• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

روح الله تهران

کاربر ويژه
سرما نیز با این سامانه همراهی میکنه واکثر مناطقی که بارش داشته باشند بصورت بارش برف خواهد بود ولی برای سواحل هنوز بارش برفش به نظر من تو ابهام قرار دارد

ali.doosti

کاربر ويژه
هومن خودتی؟ یه عکسم از خودت بگیر من بزارم اواتارم : دی

یه چیزای یادم میاد علی جان مخصوصا ابادان و مه .الانم مه میشه؟
متاسفانه هم اکنون هر چی شاخص بر خشکی در منطقه ما نشون میده
نه خشک خشک...رطوبت الان که شبه 46 درصده!اون موقه همش اوایل پاییز که گرما بودشرجی بودو بعدش مه شد!الانفقط سوز سرما خشکه میاد و اصلا انگار نه انگار کنار دریاییم!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان

تصویر ماهواره ای پوشش برف امروز و دریبل زدن معنا دار مشهد توسط سامانه مذکور!

ما راضی به رضای خودت هستیم خدا جون:گل:

haylkjj7bcjc1dksces.jpg

like!
مشهد(23 دی 91)
histGraphAll

ali.doosti

کاربر ويژه
ایرج جان چرا اینطور فکر میکنی ؟ یعنی شما میگی ایران نباید سرد بشه و برف بیاد تا بارش های سنگین و نجومی جنوبی کم نشه ؟

خب اینجوری که برف نمیاد . همه جا که اندازه شهرکرد ارتفاع نداره 2100 متر !! که بخواد با کانتر گرمتر برف بیاد .

با حرفتون در مورد کاهش بارش های ایران با نفوذ سرما موافق نیستم . چرا ترکیه اینطور نمیشه پس ؟ یا افغانستان ؟ هفته های قبل مگه سرما به شمال شرق نفوذ نکرد و بارش سنگین برف رخ داد ؟ یا روز های قبل به نیمه غربی نفوذ نکرد و بارش برف نسبتا خوب رخ داد ؟

در واقع اون حرفتون مثل این میمونه که بگید تهران و نقاط کم ارتفاع نباید برف بیاد .
ولی با این حرف مخالفم!این کانترها کاملا بی دلیل اومدن و وقتی بی رطوبت باشن همینه!اگر رطوبت داشت و مثل ترکیه بود اینقدر سرد نمیشد که مثلا الان دزفول 4 بشه!نبود رطوبت که پرفشار جلوشو گرفته کاملا احساس میشه و تا وقتی این کانترها با این قدرت باشن وضعیت همینه سردوخشک!

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان من به هیچ وجه با برف در تهران یا سایر نقاط کم ارتفاعتر مخالف نیستم ولی دوست دارم برف درست حسابی بیاد مثل برف 83 تهران که چندروز پیش عکساشا گذاشتی نه یه برف سرد و خشک 15 سانتی مثلا.برف باید بقدری باشه که مثلا تهران 2 روز فلج بشه و این میسر نیست مگر با نفوذ جریانات مرطوب جنوبی
در مورد برفی که افغانستان یا ترکیه اومد جریانات مرطوب جنوبی هوای سرد همراهی میکردن در اون مناطق ولی متاسفانه رو ایران همچین چیزی شاهد نبودیم
نتیجه گیری کلی:بارش برفهای سنگین میسر نیست مگر با همراهی جریانات مرطوب جنوبی با هوای سرد عرضهای بالا

ممنون . خب پس خود شما هم میگی ریزش سرما و فرارفت رطوبت جنوبی

پس کانتر ها مشکلی ندارن . این که رطوبت جنوبی با اینا همراه نمیشه مشکل هست . میشه 528 نفوذ کنه و رطوبت هم همراهیش کنه مثل برف های افغانستان و ترکیه .

ولی خب اگر کانتر سردی نباشه و فقط رطوبت جنوبی باشه بارش ها به صورت باران قالب میشه مثل ابتدای دی که دیدید حتی شهرکرد هم کلی بارون اومد ولی برف نشد .

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
تصاویر : پیاده روی در دامنه های البرز

دامنه های البرز در شمال پایتخت یکی از جاذبه های ناب گردشگری تهران است که روزانه ورزش دوستان و دوستداران طبیعت را به خود جذب می کند. این افراد که از هر قشر و سنی تشکیل شده اند، برای لذت بردن از هوای پاکیزه این منطقه فرصت را از دست نمی دهند و در طول هفته مخصوصاً روزهای تعطیل و آفتابی سری به آنجا می زنند.فرصت یاد شده برای بودن در کنار خانواده،دوستان و همکاران زمانی رنگ غنیمت به خود می گیرد که گاهی تکرار این خاطره خوش به دلایل کار و مشغله فراوان شاید به ماهی یکبار و یا حتی سالی یکبار نیز قد ندهد.جاذبه های گردشگری ازجمله قرار گرفتن در دامان طبیعت را باید پاس بداریم و به بهانه های مثبت و انرژی زا حضور در آنرا در برنامه های کاری خود و خانواده بگنجانیم.

برای مشاهده در ابعاد بزرگتر لطفاً روی آنها کلیک کنید

mohamad$

کاربر ويژه
ولی با این حرف مخالفم!این کانترها کاملا بی دلیل اومدن و وقتی بی رطوبت باشن همینه!اگر رطوبت داشت و مثل ترکیه بود اینقدر سرد نمیشد که مثلا الان دزفول 4 بشه!نبود رطوبت که پرفشار جلوشو گرفته کاملا احساس میشه و تا وقتی این کانترها با این قدرت باشن وضعیت همینه سردوخشک!

نه . ببین شما فکر میکنید سرمای شمالی رطوبت جنوب و میندازه بیرون

همونطور که برای ایرج نوشتم پس چرا تو نقشه ها کانتر 528 روی ترکیه و افغانستان میاد و رد میشه و بارش هم همزمان اضافه میشه . پس اینا تناقضی ندارند . این که الان ایران مناطق مرکزی سرمای خشک میاد اینه که رطوبت جنوبی همراهی نمیکنه .

mohamad$

کاربر ويژه
ممنون محمد جان از رشت :گل:

ادم این کوها رو با این برف ضعیف میبینه حالش بد میشه جدا

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
ممنون محمد جان از رشت :گل:

ادم این کوها رو با این برف ضعیف میبینه حالش بد میشه جدا

خواهش می کنم محمد جان

وقتی عکس ها رو دیدم،برای منم سوال شد که چرا این کوه ها الان باید بدون برف باشن؟! واقعا وضعیت خوب نبوده.از این سیستم هم که برف بیاد با گرمای پیش رو خیلی سریع آب می شه.

من الان نگران برف های شمال هم هستم.ذخایر آبی به فنا می ره!

ali.doosti

کاربر ويژه
نه . ببین شما فکر میکنید سرمای شمالی رطوبت جنوب و میندازه بیرون

همونطور که برای ایرج نوشتم پس چرا تو نقشه ها کانتر 528 روی ترکیه و افغانستان میاد و رد میشه و بارش هم همزمان اضافه میشه . پس اینا تناقضی ندارند . این که الان ایران مناطق مرکزی سرمای خشک میاد اینه که رطوبت جنوبی همراهی نمیکنه .
بحث کانتر هم که نباشه بحث من سرماست!سرمای 4 درجه اینجا و مثلا -n برای اکثر ایران به نظر من با خشکی همراهه!نمونش 86 ...نمونش الانه 91!اگر رطوبت خوب باشه اینقدر سرد نمیشه!دلیل علمی هم واسش ندارم و کاملا تجربی می گم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا