• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
540 یعنی برف سبک در جنوب و کمی سنگین در شمال شهر .ولی اگه 528 بیاد کل شهر تهران برف سنگین میاد.

از نظر دمایی اره ولی اگه بارش جالب نباشه که فایده نداره برف زیادی نمیشه . امیدوارم نروژ آپدیت هاش بهتر شه . الان که خیلی نامیدانس .

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان خب مگه برف عجیبه ؟ این وقت سال تهران بارون بیاد باید تعجب کرد .:خجالت2:
تعجب نیست ممد جون خوشحالیه!نیست می دونم خیلی برف دوست داری وبا لالا تشریف بردن پرفشار شمال کم می یاد اینه که هیجان زده شدیم!هرچند خدا کنه مث قبلی نشه و برف یه دست تری بیاد!

ali.doosti

کاربر ويژه
از نظر دمایی اره ولی اگه بارش جالب نباشه که فایده نداره برف زیادی نمیشه . امیدوارم نروژ آپدیت هاش بهتر شه . الان که خیلی نامیدانس .
من که دلم روشنه...سیستم شمای یک هفته ای هست تو نقشه ها اومده و بارش خوبی هم پیش بینی شده...یه کم بگذره مجبور می شن تو پیش بینیاشون بیارن...
خداکنه خوب بباره اوضاع گویا بر وفق مراد پیش نمی ره!فرصت زیادی واسه برف سننگین نمونده با این اوضاع نقشه ها که خشکی رو تو دی نشون می دن...

mohamad$

کاربر ويژه
تعجب نیست ممد جون خوشحالیه!نیست می دونم خیلی برف دوست داری وبا لالا تشریف بردن پرفشار شمال کم می یاد اینه که هیجان زده شدیم!هرچند خدا کنه مث قبلی نشه و برف یه دست تری بیاد!

خیلی ممنون . دفه قبلی اره مرکز و جنوب شهر برف کم بود یا نبود ولی نیمه شمالی شهر اون بالاش تا 40 سانتم اومد ولی هفته بعد ecmwf یا همون پیشبینی نروژ برا تهران خوب نزده . باید دید امیشب چی میزنه چون من فقط ecmwf و قبول دارم و gfs ها دقتشون کمه

ali.doosti

کاربر ويژه
بارش سراسری تری در انتظار کشوره...
rain24H5.gif

aznavar

کاربر ويژه
سلام اصغری این خبر را از چه شبکه ای گفت درمورد بارش چیزی نگفت.

درود میلاد جان
اخبار کانال 1 ساعت 14
البته چند جا دیگه رو هم گفت ک یادم نمی یاد
گفت که بارش زمستون تو اغلب جاهای کشور نرمال هست و از سیتم پیشرو تعریف کرد و گفت کهبه علت همراهی جریانات شمالی بارشهای فراگیری رو داره

rahsazan

کاربر ويژه
طغیان دز امروز...

ouer8sfrk4wji7y059oq.jpg

عکس بسیار با مفهومیه
جالبه که آب در پارک خطی و مسیر آسفالت شده پس زده و احتمالا سیلاب با دوره بازگشت خیلی طولانی هم نبوده
متاسفانه در مشهد هم دارن پارک چهل بازه رو در مسیر کال چهل بازه می سازن

mikadd

کاربر ويژه
پارک جمشیدیه امروز.ارتفاع برف حدود 40 سانت که فکونم نیمیش اب شده تو این یک هفته.بعید نیست حدود 70 سانت به بالا برف اومده بوده.

2012-12-21%2013.29.00.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سه شنبه...عالیست...دو اسلاید اول دمای ماکزیمم و مینیمم سوم بارش و چهارم باد.

IR_120high.gif

IR_120low.gif

IR_96120liq.gif

IR_120wsp.gif

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا