خوب شما میتونی به من بگی ما کجای این جهان هستیم ؟
آیا در حاشیه هستیم یا در میانه یا در مرکز؟
درود هادی جان
منم اتفاقا با همین مسئله مشکل دارم. هیچکس نمیتونه بگه دقیقا ما کجای فضا هستیم و اصلا فضا گوشه ای داره یا نه!
خوب شما میتونی به من بگی ما کجای این جهان هستیم ؟
آیا در حاشیه هستیم یا در میانه یا در مرکز؟
درود هادی جان
منم اتفاقا با همین مسئله مشکل دارم. هیچکس نمیتونه بگه دقیقا ما کجای فضا هستیم و اصلا فضا گوشه ای داره یا نه!
خوب باز این به این مسئله بر میگرده که جهان چند بعدی است؟
در مورد سن جهان هم با توجه به نظریه انبساط ، دانشمندان فقط بر اساس مشاهدات تخمین میزنند که سن جهان اینقدر هست!!!
1 | Saghez (Iran) | 6.4 mm |
2 | Khoy (Iran) | 6.0 mm |
3 | Ardebil (Iran) | 5.1 mm |
4 | Anzali (Iran) | 4.0 mm |
5 | Orumieh (Iran) | 3.0 mm |
6 | Mohabad (Iran) | 2.7 mm |
7 | Ahar (Iran) | 2.0 mm |
8 | Rasht (Iran) | 2.0 mm |
9 | Maragheh (Iran) | 1.4 mm |
10 | Zanjan (Iran) | 1.3 mm |
11 | Tehran-Mehrabad (Iran) | 1.0 mm |
12 | Ramsar (Iran) | 1.0 mm |
13 | Sarab (Iran) | 0.8 mm |
14 | Sanandaj (Iran) | 0.8 mm |
15 | Makko (Iran) | 0.6 mm |
16 | Arak (Iran) | 0.1 mm |
17 | Esfahan (Iran) | 0.1 mm |
18 | Tabriz (Iran) | 0.0 mm |
درود.
محسن جان با عرض پوزش فراوان میشه بفرمایید که از نرم افزاری که بنده در اختیار شما گذاشتم ، چگونه نمودار اسکیوتی دریافت می کنید؟
لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.
درود بر دوستان و امیرمحسن عزیز
راستش با مطرح کردن این موضوع یه سوالی توی ذهنم ایجاد شده که چند وقته بهش فکر میکنم ولی راستش از کسی نپرسیده بودم.
اون چیزی که من فهمیدم اینه که دانشمندان با استفاده از تلسکوپ هابل و قرار دادن این تلسکوپ در یک جهت خاص کهکشان هایی با عمر 13 میلیارد سال نوری رو کشف کردند. با این مشکلی ندارم ولی سوالی توی ذهنم هست اینه اگر تلسکوپ هابل رو دقیقا در جهت معکوس جهت اولیه قرار بدیم و دورترین کهکشانی رو که میشه باهاش رصد کنیم رو پیدا کنیم عمر این کهکشان چند سال نوری میتونه باشه؟
دو سناریو قابل طرح هست:
1- مثلا کهکشانی بالای یک میلیارد سال نوری فاصله پیدا کنند که اونوقت فاصله این کهکشان کشف شده با کهکشانی که 13 میلیارد سال نوری با زمین فاصله داره بیش از 14 میلیارد سال نوری میشه که در اینصورت زمانی که برای بیگ بنگ بیان شده (13.7 میلیارد سال) محل اشکال هست. مگر اینکه گفته بشه فاصله این دو کهکشان از مسیری دیگه کمتر از 13 میلیارد ساله که دراونصورت باید ابعاد فضایی رو بیش از سه بعد در نظر گرفت!
2- فاصله دورترین کهکشان با ما در اون جهت خیلی کم باشه که در اونصورت سوالات اساسی دیگه ای مطرح میشه از جمله اینکه اگر کهکشان انقدر نزدیکه پس بعد از این فاصله چه چیزی قرار گرفته و ...
ببخشید توی این تاپیک این سوالو مطرح میکنم. چون در این مورد درگیری ذهنی داشتم خواستم بپرسم تا اگر شما اطلاعاتی در این زمینه دارید ما رو هم بی بهره نذارید.
با تشکر از شما
سلام حسن عزیز
حقیقتا من دراین مورد اطلاعاتم اندک هست ولی میتونم این سوال شما رو در جایی که اساتید فن هستند مطرح کنم ، شاید اون دوستان بتونند اظهار خوبی کنند.
البته هادی عزیز استاد ما در این خصوص هستند که می تونند راهنمایی لازم رو ارائه بدن.
ممنون امیرمحسن جان
لطف می کنید :گل:
[h=3]National Oceanic and Atmospheric Administration[h=2]The Climate of 1997 Global Surface Temperature Anomalies |
[h=3]National Oceanic and Atmospheric Administration [h=3]The Climate of 1997 [h=3]Annual Global Temperature Index |