• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بله می دانیم تهران به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی و پوتوگرافی در یک شرایط ویژه ای قرار داره که یکی از این شرایط انحصار در بین کوه های بلند و سر به فلک کشیده ست که باعث سکون غالب جو تهران میشه و باد های غربی بر خواسته به محض ورود به استان تهران توسط ارتفاعات غربی استان به سمت شهریار منحرف شده و وارد تهران نمی شن بنابر این در غالب ایام سال هوای آرام و بسته ای حاکمه، اما تمام این ها دلایل قابل قبولی نیست.حالا که ذات تهران مستعد مخاطرات ست نیائیم به آن دامن بزنیم بلکه بیایم اثرات این ذات را کم کنیم.

saeed hh

کاربر ويژه
خدایی من نمیدونم چرا کسایی که بالای شهر میشینن انقدر توقعشون بالاست یعنی شما واقعا امید وارید که اینچیزا تو ایران درست بشه با این مسولین یا فقط حرفشو میزنین چرا چشماتون به واقعیت میبندید بدتر میشه ولی درست نمیشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان هوا تو مشهد خیلی گرفته و تیره شده و بوی برف میاد ولی متاسفانه هنوز خبری نشده!

سلام آرش جان،دقیقا همچین شرایطی تو بجنورد حاکمه،با این تفاوت که در بجنورد غرب{سمت گردنه ی امین الله} و شرق{سمت شیروان}کاملا معلومه که داره برف میاد ولی خود شهر هنوز خبری نیست.

nojeana

کاربر ويژه
سلام دوستان
من الان از تهران برگشتم با مترو تا صادقیه رفتم از اونجا به شهرک غرب و م صنعت و ایرانزمین یه مصاحبه کاری بود بخیر گذشت
خوب تو مسیر رفت کلهم ابری با بارش و در آخر مسیر برف پشه پشه بازی بود و در مسیر برگشت ابری بتدریج نیمه ابری البته جالبه شرق تهران و سمت کرج و شهریار ابری و غرب تهران نیمه ابری بود ابرها هم گاها می اومدن پائین و باز مرتفع می شدن خوب اصلا شرایط ایده آلی برا بارش نیست و همون میلی هم اتفاق نیافتاد
جالبه تو مترو نیم ساعت قبل زنگ زدم داداشم نهاوند اونم تو مسیر ملایر به نهاوند بود و می گفت اونجام ابریه ولی بین ملایر و نهاوند منطقه ای داریم به اسم آورزمان و باروداب و آبدر می گفت اونجا حدود 2 سانت برف باریده ولی نهاوند برف خفیف همون پشه پشه رو داریم و با این وجود بخاطر برودت هوا حدود نیم سانت برف رو آسفالت هم دارند از برف های قدیم هم 10 سانتی مونده بهش گفتم عکس ایمیل کنه برام

nojeana

کاربر ويژه
سلام دوستان
من الان از تهران برگشتم با مترو تا صادقیه رفتم از اونجا به شهرک غرب و م صنعت و ایرانزمین یه مصاحبه کاری بود بخیر گذشت
خوب تو مسیر رفت کلهم ابری با بارش و در آخر مسیر برف پشه پشه بازی بود و در مسیر برگشت ابری بتدریج نیمه ابری البته جالبه شرق تهران و سمت کرج و شهریار ابری و غرب تهران نیمه ابری بود ابرها هم گاها می اومدن پائین و باز مرتفع می شدن خوب اصلا شرایط ایده آلی برا بارش نیست و همون میلی هم اتفاق نیافتاد
جالبه تو مترو نیم ساعت قبل زنگ زدم داداشم نهاوند اونم تو مسیر ملایر به نهاوند بود و می گفت اونجام ابریه ولی بین ملایر و نهاوند منطقه ای داریم به اسم آورزمان و باروداب و آبدر می گفت اونجا حدود 2 سانت برف باریده ولی نهاوند برف خفیف همون پشه پشه رو داریم و با این وجود بخاطر برودت هوا حدود نیم سانت برف رو آسفالت هم دارند از برف های قدیم هم 10 سانتی مونده بهش گفتم عکس ایمیل کنه برام
این موج جالبه که تا نهاوند هم رسیده خوب بخدا من برام تعجبه چجور اونجام داره می باره و مطمئنم باز حد فاصل ابرها دقیقا همون گرین هست و لرستان هوا صافه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان،دقیقا همچین شرایطی تو بجنورد حاکمه،با این تفاوت که در بجنورد غرب{سمت گردنه ی امین الله} و شرق{سمت شیروان}کاملا معلومه که داره برف میاد ولی خود شهر هنوز خبری نیست.

سلام محمد جان. منطقه ما الان یه برف خیلی ریز و کمی شروع شده ولی هنوز جونی نداره متاسفانه.

ان شا الله مشهد و بجنورد بارش شروع بشه که بعدش معلوم نیست کی دوباره بارش داشته باشیم!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان. منطقه ما الان یه برف خیلی ریز و کمی شروع شده ولی هنوز جونی نداره متاسفانه.

ان شا الله مشهد و بجنورد بارش شروع بشه که بعدش معلوم نیست کی دوباره بارش داشته باشیم!

خب،خداروشکر،انشاالله بتدریج بر شدتش افزوده بشه،البته بنظر میرسه شانس مشهد خیلی بیشتر از بجنورده طی ساعات آینده.

nojeana

کاربر ويژه
درسته دقیقا . حتی برف و بارون شدید هم بیاد فقط 2 روز هوا خوبه و اگر سرما ادامه دار باشه سریع میشه عین اولش .

باید مشکل خودرو ها حل بشه . این بنزین ها ایراد دارن . نه تنها در تهران بلکه در سایر نقاط

اصلا چه دلیلی داره شهر کوچیکی مثل اراک همش الوده باشه . مگه اون کارخونه ها چی داره که اینقدر الودگی ایجاد میکنه و ایا واقعا نمیشه جلوشون و گرفت ؟!!
خوب می دونی مشکل کجاست اینه که الان اکثر کارخونه ها بجا گاز دارن مازوت ( نفت کوره ) بخاطر ارزونی می شوزونن خوب این میشه دیگه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
رطوبت فرودگاه مشهد الان به 87 درصد رسیده. ان شا الله فکر کنم از ساعاتی دیگه برف با شدت نسبتا خوبی شروع بشه.:فرار:

nojeana

کاربر ويژه
خوب اینم چند عکس از امروز خوب پیاده رفتم زیاد خوش نگذشت فردا هم می رم و زوج هم هست با ماشین می رم
الان زنگ زدم نهاوند می گفتن داره صاف می شه هوا تعجبه و عجب پیش بینی سایتها حتی برا ساعت دقیقه و از همه دقیقتر freemeteo
Photo-0002.jpg

Photo-0004.jpg
Photo-0005.jpg

Photo-0006.jpg

nojeana

کاربر ويژه
خوب اینم چند عکس از امروز خوب پیاده رفتم زیاد خوش نگذشت فردا هم می رم و زوج هم هست با ماشین می رم
الان زنگ زدم نهاوند می گفتن داره صاف می شه هوا تعجبه و عجب پیش بینی سایتها حتی برا ساعت دقیقه و از همه دقیقتر freemeteo
Photo-0002.jpg

Photo-0004.jpg
Photo-0005.jpg

Photo-0006.jpg
خوب تو دو عکس اول شیشه اتوبوس کثیفه بابا نمی دونم چرا نمی شورن بخدا یکی از دلایلی با اتوبوس و مترو و ... مسافرت حال نمی ده همینه آدم غم می گیره اینقدر کثیفه شیشه هاشون

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
خدایی من نمیدونم چرا کسایی که بالای شهر میشینن انقدر توقعشون بالاست یعنی شما واقعا امید وارید که اینچیزا تو ایران درست بشه با این مسولین یا فقط حرفشو میزنین چرا چشماتون به واقعیت میبندید بدتر میشه ولی درست نمیشه

دوست عزیز قوانین انجمن و رو رعایت کنید

• :گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
کد خبر: ۴۲۳۲۹۷۸ تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۹
معاون وزیر نفت؛

مشکلی در توليد و تزریق بنزین یورو 4و5 نيست/ اصلاح قیمت ها کلید ریشه ای حل معضل قاچاق سوخت

معاون وزیر نفت گفت: در صورت تولید خودرو مطابق با استاندارد یورو 4 و5 شرکت پالایش و پخش فرآورده های آمادگی کامل را دارد به همان میزان تولید خودرو سوخت به جایگاه ها تزرق کند.علیرضا ضیغمی معاون وزیر نفت در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران،با تاکید براینکه شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی استارت اولیه را در تولید بنزین یورو زده است، افزود: این شرکت هیچ وقت سازمان های دیگر را محکوم نمی کند و آماده پذیرش هرگونه پیشنهاد است.ضیغمی تصریح کرد: در صورت تولید خودرو مطابق با استاندارد یورو 4 و5 این شرکت آمادگی کامل را دارد به همان میزان تولید خودرو سوخت به جایگاه ها تزرق کند.معاون وزیر نفت اظهار داشت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی آمادگی کامل برای توزیع بنزین با استاندارد یورو4 در کل کشور و جایگاه های عرضه فرآورده های نفتی را دارد و اگر میزان تولید این نوع بنزین در کشور راه اندازه‌ای شود ، برای آنها مخازن جدا در نظر گرفته مي شود. وی خاطر نشان کرد: براساس سیاست هدفمندسازی یارانه باید پیشنهادات ضمانت اجرایی داشته و قیمت ها باهم اختلاف زیادی نداشته باشند به طوريکه هم اکنون در شرکت ملی پالایش و پخش سازوکارها فراهم شده و میزان عرضه و توزیع در این شرکت شروع شده که اگر همسو و هماهنگ حرکت کنیم در عرضه بنزین و نفت و گاز با مشکل مواجه نخواهیم بود.مدیرعامل شرکت پالایش وپخش فرآورده های نفتی اضافه کرد: از 60 میلیون تولید بنزین یورو4 حدود 12 میلیون مصرف می شود و در حال حاضر حدود3تا5 میلیون بنزین یورو4 از پالایشگاه آبادان و از پالایشگاه تندگویان و امام خمینی در مجموع 16 میلیون بنزین یورو 4 تولید می شود.ضیغمی در خصوص خبر همکاری مسئولان شرکت نفت در قاچاق سوخت گفت: من این خبر را تکذیب می کنم اگر سندی دارند به شرکت پالایش ارائه دهند و ما هم این موضوع را پیگیری می کنیم خوشبختانه در مجموعه شرکت پالایش تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است.وی تاکید کرد: شاید از 3هزار واحد فراورده های نفتی خارج از شرکت پالایش و پخش که به عنوان هیدروکربوری صادر نمی کنند به آنها می گویندپالایشگاه؛ این موضوع ربطی به شرکت پالایش ندارد شرکت پالایش و پخش نظارت های مستمر از 9 پالایشگاه از جمله اصفهان، آبادان، بندرعباس، تبریز، لاوان و تهران انجام می دهد و تاکنون به این مورد برخورد نکرده چون فراورده های نفتی از طریق مدار بسته وارد خطوط و مخازن می شود.معاون وزیر نفت، با بیان اینکه بیشتر قاچاق بعد از عرضه سوخت انجام می شود، افزود: برای حل ریشه ای این موضوع باید قیمت ها اصلاح و همچنین باید نظارت و کنترل بیشتری از طریق تمام ارگانه ها و سازمانها در جایگاهها و استانهای مرزها و بنادر صورت گیرد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
کد خبر: ۴۲۲۹۱۱۶

تعداد نظرات: ۴ نظر

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۱

دانستن لیست "ترین ها" همواره از جمله مطالبی بوده است که علاقمندان زیادی برای خود دارد و یکی از این لیست ها، لیست پولدارترین افراد است که همواره در حال تغییر و تحول است.
712086_448.jpg
به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران؛مجله فوربس که هرساله لیست پولدارترین افراد دنیا منتشر می کند، امسال در یک اقدام جالب، با معادل سازی ارزش دارایی افراد در مقاطع زمانی مختلف تا کنون، برای اولین بار لیستی را منتشر کرده است که در آن 200 نفر که در طول تاریخ بیشترین ثروت را داشته اند معرفی شده اند. اولین نفر در این لیست که به عنوان پولدارترین فرد در تاریخ معرفی شده، چنگیز خان با 417 میلیارد دارایی است!

نکته جالبی که در این لیست به چشم می خورد، وجود تنها یک ایرانی در این لیست 200 نفره است، که در این رده بندی جایگاه 193 را به خود اختصاص داده است.
بر خلاف تصور اکثر ایرانیان در مورد پولدارترین فرد ایرانی! این عنوان به پیر امیدیار، مدیر سایت ebay اختصاص دارد.
امیدیار در سال 1967 در کشور فرانسه- پاریس به دنیا آمد. پدر او ایرانی و مادرش فرانسویست. وی در 6سالگی به همراه خانواده خود به امریکا می رود و در کالج نافتز در رشته علوم رایانه تحصیل میکند.

امیدیار در سال 1995 سایت ebay را تنها از روی سرگرمی راهاندازی می کند ولی پس از گذشت اندکی این سایت به یکی از بزرگترین و پردرآمد ترین سایت های اینترنتی تبدیل می شود.

Ebay به عنوان اولین سایت حراجی اینترنتی لقب گرفته است. این سایت در حال حاضر تعداد 6000 کارمند دارد و در سال 2005 میلادی معادل 441 میلیون دلار سود داشته است.

ebay در حال حاضر 144 میلیون عضو دارد و روزانه میلیون ها معامله بصورت مجازی در آن صورت می گیرد.
امیدیار در لیست ثروتمندان حال حاضر دنیا در رتبه 17 قرار دارد و ثروت او حدود 8 میلیارد دلار برآورد شده است.

nojeana

کاربر ويژه

دانستن لیست "ترین ها" همواره از جمله مطالبی بوده است که علاقمندان زیادی برای خود دارد و یکی از این لیست ها، لیست پولدارترین افراد است که همواره در حال تغییر و تحول است.
712086_448.jpg
به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران؛مجله فوربس که هرساله لیست پولدارترین افراد دنیا منتشر می کند، امسال در یک اقدام جالب، با معادل سازی ارزش دارایی افراد در مقاطع زمانی مختلف تا کنون، برای اولین بار لیستی را منتشر کرده است که در آن 200 نفر که در طول تاریخ بیشترین ثروت را داشته اند معرفی شده اند. اولین نفر در این لیست که به عنوان پولدارترین فرد در تاریخ معرفی شده، چنگیز خان با 417 میلیارد دارایی است!
نکته جالبی که در این لیست به چشم می خورد، وجود تنها یک ایرانی در این لیست 200 نفره است، که در این رده بندی جایگاه 193 را به خود اختصاص داده است.
بر خلاف تصور اکثر ایرانیان در مورد پولدارترین فرد ایرانی! این عنوان به پیر امیدیار، مدیر سایت ebay اختصاص دارد.
امیدیار در سال 1967 در کشور فرانسه- پاریس به دنیا آمد. پدر او ایرانی و مادرش فرانسویست. وی در 6سالگی به همراه خانواده خود به امریکا می رود و در کالج نافتز در رشته علوم رایانه تحصیل میکند.

امیدیار در سال 1995 سایت ebay را تنها از روی سرگرمی راهاندازی می کند ولی پس از گذشت اندکی این سایت به یکی از بزرگترین و پردرآمد ترین سایت های اینترنتی تبدیل می شود.
Ebay به عنوان اولین سایت حراجی اینترنتی لقب گرفته است. این سایت در حال حاضر تعداد 6000 کارمند دارد و در سال 2005 میلادی معادل 441 میلیون دلار سود داشته است.
ebay در حال حاضر 144 میلیون عضو دارد و روزانه میلیون ها معامله بصورت مجازی در آن صورت می گیرد.
امیدیار در لیست ثروتمندان حال حاضر دنیا در رتبه 17 قرار دارد و ثروت او حدود 8 میلیارد دلار برآورد شده است.
[/QUOTE]
مهرداد جان حیف بحث مجازی تو ایران هنوز جا نیافتاده چه از نظر علم و چه امنیت وگرنه بازار خیلی خوبی می شد و خوب می شد توش پول درآورد حتی این بحث بورس و فرابورس هم با شاخص های جهانی هنوز جا نیافتاده اقلا اونجا بشه ریسک کرد کارائی انجام داد خوب شانسه دیگه تا من انرژی این کارا رو دارم فضاش نیست وقتی حسش می ره خوب پا می ده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا