• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
easatir00.gif

mesatir00.gif

amir551

کاربر ويژه
دوستان این تگ ها رو هم اگه تونستید اصلاح کنید
زیاد مناسب نیستند
1356128782.jpg

شب بخیر
:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام و درود فراوان. امشب واسه فرودگاه رشت حدود 7 میلیمتر بارون ثبت شد. البته به نظر داخل شهر باید بیشتر از این مقدار بارون باریده باشه. دمای دیروز رشت حداکثر به 14 درجه رسید و در حال حاضر یعنی 4:30 دقیقه صبح دما حدود 8 درجه سانتی گراد هست. درسته که دمای هوا به نسبت روزها و شب های گذشته افزایش نسبتا چشمگیری داشته اما جالب اینجاست که رشت تا حالا با چنگ و دندون در مقابل گرم باد ایستادگی کرده! در صورت وقوع گرم باد در رشت دمای هوا به راحتی و در طی چند ساعت میتونه به بالای 25 درجه سانتی گراد هم برسه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان عزیز و صبح همگی بخیر:گل:

خدا رو شکر آپدیت جدید امروز صبح نقشه های نیروی دریایی بسیار عالی شدند :

[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]شنبه دوم دی1391 ساعت 08:15
[h=2]آغاز موج بارش شدید برف و سرما از دوشنبه 4 دی 1391 انیمیشن بارش - فشار سطح دریا- ارتفاع در تراز 500 میلی بار

72 الی 108 ساعت آینده:

rlk4d2nnw9219lt1cd9t.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویری از آسمان جنوب غرب و غرب مشهد در صبح امروز - پوشش برف در کوههای بینالود و ظهور ابرهایی که نوید دهنده روزهای پربارش پیشرو هستند:

6thfz5kd09sko977h5p.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
تصویری از آسمان جنوب غرب و غرب مشهد در صبح امروز - پوشش برف در کوههای بینالود و ظهور ابرهایی که نوید دهنده روزهای پربارش پیشرو هستند:

6thfz5kd09sko977h5p.jpg

درود بر امير و ساير دوستان كه خوابند! استاد به نظرم اين هفته بارش برف در مشهد بيشتر از 25 سانت خواهد بود نظر شما چیست؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر امير و ساير دوستان كه خوابند! استاد به نظرم اين هفته بارش برف در مشهد بيشتر از 25 سانت خواهد بود نظر شما چیست؟

سلام بر مهدی عزیز

از روی تجربه و بدون در نظر گرفتن نقشه ها عرض کنم خدمت تون هر زمانیکه ابرهایی به این شکل بر روی بینالود تجمع کرده شهر مشهد بارشهای خوبی رو در روزهای بعد از اون کسب کرده.

بهر حال ما که خیلی امیدوار هستیم در این خصوص.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام دوستان الان بیرون بودم هوای امروز تهران خیلی مطبوع بود نه سرد و نه گرم!
آفتاب هم خود نمایی میکرد :13:
امیدوارم روز خوب و آرومی رو پیش رو داشته باشید :گل:

rahsazan

کاربر ويژه

6thfz5kd09sko977h5p.jpg

سلام و صبح دوستان بخیر
وقتی اومدم بیرون پشیمون شدم که چرا دوربین نیاوردم از این ابرها عکس بگیرم
با این گرما و این ابرا ، فکر کنم هفته بارشی خوبی در پیش داریم
یک نمونه دیگه از گرمای قبل از برف ، گرمای یک هفته قبل از کولاک برف 19 دی 76 بود که در مدت حدود 2 ساعت ، 10-15 سانتیمتر برف بارید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینهم از آپدیت بسیار زیبا و رویایی مدل اسمبل

انیمیشن بارش و فشار سطح دریا مدل اسمبل

60 الی 156 ساعت آینده:

42xkq9r6ql8ezcwlqvwf.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سلام بر مهدی عزیز

از روی تجربه و بدون در نظر گرفتن نقشه ها عرض کنم خدمت تون هر زمانیکه ابرهایی به این شکل بر روی بینالود تجمع کرده شهر مشهد بارشهای خوبی رو در روزهای بعد از اون کسب کرده.

بهر حال ما که خیلی امیدوار هستیم در این خصوص.
امير جان فكر كنم هيچوقت اسمم رو ياد نگیری اسمم هادي است! به نظر منم ظهور اين ابرها نشان دهنده بارش هاي بسيار سنگین در روزهاي پیشروست ولي حداقل اميدوارم امسال شبيه سال 76 بشه كه هيچوقت بارش ھای سنگینش از يادم نميره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام و صبح دوستان بخیر
وقتی اومدم بیرون پشیمون شدم که چرا دوربین نیاوردم از این ابرها عکس بگیرم
با این گرما و این ابرا ، فکر کنم هفته بارشی خوبی در پیش داریم
یک نمونه دیگه از گرمای قبل از برف ، گرمای یک هفته قبل از کولاک برف 19 دی 76 بود که در مدت حدود 2 ساعت ، 10-15 سانتیمتر برف بارید

واي اون كولاك فوق العاده بود بعد از بارش شديد بارون شروع شد و يخبندون شديدي ايجاد كرد دما هم سر ظهر 13 درجه زير صفر رفت

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
در کل با نظرات محمد موافقم به نظر منم بسمت زمستان های بسیار کم برف داریم پیش میریم اگر برفی هم بیاد تصادفی و خیلی ضعیف هست ظاهرا بهار و تابستان های معتدل تر و پر بارش تر و زمستان های گرم تر و خشک تر پیش روست و هر سال که میگذره داریم به این سمت نزدیک تر میشیم حداقل مقایسه دهه 80 و 90 با دهه 60 این موضوع رو تایید میکنه بی شک در استان تهران700تا 1000 متر شرایط جابجا شده یعنی زمستان چند سال اخیر تهران در ارتفاعات سعادت اباد رفته جای خیابون پیروزی به عبارت دیگه بارش برف سالی 2 تا3 بار که امروز در سعادت اباد میبینیم 20 تا 30 سال پیش ساکنین پیروزی با این حجم میدیدند
حتی باغی که پدر من تو منطقه ایرا لواسون تو ارتفاع 2300 متری داره تو چند سال اخیر به اندازه ملاصدرا تو 25 سال پیش برف میاد
تغییر اقلیم در حد 1 تا 2 درجه خیلی زیاده تو کره زمین اما این دیگه یه چیز وحشتناکی هست فقط من موندم چرا تا امروز هیچ گونه تحقیق جامع و کاملی درباره دلایل این موضوع که تمامی افراد ساکن تو این شهر تایید میکنن و نیازی به امار هواشناسی هم نداره وجود نداره

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
واي اون كولاك فوق العاده بود بعد از بارش شديد بارون شروع شد و يخبندون شديدي ايجاد كرد دما هم سر ظهر 13 درجه زير صفر رفت

اگه یادتون باشه از صبح اون روز که سه شنبه بود آسمون از لایه های ابر پوشیده بود اما ضخامت لایه ابر کم بود و خورشید از پشتش دیده می شد
در بعدازظهر و اوایل شب ابرها تکه تکه شدن و آسمون باز شد !
حدود ساعت 20:30 بارش شدید بارون شروع شد ، بعد یه لایه ریز تگرگ اومد و همه جا رور پوشوند و بعد کولاک برف شروع شد و تا 23:30 یا 24 تموم شد
سحر روز 19 دی(ماه رمضون بود) که چهارشنبه بود برفی نمیبارید و البته مدارس هم (اون زمان راهنمایی بودم) تعطیل شد:شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا