• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imboeing

کاربر ويژه
درسته وگرنا ما انقدر عصبانی نبودیم متاسفاته تنفس هم دشوار میشه تو این شرایط.
متاسفانه برخلاف پیش بینیها وزش باده جندانی هم نداشتیم و این نویده روزهای سیاه از نظره آلودگی رو تا حداقل جمعه نشون میده:ناراحت:

هومن جان يه چيز جالبي هم كه داره توجهم رو جلب ميكنه اينه كه مردم دارن تشويق به ترك تهران ميشن !!! من به چشم ديدم !!

imboeing

کاربر ويژه
محمد جان جی‌اف‌اس پیش‌بینی‌هاش برای رشت خیلی دقیق هستند. راستش از روزهای قبل‌ هم با توجه به جی‌اف‌اس من انتظار بارش برف زیادی رو برای رشت نداشتم.

براي رشت امروز رو 3 گفته بود !

نروژ 1 درنظر گرفته بود همون 1 هم شد !

بهترين عمل كرد رو من از GFS اسفند پارسال ديدم !

لامصب نصف شبي برف ميباريد اندازه توپ تنيس !

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
محمد جان جی‌اف‌اس پیش‌بینی‌هاش برای رشت خیلی دقیق هستند. راستش از روزهای قبل‌ هم با توجه به جی‌اف‌اس من انتظار بارش برف زیادی رو برای رشت نداشتم.

درسته.منم همین نظر رو دارم ماهان جان.انتظار زیادی نداشتم.

اما واقعا انتظار نداشتم چالوس یا نوشهر اینطوری برف ببارن.

حتی ساری هم برف خالص بارید و دماش به 0 رسید.اما رشت ار 1 پایین تر نرفت.

پسرخاله

کاربر ويژه
هومن جان يه چيز جالبي هم كه داره توجهم رو جلب ميكنه اينه كه مردم دارن تشويق به ترك تهران ميشن !!! من به چشم ديدم !!
بهتره بگیم تهرانیها دارن تشویق به ترک میشن چون متاسفانه یه عده هم دارن وارد میشن وگرنا تا الان جمعیت کمتر شده بود .
یه عده میرن یه عده میان

samann

کاربر ويژه
حالا هي دوستان بگن جريانات جنوبي خوبه !

جريانات شمالي قوي باشه + هواي سرد قشنگ كل مملكت رو سيراب ميكنه برفش هم خوبه

جريانات جنوبي جز باران در اكثر موارد فايده اي ندارن
واقعا!! متاسفانه نوسان قطبی در منفی ترین حالت خودشه و نوسان اطلس شمالی هم منفیست وضعیت به وجود امده کاملا بدیهی است
نکته دیگه بارشهای امسال در قیاس با سال گذشته کاهش یافته و این کاهش شدید تر نیز خواهد شد بارهای رخ داده در سه ماهه پاییز نیز در مشهد بیشتر شبیه ناهنجاری در چند روز خاص بود !!!

ماهان.

کاربر ويژه
درسته.منم همین نظر رو دارم ماهان جان.انتظار زیادی نداشتم.

اما واقعا انتظار نداشتم چالوس یا نوشهر اینطوری برف ببارن.

حتی ساری هم برف خالص بارید و دماش به 0 رسید.اما رشت ار 1 پایین تر نرفت.

آخرالزمان شده محمد جان!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
خب با کنار رفتن مه و آفتابی شدن هوا دمای هوای اینجا افزایش محسوسی پیدا کرد و دمای فعلی (ساعت 12) به 5.1- رسیده.

پسرخاله

کاربر ويژه
Gorgan, Iran [h=2]Current Conditions
snow.gif

[h=3]0 °C [h=4]Snow Fog
Wind: 18 km/h from the WSW

Dew Point: 0 °C

Pressure: 1036 hPa

Windchill: -5 °C

Humidity: 100%

Visibility: 0.5 kilometers

Observed: Gorgan, IR

[h=5]Updated — 2:30 PM IRST on January 15, 2013

saeed hh

کاربر ويژه
البته هنوز سمت غرب و پایین سر من ابرای سیاهی دیده میشن تا ببینیم چی میشه فعلا خداحافظ!!!!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
گرگان شانس از همه شهر ها برای بارش برف بیشتره از این سیستم.همونطور که gfs نشون می داد و ماهان جان تفسیر کردن.باید ببینیم تا عصر چند سانت ثبت می کنه.

بارشش خیلی زیاد نیست.اما دما شانس منفی شدن رو داره که اثر بارش رو پوشش می ده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا