• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
حالا خوبه همین یه خرده برف رو هم بارید! وگرنه خون‌بازی می‌شد از آسمون!!! :))

خدارو شکر که کار بدون خون و خون ریزی تمام شد :))

خوبیش اینجاست ما یخبندان خوبی داریم و برف ها در ارتفاعات 500 به بالا حسابی برای 1 هفته حد اقل تثبیت می شن.

با اجازه فعلا خدا حافظ

ماهان.

کاربر ويژه
یه عکس دیگه از برف چالوس

18540992523131512293.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
آلودگی هوا و گرما هر دو تاشون چیزای به درد نخورین برای زمستون . بد و بدتر . هر دو هم ضد حالن .

پس من ارزوی اینچیزا رو نمیکنم چون رخ بده شخصا برای من ناراحت کنندس .

ارزوی برف و بارون میکنم . هیچوقت هم از گرما در زمستون استقبال نمیکنم .

saeed hh

کاربر ويژه
خدا دعات رو مستجاب خواهد کرد هفته آینده دمای تهران به 15 + خواهد رسید. هوایی فروردینیله به

دیدید امسال شبیه 88شد وحتی بدتر چون سرمای هوا بد جوری اذیت کرد درحالی که 88سرما اینجوری نبود هفته دیگه که دما به15 برسه با اون موجی که احتمالا میاد ما دوباره شاهد رعدوبرق در بهمن ماه بداز سال 88خواهیم بود!!
حالا هی دوستان دم از 86و 83میزدند دیگه برف و باید تو رویا دید اون برف مشهدم یه ناحنجاری بود درست مثل ابان پارسال تهران!!

saeed hh

کاربر ويژه
آلودگی هوا و گرما هر دو تاشون چیزای به درد نخورین برای زمستون . بد و بدتر . هر دو هم ضد حالن .

پس من ارزوی اینچیزا رو نمیکنم چون رخ بده شخصا برای من ناراحت کنندس .

ارزوی برف و بارون میکنم . هیچوقت هم از گرما در زمستون استقبال نمیکنم .
گرما فقط ناراحت کنندست ولی الودگی به علاوه ناراحتی کشنده هم هست!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من نظرم اینه که باید مشکل ریشه ای حل بشه اینکه بگیم خدا کنه هوا گرم بشه یا بارون و برف بیاد تا هوا آلوده نشه به نظرن یک نوع نگاه سطحیه و راه حل موقتی و مسکن گونه ست. مثل این می مونه که ما سرمون درد می کنه بریم قرص مسکن بخوریم تا زمانی که این قرص رو می خوریم علایم درد رو نداریم اما به محض قطع قرص دوباره علایم بروز می کنن. خوب بابا جون برید ببینید علت این سردرد چیه؟ برید اون علت رو کشف کنید و دنبال از بین بردن علت باشید.

به نظر من مشکل آلودگی هوای تهران نه با گرم شدن و نه با بارش حل میشه باید علت رو در فرمول های بنزین پتروشیمی ها جستجو کرد.

mohamad$

کاربر ويژه
من نظرم اینه که باید مشکل ریشه ای حل بشه اینکه بگیم خدا کنه هوا گرم بشه یا بارون و برف بیاد تا هوا آلوده نشه به نظرن یک نوع نگاه سطحیه و راه حل موقتی و مسکن گونه ست. مثل این می مونه که ما سرمون درد می کنه بریم قرص مسکن بخوریم تا زمانی که این قرص رو می خوریم علایم درد رو نداریم اما به محض قطع قرص دوباره علایم بروز می کنن. خوب بابا جون برید ببینید علت این سردرد چیه؟ برید اون علت رو کشف کنید و دنبال از بین بردن علت باشید.

به نظر من مشکل آلودگی هوای تهران نه با گرم شدن و نه با بارش حل میشه باید علت رو در فرمول های بنزین پتروشیمی ها جستجو کرد.

درسته دقیقا . حتی برف و بارون شدید هم بیاد فقط 2 روز هوا خوبه و اگر سرما ادامه دار باشه سریع میشه عین اولش .

باید مشکل خودرو ها حل بشه . این بنزین ها ایراد دارن . نه تنها در تهران بلکه در سایر نقاط

اصلا چه دلیلی داره شهر کوچیکی مثل اراک همش الوده باشه . مگه اون کارخونه ها چی داره که اینقدر الودگی ایجاد میکنه و ایا واقعا نمیشه جلوشون و گرفت ؟!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا