درود امیر جان
بنظرم باید کوههای فریمان و یا تربت حیدریه باشه!
فکر میکنم باید این باشه امیر محسن جان
کوه چهل تن در شمال کدکن به ارتفاع ۳۰۱۳ متر
درود امیر جان
بنظرم باید کوههای فریمان و یا تربت حیدریه باشه!
تصویری از آسمان جنوب غرب و غرب مشهد در صبح امروز - پوشش برف در کوههای بینالود و ظهور ابرهایی که نوید دهنده روزهای پربارش پیشرو هستند:
درود بر امير و ساير دوستان كه خوابند! استاد به نظرم اين هفته بارش برف در مشهد بيشتر از 25 سانت خواهد بود نظر شما چیست؟
تصویری از آسمان جنوب غرب و غرب مشهد در صبح امروز - پوشش برف در کوههای بینالود و ظهور ابرهایی که نوید دهنده روزهای پربارش پیشرو هستند:
امير جان فكر كنم هيچوقت اسمم رو ياد نگیری اسمم هادي است! به نظر منم ظهور اين ابرها نشان دهنده بارش هاي بسيار سنگین در روزهاي پیشروست ولي حداقل اميدوارم امسال شبيه سال 76 بشه كه هيچوقت بارش ھای سنگینش از يادم نميره
سلام بر مهدی عزیز
از روی تجربه و بدون در نظر گرفتن نقشه ها عرض کنم خدمت تون هر زمانیکه ابرهایی به این شکل بر روی بینالود تجمع کرده شهر مشهد بارشهای خوبی رو در روزهای بعد از اون کسب کرده.
بهر حال ما که خیلی امیدوار هستیم در این خصوص.
سلام و صبح دوستان بخیر
وقتی اومدم بیرون پشیمون شدم که چرا دوربین نیاوردم از این ابرها عکس بگیرم
با این گرما و این ابرا ، فکر کنم هفته بارشی خوبی در پیش داریم
یک نمونه دیگه از گرمای قبل از برف ، گرمای یک هفته قبل از کولاک برف 19 دی 76 بود که در مدت حدود 2 ساعت ، 10-15 سانتیمتر برف بارید
واي اون كولاك فوق العاده بود بعد از بارش شديد بارون شروع شد و يخبندون شديدي ايجاد كرد دما هم سر ظهر 13 درجه زير صفر رفت