• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
صعود من به قله توچال از مسیر ولنجک / 12 آبان 91

3500 متر

igbf63sxfvqcujc6ug1q.jpg

3600 متر

gemzyp2rtgcl4cb18xq.jpg

3740 متر ( ایستگاه 7 )

dkk16wkibm33j5izz0rp.jpg

3900 متر

11em7y6f030l36ml8l1p.jpg

قله توچال / 3964 متر

plm28ekxqd7jwtziy4.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
هوا کاملا آبی و پاک هستش
برفا به علت شدت گرما به سرعت دارن آب میشن
البته منظورم از 2500 متر به پایین هستش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این نقشه وضعیت فعلی جت استریم ها هست:

این نقشه از وضوع بسیار بالایی برخودار هست و همانطوریکه علامتگذاری کردم دایره نفوذ هوای سرد به سمت شرق مدیترانه و استقرار پشته و هوای گرم در اروپای غربی کاملا واضح و مشخص هست:

y8387vi68xfyvxsqy5u.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
در چند روز گذشته هر 2 مدل GFS و ECM واسه مشهد اشتباه زياد داشتن طوريكه كاملا نسبت به هر 2 مدل بدبين شدم اسمبل واقعا دقيقتره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببینید هر دو مدل GFS و ECMWF برای امروز هیچ بارشی رو برای شرق و شمال شرق کشور پیش بینی نکرده بودند ولی این نقشه ها چیز دیگه ای میگن:

در واقع همینک در سطح زمین همگرایی بسیار خوبی در حال وقوع هست و البته شرط لازمش واگرایی در طبقات بالایی جو هست که اینهم همینک مطابق با نقشه های زیر به زیبایی فراهم شده:

همگرایی در سطح زمین رو خطوط ممتد در تصویر زیر نشون میدن:

wm7conv.GIF

واگرایی در طبقات بالایی جو که این هم توسط خطوط دوار ممتد بوضوح دیده میشه:

wm7dvg.GIF

aria_tehran

کاربر ويژه
من هم کاملا در مورد تغییر سیستم های بارشی حداقل روی تهران موافقیم . همونطور که قبلا نوشتم الان یه سیستم سرد میاد میبینی تهران فقط سرما نصیبش میشه . یه سیستم میاد بارش خوب داره ولی هواش زیاد سرد نیست .

در واقع سیستمی که 24 ساعت برف خوب بباره و سرماشم جوری باشه که تو دمای -1 و -2 مرکز شهر و سمت مهراباد برف بباره نمیاد . خیلی کم شده

مثلا سیستمی مثل 26 دی 89 - اواسط دی 86 - اواخر بهمن 83

حتی برف 17 آبان 90 که بالا شهر نیم متر اومد رو مرکز شهر خیلی ضعیف بود با اینکه میلیمتر بارشش تقریبا مثل شمال شهر بود ولی سرمایش نداشت .

کاملا درسته
حتی مرکز شهر طوری هست که جدیدا حتی یک روز هم برفا دووم نمیارن و به سرعت آب میشن
این در حالی هستش که دیشب تو اون بارون وقتی که جام جم رو نشون میداد هنوز برف مونده بود!!

salar69

کاربر ويژه
آقایون

ما مرده شما زنده این هفته تهران و خیلی جاها برف خوبی خواهد بارید.
دلیل دارم که رو نقشه ها بهتون توضیح میدم.

در ضمن یکی از علتهایی که من مدل نیروی دریایی اتش امریکا رو بعنوان مبنای اصلی پیش بینی هام قبول دارم ، بخاطر این هست که اولا بیش از یک سال هست که دارم باهش کار میکنم و در ثانی پیش بینی های این مدل چون برای یک ارگان نظامی هست از لحاظ استراتزیک و نظامی دارای اهمیت خیلی زیادی هست.

در مورد جی اف اس:

بارش بسیار شدید چهارشنبه 22 آذر در شهر مشهد رو 100 درصد اشتباه پیش بینی کرد!

در مورد ECmWF :

استنباطی که سایتهای فورکا و نروژ از کمیت بارش در اون بازه زمانی داشتند 100 درصد اشتباه بود ولی نقشه های مبنی این سامانه پیش بینی کاملا صحیح و بدون نقص
رو ارائه دادند.

یکی از ایراداتی که به خیلی از دوستان وارد هست این هست که به کنکاش و تحقیق اصولی در نقشه های تراز های مختلف نمی پردازند و فقط دنبال این هستند که فلان سایت و بهمان سایت ، چند میلی متر بارش به شکل برف و باران در سایتهاشون درج کردند.

در واقع اشکال اصلی این هست که خیلی از دوستان دائم دنبال همین
عدد چند میلیمتر بارش در شهر و دیارشون هستند.

با من باشید تا در کنار هم به تفسیر دقیق نقشه ها بپردازیم.

در ضمن یکی از بهترین و دقیق ترین پیش بینی ها همین پیش بینی مدل اسمبل نیروی دریایی هست که واقعا شاهکار هست.

سلام
خدا نکنه حرف شما سنده برای من.:احترام::احترام:
تازه اصغری هم دیشب ذوق زده بود گفت اولین برف زمستان 91 میباره

rahsazan

کاربر ويژه
ببینید هر دو مدل GFS و ECMWF برای امروز هیچ بارشی رو برای شرق و شمال شرق کشور پیش بینی نکرده بودند ولی این نقشه ها چیز دیگه ای میگن:

در واقع همینک در سطح زمین همگرایی بسیار خوبی در حال وقوع هست و البته شرط لازمش واگرایی در طبقات بالایی جو هست که اینهم همینک مطابق با نقشه های زیر به زیبایی فراهم شده:

همگرایی در سطح زمین رو خطوط ممتد در تصویر زیر نشون میدن:

واگرایی در طبقات بالایی جو که این هم توسط خطوط دوار ممتد بوضوح دیده میشه:

جالبه از دیروز ACCU کلید کرده که امشب مشهد بارش داره و پیش بینیش هم تغییر نمیکنه و هیچ سایت دیگه ای هم اینو نزده!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نتیجه شکل گیری همچین الگویی تولید ابرهای همرفتی و همگرایی در تصویر زنده همین حالا در غرب مشهد هست:

zyj9fpjqfbxndcnsz4h8.jpg

opev7webe63b4p568481.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا عزیز

به جمع صمیمی ما در ایران انجمن خیلی خوش اومدید دوست خوبم:گل:

سلام
ممنون
امیدوارم بابت حرفایی که طی روزای گذشته زدم منو بخشیده باشید
واقعا عصبی شده بودم
فقط مهردادو یه کاری کنید برگرده
واقعا از دست همه ناراحته
حقم داره چون به اون این مسائلی که به وجود اومد هیچ ربطی نداره. ولی مثلا هومن از تهران میاد میگه تو دیگه پیش ما ارزش نداری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا