو شنیدم..ماشالله در هنر عکاسی هم واسه خودشون یه پا استاد کامل هستن..

در ضمن بنده به محمدرضای عزیز تسلیت میگم از دست دادن عزیزشون رو..:ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا