• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
خیلی ممنون . دفه قبلی اره مرکز و جنوب شهر برف کم بود یا نبود ولی نیمه شمالی شهر اون بالاش تا 40 سانتم اومد ولی هفته بعد ecmwf یا همون پیشبینی نروژ برا تهران خوب نزده . باید دید امیشب چی میزنه چون من فقط ecmwf و قبول دارم و gfs ها دقتشون کمه

سری قبل که gfs درست پیشبینی کرد اخرین نقشه gfs در ان زمان رو می گم .

Dr.ben

کاربر ويژه
وزارت بهداشت اوکراین اعلام کرد که تاکنون 83 نفر در این کشور به دلیل سرمای شدید هوا جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش شبکه خبری «راشاتودی»، «ولادیمیر یورچنکو» مشاور وزارت بهداشت اوکراین امروز اعلام کرد که شمار قربانیان سرما در اوکراین به 83 نفر رسید.
سرما در چند روز گذشته در بخش‌هایی از اوکراین به منفی 17 درجه رسیده و بارش برف شدید نیز منجر به مسدود شدن شماری از راه‌های اصلی شده است.مقامات اوکراین حدود هزار و 500 مرکز ارائه خدمات اظطراری ایجاد کرده اند تا غذا و سرپناه در اختیار افراد بی‌خانمان قرار دهد. فوریه گذشته اوکراین سردترین زمستان در 6 سال گذشته را تجربه کرد که 130 نفر به دلیل سرمای هوا جان خود را از دست دادند.

mohamad$

کاربر ويژه
ابرناکی و بارش نذاشت این هوای گرم دما رو دو رقمی کنه در تهران . بیشینه مهراباد امروز +7.4

-----------

میلاد جان یه پست اینور میدیم یکی اونور:خنده2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
sa

mahmood600

کاربر ويژه
بارش باران موجب خوشحالی کشاورزان مهابادی شداسماعیل خوشخو، میزان بارش باران در 48 ساعت گذشته در این شهرستان را 30 میلی متر اعلام کرد و گفت: با خروج این سامانه از منطقه از اواخر امروز از شدت بارش ها کاسته می شود.

mahmood600

کاربر ويژه
برف سنگین راه ارتباطی 50 روستای سلماس را قطع کردارتفاع برف در شهر سلماس بیش از 25 سانتی متر و در ارتفاعات این شهرستان بیش از 70 سانتی متر گزارش شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
دمای هوای خلخال 18 درجه افزایش یافت[h=3]خلخال ، اردبیل - وزش باد گرم همراه با بارش باران در اولین روز از فصل زمستان دمای هوای خلخال را تا 18 درجه سانتی گراد بالای صفر افزایش داد.

mohamad$

کاربر ويژه
اینم یکی از دوستان نوشته :

الان تو جاده هرازم دارم میام تهران,فقط یه تیکه بین پلور و ابعلی برف شدید میومد و باعث ترافیک شده بود,حتی خود ابعلی هم باران میباره و داره برفا رو اب میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا