• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parisa

متخصص بخش
یک سوال؟

این شاخص های سبز پررنگ درنقشه ها نشون دهنده چیه؟ نشونه بارش زیاده؟ یا اون دایره های که دوربعضی مناطق کشیده هست نشون دهنده مناطق پربارانه؟
من نقشه خونی بلد نیستم :خجالت2:

ali.doosti

کاربر ويژه
تبریک علی جان:توافق::شاد2:

ممنونم سجاد جان...خرم آبادم بالاخره خوب باریدو بارشش به دل نشست خدارو شکر...
البته من یه اشتباه کردم 4 م.م 20 دسامبرو جمع نکردمو بارش سال به 181 و از این سیستم 46 م.م رسیده.نروژ 10 تای دیگه تا امشب زده ببینیم چی می شه...

saeed hh

کاربر ويژه
به نظر امشب بارون شدید داریم ولی تو تصاویر ماهواره فعلأ ابر خاصی دورمون نیست ولی درست وسط مرز ایران و عراق دارن ابرایی درست میشن که به نظر دارن به طرف ما حرکت میکنند

aznavar

کاربر ويژه
ممنونم سجاد جان...خرم آبادم بالاخره خوب باریدو بارشش به دل نشست خدارو شکر...
البته من یه اشتباه کردم 4 م.م 20 دسامبرو جمع نکردمو بارش سال به 181 و از این سیستم 46 م.م رسیده.نروژ 10 تای دیگه تا امشب زده ببینیم چی می شه...
خواهش میکنم علی عزیز
ایشالا این 10 تاهم میباره:ایرانجمن:
برا ماهم فک کنم با این 26 تا شد 130 م.م

ali.doosti

کاربر ويژه
یک سوال؟

این شاخص های سبز پررنگ درنقشه ها نشون دهنده چیه؟ نشونه بارش زیاده؟ یا اون دایره های که دوربعضی مناطق کشیده هست نشون دهنده مناطق پربارانه؟
با اجازه آبتین عزیز بله سبز پررنگ بارش بیشتر و ابی بارش بیشتر از سبز هستن...
اون دایره ها رو هم آبتین جان زحمت کشیدن برای مشخص کردن دو سیستم که یکی شمالی و یکی جنوبیه و اوج فعالیت و در واقع هسته های بارشن :)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به نظر امشب بارون شدید داریم ولی تو تصاویر ماهواره فعلأ ابر خاصی دورمون نیست ولی درست وسط مرز ایران و عراق دارن ابرایی درست میشن که به نظر دارن به طرف ما حرکت میکنند

اتفاقاً اینجا الان نم نم باران داریم ما و قصد داریم بریم قدم زنی! :شاد:

ali.doosti

کاربر ويژه
با توجه به رگباری بودن بارش ها حجم زیادی از بارش به طور ناگهانی و در زمان کم اتفاق می افته پس امیدوار باش...:گل:

abtinT

کاربر ويژه
یک سوال؟

اون نقاط سبز روشن تیره وابی نشانه بارش هست هرچه به سمت ابی پیش بره بارش بیشتره . این نقشه تراز ها هم نشون می ده مثلا اگه 540 به نقطه ای برسه ارتفاع بالای 1000 متر برف داره اگه 528 بیاد از ارتفاع سطح دریا برف داریم .این نقشه مسیر جریان هوا رو هم نشون می ده .

amin khan

مدیر انجمن
چند ساعتی میشه دوباره بارش بارون شروع شده:داغ: همین الانم شدت بارش افزایش پیدا کرده:84:
2 روزه بدون وقفه داره میباره فکر کنم همچین بارونی تو این موقع سال اینجا بی سابقه باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا