• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
ماهان جان ، محمود عزیز و سایر اساتید گرامی

نظرتون راجع به این 4 تصویر چیه؟

مشاهده پیوست 15539

مشاهده پیوست 15540

مشاهده پیوست 15541

مشاهده پیوست 15542

با سلام بر محمد عزیز
والا استاد ماهان باید نظر قطعی رو بگن
ولی از نظر من نمیشه مثل دفعه قبل به نفوذ کانتر 528 به سواحل اعتماد کرد حتی الگوهای سطح زمین مشخص نیست همراهی بکنه نکنه
همراهی کردنشون و رخداد بارش برف در هاله ای از ابهام بخصوص برای گیلان است
سالهای قبل برای مازندران و گلستان بارش برف سخت بود پیش بینی شود ولی الان برای گیلان شده جالبه با نفوذ کانتر سرمایی 523 بر روی سواحل غربی دریا دما حتی صبح ساعت 5 بامداد از 3 درجه پایین تر نرفت:blade::blade:

mikadd

کاربر ويژه
امیدوارم برف 3 شنبه اتفاق بیفته با اپدیتهای امشب که محمد عزیز لطف کرد گذاشت خیلی امیدواری زیاد شد:فرار:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

جای همگی خالی وزش باد بسیار شدید در اصفهان داشتیم، الان هم سرما خوردگی شدید دارم و نمیدونم اصلا بتونم بیام تهران یا نه!

سیستم همونطوری که پیشبینی شده بود در اصفهان انرژی اش رو بصورت وزش باد های شدید تخلیه کرد، در همون زمان جاده بروجن-لردگان بخاطر بارش برف سنگین بسته شده بود!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
روز 3 شنبه احتمال برف در رشت زیاده چون 528 به جنوب البرز می رسه .

ممنون آبتین جان.ببینیم چطور می شه.باید دنبالش کنیم!

با سلام بر محمد عزیز
والا استاد ماهان باید نظر قطعی رو بگن
ولی از نظر من نمیشه مثل دفعه قبل به نفوذ کانتر 528 به سواحل اعتماد کرد حتی الگوهای سطح زمین مشخص نیست همراهی بکنه نکنه
همراهی کردنشون و رخداد بارش برف در هاله ای از ابهام بخصوص برای گیلان است
سالهای قبل برای مازندران و گلستان بارش برف سخت بود پیش بینی شود ولی الان برای گیلان شده جالبه با نفوذ کانتر سرمایی 523 بر روی واحل عربی دریا دما حتی صبح ساعت 5 بامداد از 3 درجه پایین تر نرفت:blade::blade:

ممنونم محمود جان.

سیستم قبلی مطمئن نیستم ما یه جای کار می لنگید.

850-1000 سرما خوبی نداشت.اما این یک بهتره.
جهت باد در لایه های بالایی جنوبی بود.کلا سیستم برای بارش برف در نقاطی مثل رشت و تهران ساخته نشده بود!

mikadd

کاربر ويژه

sheikhHessam.gif

پسرخاله

کاربر ويژه
من اگه بخام خیلی خوشبینانه نگاه کنم سه شنبه شمال شهر مخصوصا شمال شرق و ارتفاعاته شرقی نظیره آبعلی و رودهن و . . . شرایط همرفتی دارن و برفی میشن .
شاید اشتباه میکنم البته:احترام:

mahmood600

کاربر ويژه
ممنونم محمد جان.

سیستم قبلی مطمئن نیستم ما یه جای کار می لنگید.

850-1000 سرما خوبی نداشت.اما این یک بهتره.
جهت باد در لایه های بالایی جنوبی بود.کلا سیستم برای بارش برف در نقاطی مثل رشت و تهران ساخته نشده بود!

جالبه صبح جمعه از بابلسر گزارش تگرگ اون هم با رعدو برق گزارش شده بود
هنوز هیچی مشخص نیست البته یه دفعه دیدی علیرغم بد بینی ما و ممقایسه حالات نقشه ها بارش برف رخ داد میشه هر چیزی امکان رخداد اره
یکی از ایتم های جالب برای افزایش دقت در پیش بینی تطابق نقشه های مختلف است
برای جمعه گذشته GFS بارش برف و سرما در نظر گرفته بود ولی یک روز مانده ECMWF همه رو نابود کرد_علیرغم نفوذ کانتر سرمایی)

روح الله تهران

کاربر ويژه
هنوز معلوم نیست که میشه به نقشه ها اعتماد کرد یا نه اما اگه نقشه های امروز درست از اب در بیاد حتی شمال همدان وشمال مرکزی از این سامانه بارش خواهد داشت

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اون چیزی که در نقشه ها به چشم میخوره، الگوئی شبیه با سال 86 هست البته با درجه هوای کمی گرم تر که ناشی از ال نینو خفیف هست، به نظر من اگر ال نینو در ماه های گذشته نبود، سرمای سیبری پتانسیل پیشروی تا سواحل خلیج همیشه پارس رو هم داشت! از این نظر شانس اوردیم!

mikadd

کاربر ويژه
نمیدونم چرا حس میکنم از اون دست سیستم هایه که مخصوص تهرانه و بارش خوبی اتفاق میفته
acigar.gif

mohamad$

کاربر ويژه
امیدوارم برف 3 شنبه اتفاق بیفته با اپدیتهای امشب که محمد عزیز لطف کرد گذاشت خیلی امیدواری زیاد شد:فرار:

ممنون . درسته میلاد جان . اینطور که ecmwf زده کرج بارش کمتر و قزوین تقریبا بدون بارش هست و تجریش و شمال شرق استان شرایط نسبتا بهتره

ولی سانت برف و جالب نمیدونم تجریش 5 - 6 سانت شاید . بارش کمه

nojeana

کاربر ويژه
اون چیزی که در نقشه ها به چشم میخوره، الگوئی شبیه با سال 86 هست البته با درجه هوای کمی گرم تر که ناشی از ال نینو خفیف هست، به نظر من اگر ال نینو در ماه های گذشته نبود، سرمای سیبری پتانسیل پیشروی تا سواحل خلیج همیشه پارس رو هم داشت! از این نظر شانس اوردیم!
البته اون سرما نشانه هائی حتی در هفته دوم دی داشت که در حال حاضر دیده نمی شه خوب این عادی و مربوط به فصل هست و همیشه تا هفته سوم بهمن این پیشروی ها رو داریم

آخرین ویرایش:

mohammadsadat

کاربر ويژه
آخرین دمای کوهرنگ
13- در ساعت 21:30

من دارم از تحلیل هاتون بچه ها لذت میبرم و نکته ها می آموزم.

IRAJ1

کاربر ويژه
ایرج جان چرا اینطور فکر میکنی ؟ یعنی شما میگی ایران نباید سرد بشه و برف بیاد تا بارش های سنگین و نجومی جنوبی کم نشه ؟

خب اینجوری که برف نمیاد . همه جا که اندازه شهرکرد ارتفاع نداره 2100 متر !! که بخواد با کانتر گرمتر برف بیاد .

با حرفتون در مورد کاهش بارش های ایران با نفوذ سرما موافق نیستم . چرا ترکیه اینطور نمیشه پس ؟ یا افغانستان ؟ هفته های قبل مگه سرما به شمال شرق نفوذ نکرد و بارش سنگین برف رخ داد ؟ یا روز های قبل به نیمه غربی نفوذ نکرد و بارش برف نسبتا خوب رخ داد ؟

در واقع اون حرفتون مثل این میمونه که بگید تهران و نقاط کم ارتفاع نباید برف بیاد .

محمد جان من به هیچ وجه با برف در تهران یا سایر نقاط کم ارتفاعتر مخالف نیستم ولی دوست دارم برف درست حسابی بیاد مثل برف 83 تهران که چندروز پیش عکساشا گذاشتی نه یه برف سرد و خشک 15 سانتی مثلا.برف باید بقدری باشه که مثلا تهران 2 روز فلج بشه و این میسر نیست مگر با نفوذ جریانات مرطوب جنوبی
در مورد برفی که افغانستان یا ترکیه اومد جریانات مرطوب جنوبی هوای سرد همراهی میکردن در اون مناطق ولی متاسفانه رو ایران همچین چیزی شاهد نبودیم
نتیجه گیری کلی:بارش برفهای سنگین میسر نیست مگر با همراهی جریانات مرطوب جنوبی با هوای سرد عرضهای بالا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا