• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان. من الان بیرون هستم ولی میخوام بگم با روحیه و انرژی مثبت به استقبال سامانه پیشرو بریم.تهران و قم هم در گذر این سامانه از فراز آسمان کشور خوش نقشمون بارشهای مطلوبی رو به شکل برف دریافت خواهند کرد. بعد از گذر این سامانه شاهد هوای سردی در سطح کشور هستیم و خوب همه چیز نرمال بنظر میرسه. واینکه یک چند روزی هم خبری از بارش نباشه خیلی طبیعی بنظر میرسه.و خوب روزهای زیبایی از هفته سوم دی و خصوصا در طی ماههای بهمن و اسفند در انتظارمون خواهد بود. امیدوارباشید..................

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
گفتم که باغ ما تو ایرا ارتفاع 2300 متری که شرایطی مشابه آبعلی داره اگر برف خوب بیاد و سال پر برفی باشه میشه ملاصدرای 20 ساله پیش

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
احتملا 10 سال دیگه اگر کسی بخواد زمستون برف ببینه باید بره 2500 متری زندگی کنه و اگر کسی خواست برف اساسی ببینه باید به 3200 متری بره پس از این برفا لذت ببرید که با این روند مثل خاطره های من میشه که تازه در برابره خاطراته مادر بزرگامون هیچه که از زیر برفا تونل میزدن

saeedrad

کاربر ويژه
سلام سامیار جان من 31 سالمه و ساکن مشهدم
درست میگی, شرایط ظهور اینجور ابرا و متعاقب اون بارش شدید رو دقیقا درست ترسیم کردی
منم خوب یادمه همسایمون کامیون وولو(ازین زردا) داشت زمستون که برف میومد همسایه ها چند تا کارگر می گرفتن یا خودشون استینارو
بالا می زدن برفو بار کامیون می کردن تا ببره تو بیابون خالی کنه
تازه جالب اینجاست که باز بزرگترها همیشه به ما میگفتن شماها برف ندیدین. داستان ها تعریف می کردن بیا وببین

abtinT

کاربر ويژه
من از سن دوستان تو اینجا خبر ندارم اما من متولد 1357 هستم تو دوران دبستان و راهنمایی که بود یه چیزی رو یاد گرفته بودم :

زمانی که اول صبح هوا آفتابی بود و کم کم ابرای ارتفاع بالا از اول صبح اسمون رو به صورت کاملا یکنواخت میگرفتن و کمکم به ضخامتشون افزوده میشد و رفته رفته افتاب تا ظهر محو میشد و از حدود ساعت 15 ارتفاع ابرا یا بارش برف از قلل کوه پایینتر میومد و تا بعد از ظهر به کوهپایه ها میرسید و با تاریکی هوا برف ملایم شروع به باریدن میکرد و رفته رفته بارش شدید تر میشد اون شب تا صبح بی وقفه برف میبارید و معمولا ما که ملاصدرا بودیم حداقل تا صبح 40 سانتی متر میبارید .
سیستمی که من بیشتر از 15 ساله یکبار دیگه هم ندیدم و اون سالها شاید 10 بار در طول زمستان میدیدم پس حتما یک تغییراته فاحشی تو شرایط اب و هوا رخ داده
هر سال نزدیک به 10 بار پشت بام خونرو پارو میکردیم بعضی وقتا انقدر ارتفاع برف زیاد میشد که از تو پیاده رو میشد بیای رو پشت بام و یه سال تو اسفند با لودر اومدن تو پیاده رو برفارو بار کامیونا کردن که پیاده رو باز بشه تازه تو ملاصدرا اینجوری بود

علت وسایل گرمایشی هست الان ما در تهران بیش از 3 ملیون خانه و مغازه داریم اگه نیمی از این 3 ملیون یک وسیله گرم کننده روشن کنن با این عایق بندی خاته ها باعث گرم شدن محیط می شیم . در ده 60 کل کن سولقان شهران فرحزاد و...........باغ بود زمان قدیم تر هم که تهران کوچک تر بود خوب معلومه برف هم بیشتر بود .
الان برف خوب زمانی هست که 528 به تهران برسه دیگه با این گرما 540 کفاف تهران رو نمی ده .

mohamad$

کاربر ويژه
من از سن دوستان تو اینجا خبر ندارم اما من متولد 1357 هستم تو دوران دبستان و راهنمایی که بود یه چیزی رو یاد گرفته بودم :

زمانی که اول صبح هوا آفتابی بود و کم کم ابرای ارتفاع بالا از اول صبح اسمون رو به صورت کاملا یکنواخت میگرفتن و کمکم به ضخامتشون افزوده میشد و رفته رفته افتاب تا ظهر محو میشد و از حدود ساعت 15 ارتفاع ابرا یا بارش برف از قلل کوه پایینتر میومد و تا بعد از ظهر به کوهپایه ها میرسید و با تاریکی هوا برف ملایم شروع به باریدن میکرد و رفته رفته بارش شدید تر میشد اون شب تا صبح بی وقفه برف میبارید و معمولا ما که ملاصدرا بودیم حداقل تا صبح 40 سانتی متر میبارید .
سیستمی که من بیشتر از 15 ساله یکبار دیگه هم ندیدم و اون سالها شاید 10 بار در طول زمستان میدیدم پس حتما یک تغییراته فاحشی تو شرایط اب و هوا رخ داده
هر سال نزدیک به 10 بار پشت بام خونرو پارو میکردیم بعضی وقتا انقدر ارتفاع برف زیاد میشد که از تو پیاده رو میشد بیای رو پشت بام و یه سال تو اسفند با لودر اومدن تو پیاده رو برفارو بار کامیونا کردن که پیاده رو باز بشه تازه تو ملاصدرا اینجوری بود

الان برفای عادی تهران شده اینجوری :

مرکز شهر 0 سانت . ملاصدرا 5 سانت . تجریش 10 سانت . دربند 20 سانت .

دو روز بعدشم کلا همش آب میشه :خنده2:

مثلا این سیستم قبلی که تجریش و دوستان گفتن 25 سانت شد سرما خیلی ضعیف بود . اقدسیه همش تو 0 درجه و 1 درجه برف میومد و منفی نمیشد . تضعیف نفوذ سرما به تهران هم در سالیان اخیر یکی از دلایل کم برف شدن تهران هست . اگر دما مثلا 2 درجه زیر صفر بود هنگام برف ،جایی که 25 سانت اومده بود راحت 40 - 45 سانت میومدو مهراباد با همون 10 میل راحت 15 سانت میومد

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
علت وسایل گرمایشی هست الان ما در تهران بیش از 3 ملیون خانه و مغازه داریم اگه نیمی از این 3 ملیون یک وسیله گرم کننده روشن کنن با این عایق بندی خاته ها باعث گرم شدن محیط می شیم . در ده 60 کل کن سولقان شهران فرحزاد و...........باغ بود زمان قدیم تر هم که تهران کوچک تر بود خوب معلومه برف هم بیشتر بود .
الان برف خوب زمانی هست که 528 به تهران برسه دیگه با این گرما 540 کفاف تهران رو نمی ده .
یعنی فکر میکنی این گرما رو کله ایران تاثیر گذاشته چون این شرایط حتی در مناطقی که از شهرای بزرگم فاصله دارن اتفاق افتاده موضوع بعدی تغییر در نوع سیستمای عبوری اونا چرا عوض شدن؟

mohamad$

کاربر ويژه
آپدیت نروژ بارش تهران و از دیشبش هم ضعیف تر کرد . در واقع داغون و نابود کرد . در حد 1 میل بارون فقط زده

امیر محسن وقتی سایت های gfs و ecmwf برای تهران بارش نزدن و فقط چند مثقال بارون زدن من که قبول نمیکنم که میگید برف میاد . چه برسه به برف خوب

hamed*zagros

کاربر ويژه
ارتفاع برف کوهرنگ 20 سانتیمتر

2 دی 1390 0 سانتیمتر

2 دی 1389 4 سانتیمتر

2 دی 1388 61 سانتیمتر

2 دی 1387 0 سانتیمتر

2 دی 1385 120 سانتیمتر

abtinT

کاربر ويژه
یعنی فکر میکنی این گرما رو کله ایران تاثیر گذاشته چون این شرایط حتی در مناطقی که از شهرای بزرگم فاصله دارن اتفاق افتاده موضوع بعدی تغییر در نوع سیستمای عبوری اونا چرا عوض شدن؟

مثلا تهران در شهر های اطراف تاثیر داره . کرج هم در شهر های اطراف . شهرهای دیگه هم همین طوره تبریز ارومیه اصفهان شیراز مشهد زنجان قزوین و............... همه جا گاز کشی و عایق بندی خراب . الان خونه ما شب ها از کنار پنجره یک سرمایی میاد که نگو ما هم چسب عایق در درز ها زدیم باز نمی شه .

mohamad$

کاربر ويژه

من هم کاملا در مورد تغییر سیستم های بارشی حداقل روی تهران موافقیم . همونطور که قبلا نوشتم الان یه سیستم سرد میاد میبینی تهران فقط سرما نصیبش میشه . یه سیستم میاد بارش خوب داره ولی هواش زیاد سرد نیست .

در واقع سیستمی که 24 ساعت برف خوب بباره و سرماشم جوری باشه که تو دمای -1 و -2 مرکز شهر و سمت مهراباد برف بباره نمیاد . خیلی کم شده

مثلا سیستمی مثل 26 دی 89 - اواسط دی 86 - اواخر بهمن 83

حتی برف 17 آبان 90 که بالا شهر نیم متر اومد رو مرکز شهر خیلی ضعیف بود با اینکه میلیمتر بارشش تقریبا مثل شمال شهر بود ولی سرمایش نداشت .

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
به هر حال امیدوارم خدا به اول ژانویه یعنی شب تولد من رحم کنه چون 95 درصد تو 25 سال گذشته هیچ خبری نبوده پنجم دبستان بودم بارون شدید بود صبح برف شد دوم راهنمایی بودم 20 سانت برف اومد 3 سال پیش بارون بود 20 میلیمتری هم اومد اما 1900 سعادت ابادم بارون بود باقی سال ها هم خبری نبود

hamed*zagros

کاربر ويژه
بارندگی در برخی مناطق ایلام زیان هایی به بار آورد[h=3]ایلام- مدیرکل ستاد بحران ایلام گفت: بارندگی های دو روز گذشته در برخی مناطق استان زیان هایی به بار آورد.
80466170-3564011.jpg
ˈسهراب حکیمیˈ صبح شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیشترین میزان بارش باران مربوط به شهرستان دهلران بود که باعث جاری شدن سیل در مسیر ˈدشت عباسˈ به ˈدزفولˈ شد.

وی ادامه داد: جاری شدن سیل سبب شد دو دستگاه تریلر نفتکش در این محور ارتباطی دچار سانحه و در معرض واژگونی قرار گیرند که خوشبختانه با اقدام های دستگاه های امدادی از واژگونی آنها جلوگیری شد.

مدیرکل ستاد بحران ایلام بیان کرد: بارش شدید باران همچنین باعث شد، تعدادی از منازل مسکونی شهرستان دهلران و برخی از روستاها نیز دچار آبگرفتگی شوند.

حکیمی افزود: بارش تگرگ در منطقه ˈسرنیˈ صالح آباد نیز خسارت هایی به محصول های کشاورزی این منطقه وارد کرد.

وی اظهار کرد: مشکل خط آبرسانی روستای ˈگنبد پیرمحمدˈ واقع در شهرستان ملکشاهی که بر اثر بارندگی قطع شده بود نیز رفع شد.

به گزارش ایرنا، بارندگی های شدید دو شبانه روز گذشته استان ایلام تاکنون در این چند سال بی سابقه بوده است. ک/3

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
من هم کاملا در مورد تغییر سیستم های بارشی حداقل روی تهران موافقیم . همونطور که قبلا نوشتم الان یه سیستم سرد میاد میبینی تهران فقط سرما نصیبش میشه . یه سیستم میاد بارش خوب داره ولی هواش زیاد سرد نیست .

در واقع سیستمی که 24 ساعت برف خوب بباره و سرماشم جوری باشه که تو دمای -1 و -2 مرکز شهر و سمت مهراباد برف بباره نمیاد . خیلی کم شده

مثلا سیستمی مثل 26 دی 89 - اواسط دی 86 - اواخر بهمن 83

حتی برف 17 آبان 90 که بالا شهر نیم متر اومد رو مرکز شهر خیلی ضعیف بود با اینکه میلیمتر بارشش تقریبا مثل شمال شهر بود ولی سرمایش نداشت .
این واقعیت تغییر اقلیم رو باید پذیرفت این واقعیته که ما برف دوستان تو این کلانشهر باید قید برف و بزنیم هر از چند گاهی هم برف میاد بدونیم اتفاقی بوده و خوشحال بشیم که برف اومده و البته خوش بحال کسانیکه برف و سرما رو دوست ندارن

hamed*zagros

کاربر ويژه
متاسفانه بارش فرودگاه ایلام همچنان زیر نرماله، تا امروز 160 تا اومده که باید 170 باشه. تا پایان دسامبر هم باید به 205 برسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا