ماشالا دزفول سرافرازمون کرد...امسال تا الان (چون هنوزم امروز احتمال بارش هست) بارش سالش به 177م.م رسید:شاد:
تبریک علی جان:توافق::شاد2:
خواهش میکنم علی عزیزممنونم سجاد جان...خرم آبادم بالاخره خوب باریدو بارشش به دل نشست خدارو شکر...
البته من یه اشتباه کردم 4 م.م 20 دسامبرو جمع نکردمو بارش سال به 181 و از این سیستم 46 م.م رسیده.نروژ 10 تای دیگه تا امشب زده ببینیم چی می شه...
با اجازه آبتین عزیز بله سبز پررنگ بارش بیشتر و ابی بارش بیشتر از سبز هستن...یک سوال؟
این شاخص های سبز پررنگ درنقشه ها نشون دهنده چیه؟ نشونه بارش زیاده؟ یا اون دایره های که دوربعضی مناطق کشیده هست نشون دهنده مناطق پربارانه؟
من نقشه خونی بلد نیستم :خجالت2:
قد یه رفرش وقت بدید سرکار خانم...بچه های اینجا تا جایی که بتونن سوالو بی جواب نمی ذارن :خجالت2:پست 984 لطفا جواب بدید
540 میاد تهران یعنی برررررررررررف!!!
به نظر امشب بارون شدید داریم ولی تو تصاویر ماهواره فعلأ ابر خاصی دورمون نیست ولی درست وسط مرز ایران و عراق دارن ابرایی درست میشن که به نظر دارن به طرف ما حرکت میکنند
با توجه به رگباری بودن بارش ها حجم زیادی از بارش به طور ناگهانی و در زمان کم اتفاق می افته پس امیدوار باش...:گل:به نظر امشب بارون شدید داریم ولی تو تصاویر ماهواره فعلأ ابر خاصی دورمون نیست ولی درست وسط مرز ایران و عراق دارن ابرایی درست میشن که به نظر دارن به طرف ما حرکت میکنند
یک سوال؟
این شاخص های سبز پررنگ درنقشه ها نشون دهنده چیه؟ نشونه بارش زیاده؟ یا اون دایره های که دوربعضی مناطق کشیده هست نشون دهنده مناطق پربارانه؟
من نقشه خونی بلد نیستم :خجالت2:
قد یه رفرش وقت بدید سرکار خانم...بچه های اینجا تا جایی که بتونن سوالو بی جواب نمی ذارن :خجالت2:
540 میاد تهران یعنی برررررررررررف!!!
درودماشالله اینقدرسرعت عملتون بالاست گفتم سوال من میره وبی جواب می مونه :ناراحت: