• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
اگه روزای قبل که اقدسیه 20 25 سانت با 30 میل برف اومد همون میزان میلیمتر بارش یعنی 30 میلیمتر تو شهر کرج رخ میداد 50 سانت برف میشد چون تو -2 درجه برف میومد

mohamad$

کاربر ويژه
گرمایش شهر تهران روی شهرای غربی تهران مثل کرج به نظرم تاثیر زیادی نداشته ولی جاهای شرقی تهران مثل دماوند - فشم - لواسون - آبعلی و روستا هاشون افزایش دمای زیادی نسبت به سالای دور داشتند .

saeed hh

کاربر ويژه
هوا در تهران طوری هست که انگار ادم تو 5 فروردین هستش کوها سفید هستش هوا بدون الودگی هست وکل کوها معلوم میشه الانم همه پنجره خونه هارو باز کردن وبخاریارو خاموش کردند هوا خیلی مطبوع هست
happysmiley.gif

rahsazan

کاربر ويژه
گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران

شاخص كيفيت هوا ساعت 8 صبح مورخ 02/10/1391
بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاههای سنجش آلودگی هوای شهر تهران از میزان غلظت کلیه آلاینده ها به غیر از آلاینده منواکسیدکربن نسبت به روز گذشته در همین ساعت کاسته شده است. به این ترتیب میانگین غلظت
آلاینده
ذرات معلق کمتر از دو و نیم
میکرون
فراتر از حد مجاز بوده و شاخص کیفیت هوا هم اکنون در
شرایط ناسالم برای گروههای حساس
میباشد.
لازم به ذکر است ایستگاههای ستاد بحران و شادآباد به لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون و ایستگاه شاد آباد به لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از ده میکرون در شرایط ناسالم قرار دارند .
گزارش هواشناسیگزارش هواشناسی حاکی از آسمانی صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد می باشد. به این ترتیب انتظار میرود شاخص کیفیت هوا تا ساعات ظهر در
شرایط ناسالم برای گروههای حساس
باقی بماند.
اثرات بهداشتی آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون در شرایط ناسالم برای گروههای حساس: افزایش احتمال علائم تنفسی در افراد حساس، تشدید بیماری قلبی و ریوی ، مرگ و میر زودرس در افراد مبتلا به بیماریهای قلبی، ریوی و افراد مسنتوصیه میگردد در شرایط ناسالم برای گروههای حساس افراد مبتلا به بیماری‎های قلبی و ریوی ، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی مدت در فضای باز را کاهش دهند.

mohamad$

کاربر ويژه
کوهای تهران از سعادت اباد به شرق تا پای کوه جسته گریخته برف هست و هنوز مناطق 1600 به بالا برف برخی جاهای شهر پیدا میشه

هوا هم که ماشالا کاملا بهاری .

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان کوه روبروی پادگان 06 همون توچال هست؟

همون کوهای شمال پادگان چیتگر و میگید سجاد جان ؟

نه اون کوها که 2200 متر به زور هستند . توچال 4000 متر هست و به کل شهر تهران مشرف و در شمال شرق اون کوها قرار داره

saeed hh

کاربر ويژه
هوا طوری هست که ادم هوس فروتبال تو اسفالت یا چمن میکنه یا اینکه ادم بره یه قدمی تو پارک بزنه:خنده1:

aznavar

کاربر ويژه
همون کوهای شمال پادگان چیتگر و میگید سجاد جان ؟

نه اون کوها که 2200 متر به زور هستند . توچال 4000 متر هست و به کل شهر تهران مشرف و در شمال شرق اون کوها قرار داره
منظورم پادگانی که تو خیابون پاسداران هست.شمالش توچال میشه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقایون

ما مرده شما زنده این هفته تهران و خیلی جاها برف خوبی خواهد بارید.
دلیل دارم که رو نقشه ها بهتون توضیح میدم.

در ضمن یکی از علتهایی که من مدل نیروی دریایی اتش امریکا رو بعنوان مبنای اصلی پیش بینی هام قبول دارم ، بخاطر این هست که اولا بیش از یک سال هست که دارم باهش کار میکنم و در ثانی پیش بینی های این مدل چون برای یک ارگان نظامی هست از لحاظ استراتزیک و نظامی دارای اهمیت خیلی زیادی هست.

در مورد جی اف اس:

بارش بسیار شدید چهارشنبه 22 آذر در شهر مشهد رو 100 درصد اشتباه پیش بینی کرد!

در مورد ECmWF :

استنباطی که سایتهای فورکا و نروژ از کمیت بارش در اون بازه زمانی داشتند 100 درصد اشتباه بود ولی نقشه های مبنی این سامانه پیش بینی کاملا صحیح و بدون نقص
رو ارائه دادند.

یکی از ایراداتی که به خیلی از دوستان وارد هست این هست که به کنکاش و تحقیق اصولی در نقشه های تراز های مختلف نمی پردازند و فقط دنبال این هستند که فلان سایت و بهمان سایت ، چند میلی متر بارش به شکل برف و باران در سایتهاشون درج کردند.

در واقع اشکال اصلی این هست که خیلی از دوستان دائم دنبال همین
عدد چند میلیمتر بارش در شهر و دیارشون هستند.

با من باشید تا در کنار هم به تفسیر دقیق نقشه ها بپردازیم.

در ضمن یکی از بهترین و دقیق ترین پیش بینی ها همین پیش بینی مدل اسمبل نیروی دریایی هست که واقعا شاهکار هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اول از هر چیز جدیدترین نقشه وزش باد در تراز های میانی جو تا سطح زمین رو ببینید:

wm7ir.GIF

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
من خودم هم اعتقاد به افزایش بارندگی از طرف سایتا تو روزای اینده هستم و تو پست اول صبح نیز عرض کردم و از این لحاظ با شما موافقم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
1-در نقشه بالا که یکی از نقشه های موثر در پیش بینی اوضاع جوی هست و هر 3 ساعت یکبار آپدیت میشه، نفوذ جریانات گرم و مرطوب جنوبی از دریای سرخ در تراز های 700 و 850 میلی بار به سمت کشورمون بوضوح دیده میشه.

2- همانطوریکه در نقشه بالا ملاحظه می فرمایید ریزش هوای سرد اروپایی از عرضهای شمالی با جهت شمال غربی به جنوب شرقی و به مقصد مدیترانه و خاورمیانه کاملا مشخص هست که بدلیل گذر امواج ناپایدار تراز میانی جو ناوه عمیقی بهمراه یک سامانه کم فشار بر روی مدیترانه شکل گرفته.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا