• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
ژانویه امسال تا امروز رشت 4 روز باد گرم داشتیم.
پارسال کل ژانویه 4 روز باد گرم نصفه و نیمه داشتیم!

rahsazan

کاربر ويژه
عکسهایی از wunderground
396-800.jpg

1540-800.jpg

127-800.jpg

38-800.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
بحث کانتر هم که نباشه بحث من سرماست!سرمای 4 درجه اینجا و مثلا -n برای اکثر ایران به نظر من با خشکی همراهه!نمونش 86 ...نمونش الانه 91!اگر رطوبت خوب باشه اینقدر سرد نمیشه!دلیل علمی هم واسش ندارم و کاملا تجربی می گم!
گرفتم منظورتون و . میگید سرمای کمینه ها زیاد شده . درسته هوا که خشک باشه اینطور میشه . تازه الان که خیلی هم کمینه ها سرد نشده . آذر 89 یادمه شهرکرد ظهرش +12 شد شبش -17 به خاطر خشکی زیاد هوا

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
اره محمد جان . الان کوهای تهران حدود از 3000 به بالا کلا افتاب و سایه پوشیده از برفه و سیاهی نداره . ولی پایین اون دیگه رو به افتاب کم میشه به طوری که الان رو به افتاب زیر 2400 اب شده ولی تا پای کوه ( 1800~1900 ) هم تقریبا تو سایه میشه برف دید که باقی مونده برف های آذر و ابتدای دی هست ایشالا شرایط برای ما و شما بهتر شه وگرنه این برف نامید کنندس :-(

ای بابا

الان بیشترین مشکل رو یکی قسمت های شمالی دارن و یکی جنوب شرق.امیدوارم ادامه زمستون واقعا زمستونی کنه.نه مثل الان.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

انیمیشن رطوبت در تراز 700 میلی بار

48 الی 72 ساعت آینده

p5la15twi6a0t4azbwzi.gif

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
خداییش عکسای سامیارجان چیزی از اینا کم نداشت

تازه اینا به نظرم قشنگاش بود تو اونایی که دیدم الان چند تا دیگه میذارم نگاه کنین!
عکسای همه بچه های اینجا (غیر از من ) ارزش دیده شدن تو سایتای بین المللی رو داره

mohamad$

کاربر ويژه
تازه اینا به نظرم قشنگاش بود تو اونایی که دیدم الان چند تا دیگه میذارم نگاه کنین!

نه بابا شما کارتون درسته . عکسای شما هم خیلی زیباس .:دوست:

imboeing

کاربر ويژه
احتمال اينكه از اين سامانه برف داشته باشيم رو كم ميدونم :ناراحت:

چند روزي هست متاسفانه فقط دلم ميخواد به جون هوا قر بزنم :ناراحت:

rahsazan

کاربر ويژه

روح الله تهران

کاربر ويژه

انیمیشن رطوبت در تراز 700 میلی بار

48 الی 72 ساعت آینده

p5la15twi6a0t4azbwzi.gif

طبق این نقشه رطوبت تا مناطقی همچون یزد کرمان شیراز نیز خواهد رسید به نظر شما میشه این نقشه رطوبت و بارش معیار بارندگی قرار داد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ماهان.

کاربر ويژه
یه لایه خیلی نازک برف بارید و بعدش وایساد، الان خیلی لایت شده. ولی با این انجماد هوا فکونم تا صبح دووم بیاره!

TOEFL report1.jpg

aznavar

کاربر ويژه

درود
شما کارت درست محمد رضا جان.من که کلی لذت میبرم از عکس های شما:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
طبق این نقشه رطوبت تا مناطقی همچون یزد کرمان شیراز نیز خواهد رسید به نظر شما میشه این نقشه رطوبت و بارش معیار بارندگی قرار داد

سلام

وجود رطوبت مطلوب در تراز 700 یکی از شروط لازم هست و اگه با صعود هوا و گذر امواج ناپایدار تراز میانی جو همراهی بشه میتونه بارش خوبی رو بهمراه داشته باشه

rahsazan

کاربر ويژه
خداییش عکسای سامیارجان چیزی از اینا کم نداشت

نه بابا شما کارتون درسته . عکسای شما هم خیلی زیباس .:دوست:

لطف داری محمدجان :دوست:
ما یه زمانی جوون بودیم
جو گیر
عکسامون میذاشتیم panoramio که تو گوگل ارث نشون بده بعد نفهمیدیم چی شد که ف ...ر شد ماهم کلا از این فاز خارج شدیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا