یکی از دوستان از رشت گزارش بده ببینیم چی شد ؟ سواحل شرقی خزر برف اومد ؟ کدوم شهرا چند سانت ؟
محمد جان هوا ابريه و به سمت نيمه ابري شدن داره ميره بارش قطع شده
یکی از دوستان از رشت گزارش بده ببینیم چی شد ؟ سواحل شرقی خزر برف اومد ؟ کدوم شهرا چند سانت ؟
بارش برف در چالوس!!!!!!
این عکسا رو یکی از دوستام آپلود کرده توی فیسبوک
ممنون محمد جان
شهرای ساحلی مازندران سری قبل با کانتر ی سردتر از این دفه برف نیومد ولی الان میاد و این نشون میده پارامتر های دیگه ای حداقلش برای سواحل خزر باید بررسی بشه . این موج ها میان و میرن و تهران کماکان در خشکی به سر میبره . زمستون ضعیفی بوده واسمون
خب همونطور که من انتظار داشتم تهران فقط ابری شد و بارشی نداشت :ناراحت:
یحتمل فیروزکوهو آبعلی و اون سمتا برف اومده باشه هر چند کم
خشکی تهران تا سه شنبه هفته بغد ادامه داره و از فردا تا آخره هفته آلودگی به بیشترین میزانه خودش میرسه از اوایل هفته با افزایش دما و وزش باد از شدت آلودگی کمتر شده و بعیده هفته آینده هوای تهران به مرز هشدار برسه.
خواهش می کنم محمد جان
درسته.وضعیت برای بارش برف به نظرم این دفعه خیلی بهتر از سیستم قبل بود.قبلی 1000-500 وضعیتش بهتر بود.اما 700 و 850 نه.هوای سرد هم از شمال ریزش کرد.
ماهان جان به نظرم بهتر می تونن نظر بدن در این مورد.
تهران هم واقعا وضعیتش زمستان امسال خیلی خراب بوده.امیدوارم بهتر بشه.همه شاکی هستن از این آلودگی و کم بارشی.
امشب دما قشنك تا -5 ميتونه برسه ! فردا صبح چه ليز بازاري راه بيفته !!
خیلی جالب شد. دی ماه در تبریز و تهران با صفر سانتی متر برف به پایان رسید! حتی در 88 هم وضع اینچنین بحرانی نبود!
با این آفتابی که الان شده،فکر نکنم از 3- پایین تر بره سینا جان.
اما در هر صورت آینه شدن خیابان ها و مسیر ها از امشب امری هست اجتناب ناپذیر.
متاسفانه احتمال تصادف در محور های خارج شهری گیلان خیلی زیاده از امشب تا 9 صبح فردا!
درسته وگرنا ما انقدر عصبانی نبودیم متاسفاته تنفس هم دشوار میشه تو این شرایط.اوضاع تهران داره خراب ميشه !! به نظرم تهراني ها بايد هواي گرم رو به سرماي خشك ترجيح بدن چون وارونگيش كمتره
من يكي از دوستام از تهران ديروز برگشت تمام چشم و ايناش قرمز شده بود ميگفت مردم همه سرفه ميكنن تهران!!!
خیلی جالب شد. دی ماه در تبریز و تهران با صفر سانتی متر برف به پایان رسید! حتی در 88 هم وضع اینچنین بحرانی نبود!
خب همونطور که من انتظار داشتم تهران فقط ابری شد و بارشی نداشت :ناراحت:
یحتمل فیروزکوهو آبعلی و اون سمتا برف اومده باشه هر چند کم
خشکی تهران تا سه شنبه هفته بغد ادامه داره و از فردا تا آخره هفته آلودگی به بیشترین میزانه خودش میرسه از اوایل هفته با افزایش دما و وزش باد از شدت آلودگی کمتر شده و بعیده هفته آینده هوای تهران به مرز هشدار برسه.
خواهش می کنم محمد جان
درسته.وضعیت برای بارش برف به نظرم این دفعه خیلی بهتر از سیستم قبل بود.قبلی 1000-500 وضعیتش بهتر بود.اما 700 و 850 نه.هوای سرد هم از شمال ریزش کرد.
ماهان جان به نظرم بهتر می تونن نظر بدن در این مورد.
تهران هم واقعا وضعیتش زمستان امسال خیلی خراب بوده.امیدوارم بهتر بشه.همه شاکی هستن از این آلودگی و کم بارشی.