البته خواهند داشت
ولی سرماش دولت مستعجله گویا!
هميشه در شرايطي كه انتظار برف نداره برف مياد ! مثل اذر پارسال
اميدوارم تاريخ تكرار شه
البته خواهند داشت
ولی سرماش دولت مستعجله گویا!
گرفتم منظورتون و . میگید سرمای کمینه ها زیاد شده . درسته هوا که خشک باشه اینطور میشه . تازه الان که خیلی هم کمینه ها سرد نشده . آذر 89 یادمه شهرکرد ظهرش +12 شد شبش -17 به خاطر خشکی زیاد هوابحث کانتر هم که نباشه بحث من سرماست!سرمای 4 درجه اینجا و مثلا -n برای اکثر ایران به نظر من با خشکی همراهه!نمونش 86 ...نمونش الانه 91!اگر رطوبت خوب باشه اینقدر سرد نمیشه!دلیل علمی هم واسش ندارم و کاملا تجربی می گم!
عکسهایی از wunderground
اره محمد جان . الان کوهای تهران حدود از 3000 به بالا کلا افتاب و سایه پوشیده از برفه و سیاهی نداره . ولی پایین اون دیگه رو به افتاب کم میشه به طوری که الان رو به افتاب زیر 2400 اب شده ولی تا پای کوه ( 1800~1900 ) هم تقریبا تو سایه میشه برف دید که باقی مونده برف های آذر و ابتدای دی هست ایشالا شرایط برای ما و شما بهتر شه وگرنه این برف نامید کنندس :-(
خداییش عکسای سامیارجان چیزی از اینا کم نداشت
تازه اینا به نظرم قشنگاش بود تو اونایی که دیدم الان چند تا دیگه میذارم نگاه کنین!
عکسای همه بچه های اینجا (غیر از من ) ارزش دیده شدن تو سایتای بین المللی رو داره
تازه اینا به نظرم قشنگاش بود تو اونایی که دیدم الان چند تا دیگه میذارم نگاه کنین!
انیمیشن رطوبت در تراز 700 میلی بار
48 الی 72 ساعت آینده
طبق این نقشه رطوبت تا مناطقی همچون یزد کرمان شیراز نیز خواهد رسید به نظر شما میشه این نقشه رطوبت و بارش معیار بارندگی قرار داد
نه بابا شما کارتون درسته . عکسای شما هم خیلی زیباس .:دوست:
آلپ ایران