• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
او همچنين ادامه داد كه احتمال مي رود تغيير در حالت عمودي زمين نيز ايجاد شده باشد.
تايونير نيز گفت كه احتمال دارد بعضي از مناطق سوماترا در جنوب خط استوا كاملا بلعيده شده باشد.
بدون ترديد اين زلزله بزرگ داراي پيامدهاي شگرفي بر وضعيت حيات در كره زمين نيز خواهد بود، زيرا تغيير ميل محور زمين، هرچند اندك، باعث ايجاد تفاوت در دريافت و بازتابش انرژي خورشيدي شده و در سطوح منطقه اي و محلي تغييراتي در اقليم و حيات زيستي سرزمين هاي گوناگون ايجاد خواهد كرد. انتظار مي رود مناطقي از كره زمين خشك تر يا پرباران تر شده و احتمال وقوع برخي توفان هاي محلي نيز تشديد شود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
صبح پنجشنبه از دید جی اف اس

بارش

g8y0oh75b5s5g5pkghz.jpg

دما

d2fszhr7h2sz762tnixo.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اون نقاطی که در ارمنستان داره شدید میباره ببیند چه نمودار اسکیوتی وحشتناکی داشته:

2014052012.37055.skewt.parc.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
Solar Update
Good morning. Below is an updated image of the visible solar disk. Solar activity is currently at very low levels. New region 2071 appears to be in a growth phase as it continues to rotate into view off the east limb. All other visible regions are stable. There is currently a chance for at least C-Class solar flares. A number of faint coronal mass ejections were observed during the past 24 hours, however each appear to be directed away from our planet.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سرتاسر نیمه شمالی فراتر از نرمان امیر جان به نظرت مشعدم تو منطقه ابی هست اخه خیلی لب مرزیه

والا چه عرض کنم محمد رضا جان.
بالاخره نقشه های اونهم با این grid از منظر جهانی بدون خطا نیستند . حالا یکم اینور تر یا اونورتر مهم باریدنش هست. خیلی وقتا همین نقشه ها واسه منطقه ما آنومالی منفی زدن ولی جانانه باریده!

بهر روی امیدوارم فقط خوب بباره.

نیروی دریایی از آپدیت صبح و ظهرش خیلی بهتر شده .
پنجشنبه صبح زمان شدیدترین بارش منطقه نا علی الخصوص مشهد خواهد بود.

tusyqude.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

دقیقا و این یعنی تگرگ شدید- رعد و برقهای جانانه و بارش سیل آسا!!!!!

تازه تموم شاخصهای لازم برای شدیدترین ناپایداریها رو داراست. ضخامت لایه سطح زمینش هم بسیار مطلوب بارش تگرگ هست.

کیپش رو بر روی نمودار رنگ کردم.

ame7y2up.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
طبق آمار سالهای النینو برای مشهد فوق العاده عالی بوده که من فقط 2 سالش رو جدا کردم و خودتون میتونید با توجه به مجموع بارش سالانه الباقی سالهای النینو رو تشخیص بدید

zyqeseva.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تعداد روزهای با بارش برف و یا برفابه در دو سال انتخابی النینو فرودگاه مشهد

u3y8esu9.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس نقشه ای که امروز در سایت مرکز ملی اقیانوس شناسی امریکا در خصوص انومالی مثبت بارش در شمال شرق ایران در طی ماههای ژانویه تا آپریل منتشر شده بود کاملا درسته و النینو خیلی چیز خوبیه . Welcome El-nino 2014-2015

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یه چیز دیگه امریکایی از تابستون گذشته میگفتند پاییز 92 و زمستون 93 مشابه سال 1962 میلادی هست که الحق تحلیل درستی بود. من خودم بارها نقشه های سال 1962 رو در این انجمن به اشتراک گذاشتم و همیشه آرزو میکردم این اتفاق نیافته که متاسفانه افتاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا