• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سمت شما الان برفی ننشسته؟

نه متاسفانه،مقداری سقف ها و ماشین ها سفید شدن و سطوح دیگه،غیر از آسفالت.اما به خاطر دمای هوا موقع بارش و بعدش هم باران فرصت سفید پوش شدن درست و حسابی به وجود نیومد.

اینم وضعیت فرودگاه رشت،ساعات قبل:

2DAY.png

mohamad$

کاربر ويژه
ممنون محمد جان

شهرای ساحلی مازندران سری قبل با کانتر ی سردتر از این دفه برف نیومد ولی الان میاد و این نشون میده پارامتر های دیگه ای حداقلش برای سواحل خزر باید بررسی بشه . این موج ها میان و میرن و تهران کماکان در خشکی به سر میبره . زمستون ضعیفی بوده واسمون

ماهان.

کاربر ويژه
بارش برف در چالوس!!!!!!

این عکسا رو یکی از دوستام آپلود کرده توی فیس‌بوک

28377848085959473534.jpg

05653806126864690264.jpg

parisa

متخصص بخش
سلام وخسته نباشید به مدیران وکاربران هواشناسی:گل:
مشهد امروزسرده..گاهی برف هم میاد وبازبارش برف قطع میشه
اینم عکس ازآسمان امروزمشهد
سه راه آب وبرق ساعت 13:15

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
همانطور که قبلا خدمت شما عرض کردم بارش قابل ذکری در تهران نداشتیم و نخواهیم داشت.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
ممنون محمد جان

شهرای ساحلی مازندران سری قبل با کانتر ی سردتر از این دفه برف نیومد ولی الان میاد و این نشون میده پارامتر های دیگه ای حداقلش برای سواحل خزر باید بررسی بشه . این موج ها میان و میرن و تهران کماکان در خشکی به سر میبره . زمستون ضعیفی بوده واسمون

خواهش می کنم محمد جان

درسته.وضعیت برای بارش برف به نظرم این دفعه خیلی بهتر از سیستم قبل بود.قبلی 1000-500 وضعیتش بهتر بود.اما 700 و 850 نه.هوای سرد هم از شمال ریزش کرد.
ماهان جان به نظرم بهتر می تونن نظر بدن در این مورد.

تهران هم واقعا وضعیتش زمستان امسال خیلی خراب بوده.امیدوارم بهتر بشه.همه شاکی هستن از این آلودگی و کم بارشی.

پسرخاله

کاربر ويژه
خب همونطور که من انتظار داشتم تهران فقط ابری شد و بارشی نداشت :ناراحت:
یحتمل فیروزکوهو آبعلی و اون سمتا برف اومده باشه هر چند کم
خشکی تهران تا سه شنبه هفته بغد ادامه داره و از فردا تا آخره هفته آلودگی به بیشترین میزانه خودش میرسه از اوایل هفته با افزایش دما و وزش باد از شدت آلودگی کمتر شده و بعیده هفته آینده هوای تهران به مرز هشدار برسه.

هواشناس

کاربر ويژه
خشکی تهران تا سه شنبه هفته بغد ادامه داره و از فردا تا آخره هفته آلودگی به بیشترین میزانه خودش میرسه از اوایل هفته با افزایش دما و وزش باد از شدت آلودگی کمتر شده و بعیده هفته آینده هوای تهران به مرز هشدار برسه.

خیلی جالب شد. دی ماه در تبریز و تهران با صفر سانتی متر برف به پایان رسید! حتی در 88 هم وضع اینچنین بحرانی نبود!

saeed hh

کاربر ويژه
تهران داره رکورد میزنه تو نباریدن یک ماه گذشته صفر میلیمتر باریده فکنم البته پایین سر من یه ابرایی دیده میشه بدترین زمستون تاریخ !!!!!!

imboeing

کاربر ويژه
خواهش می کنم محمد جان

درسته.وضعیت برای بارش برف به نظرم این دفعه خیلی بهتر از سیستم قبل بود.قبلی 1000-500 وضعیتش بهتر بود.اما 700 و 850 نه.هوای سرد هم از شمال ریزش کرد.

تهران هم واقعا وضعیتش زمستان امسال خیلی خراب بوده.امیدوارم بهتر بشه.همه شاکی هستن از این آلودگی و کم بارشی.

اوضاع تهران داره خراب ميشه !! به نظرم تهراني ها بايد هواي گرم رو به سرماي خشك ترجيح بدن چون وارونگيش كمتره

من يكي از دوستام از تهران ديروز برگشت تمام چشم و ايناش قرمز شده بود ميگفت مردم همه سرفه ميكنن تهران!!!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
امشب دما قشنك تا -5 ميتونه برسه ! فردا صبح چه ليز بازاري راه بيفته !!

با این آفتابی که الان شده،فکر نکنم از 3- پایین تر بره سینا جان.

اما در هر صورت آینه شدن خیابان ها و مسیر ها از امشب امری هست اجتناب ناپذیر.

متاسفانه احتمال تصادف در محور های خارج شهری گیلان خیلی زیاده از امشب تا 9 صبح فردا!

imboeing

کاربر ويژه
خیلی جالب شد. دی ماه در تبریز و تهران با صفر سانتی متر برف به پایان رسید! حتی در 88 هم وضع اینچنین بحرانی نبود!

حالا هي دوستان بگن جريانات جنوبي خوبه !

جريانات شمالي قوي باشه + هواي سرد قشنگ كل مملكت رو سيراب ميكنه برفش هم خوبه

جريانات جنوبي جز باران در اكثر موارد فايده اي ندارن

imboeing

کاربر ويژه
با این آفتابی که الان شده،فکر نکنم از 3- پایین تر بره سینا جان.

اما در هر صورت آینه شدن خیابان ها و مسیر ها از امشب امری هست اجتناب ناپذیر.

متاسفانه احتمال تصادف در محور های خارج شهری گیلان خیلی زیاده از امشب تا 9 صبح فردا!

اينجا هنوز ابري محمد جان !!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
اوضاع تهران داره خراب ميشه !! به نظرم تهراني ها بايد هواي گرم رو به سرماي خشك ترجيح بدن چون وارونگيش كمتره

من يكي از دوستام از تهران ديروز برگشت تمام چشم و ايناش قرمز شده بود ميگفت مردم همه سرفه ميكنن تهران!!!
درسته وگرنا ما انقدر عصبانی نبودیم متاسفاته تنفس هم دشوار میشه تو این شرایط.
متاسفانه برخلاف پیش بینیها وزش باده جندانی هم نداشتیم و این نویده روزهای سیاه از نظره آلودگی رو تا حداقل جمعه نشون میده:ناراحت:

mohamad$

کاربر ويژه

درسته متاسفانه . امسال دی ماه فقط شمال شهر برف اومد اونم نه همه جاش . در حد 0 تا 5 سانت . همونایی که عکساش و گذاشتم از سعادت اباد .

imboeing

کاربر ويژه

فقط دعا كنيد هوا گرم شه

سرماي هوا نبايد به قيمت جون مردم تموم شه :ناراحت:

ماهان.

کاربر ويژه
خواهش می کنم محمد جان

محمد جان جی‌اف‌اس پیش‌بینی‌هاش برای رشت خیلی دقیق هستند. راستش از روزهای قبل‌ هم با توجه به جی‌اف‌اس من انتظار بارش برف زیادی رو برای رشت نداشتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا