همانطور که قبلا خدمت شما عرض کردم بارش قابل ذکری در تهران نداشتیم و نخواهیم داشت.
مهرداد جان برای مشهد چی پیش بینی می کنی؟
همانطور که قبلا خدمت شما عرض کردم بارش قابل ذکری در تهران نداشتیم و نخواهیم داشت.
خدا دعات رو مستجاب خواهد کرد هفته آینده دمای تهران به 15 + خواهد رسید. هوایی فروردینیله بهفقط دعا كنيد هوا گرم شه سرماي هوا نبايد به قيمت جون مردم تموم شه :ناراحت:
حالا خوبه همین یه خرده برف رو هم بارید! وگرنه خونبازی میشد از آسمون!!! )
مهرداد جان برای مشهد چی پیش بینی می کنی؟
خدا دعات رو مستجاب خواهد کرد هفته آینده دمای تهران به 15 + خواهد رسید. هوایی فروردینیله به
البته هنوز سمت غرب و پایین سر من ابرای سیاهی دیده میشن تا ببینیم چی میشه فعلا خداحافظ!!!!
گرما فقط ناراحت کنندست ولی الودگی به علاوه ناراحتی کشنده هم هست!!آلودگی هوا و گرما هر دو تاشون چیزای به درد نخورین برای زمستون . بد و بدتر . هر دو هم ضد حالن .
پس من ارزوی اینچیزا رو نمیکنم چون رخ بده شخصا برای من ناراحت کنندس .
ارزوی برف و بارون میکنم . هیچوقت هم از گرما در زمستون استقبال نمیکنم .
گرما فقط ناراحت کنندست ولی الودگی به علاوه ناراحتی کشنده هم هست!!
میخواستم ازپنجره بیرونو نگاه کنم ببینم چیزی میباره یکی رد شد فکرو ذهن مارو با خودش برد دیگه هواس واسمون نموند:هنگ:
خدای من
ابر چطوری اومده پایین سرت سعید ؟ اینقدر ارتفاعشون کمه؟
من نظرم اینه که باید مشکل ریشه ای حل بشه اینکه بگیم خدا کنه هوا گرم بشه یا بارون و برف بیاد تا هوا آلوده نشه به نظرن یک نوع نگاه سطحیه و راه حل موقتی و مسکن گونه ست. مثل این می مونه که ما سرمون درد می کنه بریم قرص مسکن بخوریم تا زمانی که این قرص رو می خوریم علایم درد رو نداریم اما به محض قطع قرص دوباره علایم بروز می کنن. خوب بابا جون برید ببینید علت این سردرد چیه؟ برید اون علت رو کشف کنید و دنبال از بین بردن علت باشید.
به نظر من مشکل آلودگی هوای تهران نه با گرم شدن و نه با بارش حل میشه باید علت رو در فرمول های بنزین پتروشیمی ها جستجو کرد.