mahmood600
کاربر ويژه
بسیار زیبا و چشم نواز شدهفریمهای بارش:
راستی امیر محسن جان بنظرم در اپدیتهای اینده نفوذ هوای سرد بشدت تقویت می گردد حتی بیشتر از امروز
احتمالا 540 تا خلیج فارس پایین تشریف ببرد
بسیار زیبا و چشم نواز شدهفریمهای بارش:
والا قصد مخالفت یا مقایسه نیست...پیش بینی مهرداد عزیز اینه که بعد از این سیستم به مدت 14 روز وارد خشکی میشیم و نقشه هایی مث ژاپنم تایید می کنن...حالا باید منتظر بود ولی برای غرب گویا شرایط زیاد بد نمی شه و نواحی مرکزی بیشتر وارد خشکی می شن...
هم پست قبلیت هم این پستت فقط علامت ضربدر نشون میده امیر عزیز
ینی با توجه به اینکه سیستم جنوبی هم داریم زاگرس برف خوبی می گیره دیگه؟بسیار زیبا و چشم نواز شده
راستی امیر محسن جان بنظرم در اپدیتهای اینده نفوذ هوای سرد بشدت تقویت می گردد حتی بیشتر از امروز
احتمالا 540 تا خلیج فارس پایین تشریف ببرد
سلام
به خاطر تنظیمات مرورگره که ssl error میده
اگه open image in new tab رو بزنید و بعد گزینه تایید مشکل حل میشه
دوستان این تصاویر رو امروز صبح از فراز قله زو - آب و برق گرفتم.
فقط دلم میخواد مقایسه کنید:
نمایی از شهر مشهد به سمت شمالی و شمال شرق که هزار مسجد و دامنه های جنوبیش به همراه اژدر کوه کاملا مشخص هستند. البته سمت راست بالای تصویر جنوب شرق مشهد ( فرودگاه و آلودگی هوا که غوغا میکنه)
نمایی به سوی شرق و جنوب شرق مشهد که آلودگی وحشتناکه:
و در انتها نمایی زیبا از هوای پاکیزه و تمیز در نواحی غربی و شمال غربی شهر مشهد:
سلام
البته اصلا نگران نباشید چون همکاران و دوستان محترم بنده از دوهفته پیش بزرگراه کمربندی جنوبی مشهد رو آغاز کردند و شاید از همین کوهها هم مسیرش عبور کنه و اون وقته که متاسفانه محیط زیست و البته هوای اونجا هم مثل بقیه نقاط شهر میشه!!!:ناراحت:
سلام جناب میری عزیز
متسفانه کاملا درسته خبرش رو چند روز پیش شنیدم!
حالا واقعا پروژه داره استارت میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه جزئیات بیشتری از این بزرگراه رو در اختیار من و سایر دوستان عزیز قرار بدید.
خیلی ممنون
بزرگراه کمربندی جنوبی مشهد به طول 27 کیلومتر از بزرگراه برونسی فعلی شروع میشه و با حرکت به جنوب از پشت کوههای منطقه آب و برق و هاشمیه و ... عبور میکنه و تنها در برخی نقاط به شهر دید داره و بعد به امتداد بزگراه کلانتری ادامه پیدا میکنه و در عوارضی اگه اشتباه نکنم تموم میشه
پروژه شروع شده و بنیاد مسکن هم پیمانکار اون هست و البته برای اجرا هم فکر کنم نگرانی زیادی ندارن چون شهرداری کارفرماست و شهرداری جز پول امتیازات دیگه ای هم میتونه بده مثل تراکم و ....
خیلی ممنون از اطلاعات خوبی که ارائه کردید.:گل:
دوستان قسمت قرمز رنگ جای خاصیه؟!