• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اگه یادتون باشه از صبح اون روز که سه شنبه بود آسمون از لایه های ابر پوشیده بود اما ضخامت لایه ابر کم بود و خورشید از پشتش دیده می شد
در بعدازظهر و اوایل شب ابرها تکه تکه شدن و آسمون باز شد !
حدود ساعت 20:30 بارش شدید بارون شروع شد ، بعد یه لایه ریز تگرگ اومد و همه جا رور پوشوند و بعد کولاک برف شروع شد و تا 23:30 یا 24 تموم شد
سحر روز 19 دی(ماه رمضون بود) که چهارشنبه بود برفی نمیبارید و البته مدارس هم (اون زمان راهنمایی بودم) تعطیل شد:شاد2:
كاملا درسته
منم اون زمان دوم راهنمايي بودم چند بار تو اون یخبندون خوردم زمين در واقع اون سرما و بارش آغازي بر زمستون دلچسب اون سال بود

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
راستي جي اف اس آپدیت شد و بارش و سرماي بيشتري را واسه مشهد نويد ميده

پسرخاله

کاربر ويژه
خب به سلامتی جی اف اس هم با ECM برای تهران متحد شدن:توافق: و بارشامونو نابود کرد!
:83:

دوره خشکی تهران از امروز شروع شده و حداقل 10 روز ادامه داره. . .
:34:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خب به سلامتی جی اف اس هم با ECM برای تهران متحد شدن:توافق: و بارشامونو نابود کرد!
:83:

دوره خشکی تهران از امروز شروع شده و حداقل 10 روز ادامه داره. . .
:34:

هومن جان جي اف اس تا 6 ساعت به بارش اعتباري نداره زياد بهش اهميت نده حتي ECM جديدن درست پیش بینی نميكنه پس اميدوار باش

aznavar

کاربر ويژه
خوب اینهم از آپدیت بسیار زیبا و رویایی مدل اسمبل

انیمیشن بارش و فشار سطح دریا مدل اسمبل

60 الی 156 ساعت آینده:

42xkq9r6ql8ezcwlqvwf.gif

درود امیرمحسن جان
ای جااانم با دیدن این نقشه تا 72 ساعت انرژی ورجه وورجه کردنم تامین شد:شاد::شاد2:

mohamad$

کاربر ويژه
در کل با نظرات محمد موافقم به نظر منم بسمت زمستان های بسیار کم برف داریم پیش میریم اگر برفی هم بیاد تصادفی و خیلی ضعیف هست ظاهرا بهار و تابستان های معتدل تر و پر بارش تر و زمستان های گرم تر و خشک تر پیش روست و هر سال که میگذره داریم به این سمت نزدیک تر میشیم حداقل مقایسه دهه 80 و 90 با دهه 60 این موضوع رو تایید میکنه بی شک در استان تهران700تا 1000 متر شرایط جابجا شده یعنی زمستان چند سال اخیر تهران در ارتفاعات سعادت اباد رفته جای خیابون پیروزی به عبارت دیگه بارش برف سالی 2 تا3 بار که امروز در سعادت اباد میبینیم 20 تا 30 سال پیش ساکنین پیروزی با این حجم میدیدند
حتی باغی که پدر من تو منطقه ایرا لواسون تو ارتفاع 2300 متری داره تو چند سال اخیر به اندازه ملاصدرا تو 25 سال پیش برف میاد
تغییر اقلیم در حد 1 تا 2 درجه خیلی زیاده تو کره زمین اما این دیگه یه چیز وحشتناکی هست فقط من موندم چرا تا امروز هیچ گونه تحقیق جامع و کاملی درباره دلایل این موضوع که تمامی افراد ساکن تو این شهر تایید میکنن و نیازی به امار هواشناسی هم نداره وجود نداره

بله دقیقا . الان اصلا اون سیستم هایی که 24 ساعت برف سنگین میومد و 30 40 سانت تو تهران میشد نمیان . یه سیستم میاد اصن سرما نداره یکی میاد سرما داره بارش نداره . واقعا مسخره شده

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود

خداروشکر بارش های بسیار خوبی در سراسر استان ایلام در 2 روز گذشته رخ داد که اوج اون برروی کبیرکوه بود

بارش های بالای 30 میل دوروز گذشته:

ارکواز 68 میلیمتر

آبدانان 67

پهله زرین اباد 61

کارزان 50

سرابله 46

بدره 37

بانویزه 37

چوار 36

مرکز شهر ایلام 35.4

دهلران 33

فرودگاه ایلام 31

لومار 30

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
خبر مرگش بارونم میاد بیاد توجه داشته باشید الان 10 ساله پیش نیست فقط 5 روز پایداری هو کافی که هزاران نفر با مرگ خاموش یعنی از الودگی هوا بمیرن امسال نسبت به سالای پیش حجم تولید آلودگی وحشتناک افزایش داشته

mohamad$

کاربر ويژه
الان باید برف بیاد نه بارون .

همین سیستم هم برای تهران 13 - 14 میلیمتر باید میومد و پیشبینی شده بود ، ولی مهراباد 5 میلیمتر اومد .

hamed*zagros

کاربر ويژه
بارش سال ابی چند ایستگاه

آبدانان 244 میلیمتر

ارکواز 238 م م

ایوان 203

کارزان 190

مرکز شهر ایلام 183

صیدنظری 167

سرابله 161

فرودگاه ایلام 160

mohamad$

کاربر ويژه
برای چندمین بار هست که میشه دید وقتی پرفشار شمالی نباشه تهران بارش هاش از سیستم جنوبی و یا حتی غربی در این حد فقط میشه .

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
من از سن دوستان تو اینجا خبر ندارم اما من متولد 1357 هستم تو دوران دبستان و راهنمایی که بود یه چیزی رو یاد گرفته بودم :

زمانی که اول صبح هوا آفتابی بود و کم کم ابرای ارتفاع بالا از اول صبح اسمون رو به صورت کاملا یکنواخت میگرفتن و کمکم به ضخامتشون افزوده میشد و رفته رفته افتاب تا ظهر محو میشد و از حدود ساعت 15 ارتفاع ابرا یا بارش برف از قلل کوه پایینتر میومد و تا بعد از ظهر به کوهپایه ها میرسید و با تاریکی هوا برف ملایم شروع به باریدن میکرد و رفته رفته بارش شدید تر میشد اون شب تا صبح بی وقفه برف میبارید و معمولا ما که ملاصدرا بودیم حداقل تا صبح 40 سانتی متر میبارید .
سیستمی که من بیشتر از 15 ساله یکبار دیگه هم ندیدم و اون سالها شاید 10 بار در طول زمستان میدیدم پس حتما یک تغییراته فاحشی تو شرایط اب و هوا رخ داده
هر سال نزدیک به 10 بار پشت بام خونرو پارو میکردیم بعضی وقتا انقدر ارتفاع برف زیاد میشد که از تو پیاده رو میشد بیای رو پشت بام و یه سال تو اسفند با لودر اومدن تو پیاده رو برفارو بار کامیونا کردن که پیاده رو باز بشه تازه تو ملاصدرا اینجوری بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا