• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان اسفند سال گذشته نوشهر 5 سانت برف بارید، دی 86 هم حدود 40 سانت برف بارید اونجا.
این لینک خبرشه...البته نوشته 5 سال که درسته بعد از 86 منظوره....
"بارش نخستین برف زمستانی بعد از 5 سال در نوشهر از ساعات اولیه صبح سه شنبه آغاز شده و ارتفاع برف در مناطق کوهستانی این شهرستان به بیش از 5 سانتی‌متر رسیده است."
http://www.noshahronline.ir/1391/10/آغاز-بارش-اولین-برف-زمستانی-در-نوشهرکا.html

s@d3q

کاربر ويژه
علی جان اسفند سال گذشته نوشهر 5 سانت برف بارید، دی 86 هم حدود 40 سانت برف بارید اونجا.

کلاً حافظه ها در مورد برف های سالهای قبل ضعیفه! مثلاً پارسال کلاچای چند بار سفید شد از جمله اون برفی که یهو صبح غیب شد تو رشت و همینطور برف آخر اسفند و یه برف دیگه هم بود تو بهمن که من نبودم گویا..منتها باز به هرکی زنگ میزنم اونجا میگن بعد از چند سال خلاصه برف دیدیم !

navid-mashhad

کاربر ويژه
کلا همه مردم مثل ما نمیان برف ها رو به خاطر بسپرن
یه بنده خدایی چند روز می گفت پارسال که مشهد 1 برف اومد!!!!!!!!

ali.doosti

کاربر ويژه
تصویری از طوفان شن در بم.22 دی 1391
جالبه تو این موقع از سال کاملا غیر نرماله!

9B0A7415-C386-458F-8FD5-A623BCC914D3_w640_r1_s.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
این لینک خبرشه...البته نوشته 5 سال که درسته بعد از 86 منظوره....
"بارش نخستین برف زمستانی بعد از 5 سال در نوشهر از ساعات اولیه صبح سه شنبه آغاز شده و ارتفاع برف در مناطق کوهستانی این شهرستان به بیش از 5 سانتی‌متر رسیده است."
http://www.noshahronline.ir/1391/10/آغاز-بارش-اولین-برف-زمستانی-در-نوشهرکا.html

کلاً حافظه ها در مورد برف های سالهای قبل ضعیفه! مثلاً پارسال کلاچای چند بار سفید شد از جمله اون برفی که یهو صبح غیب شد تو رشت و همینطور برف آخر اسفند و یه برف دیگه هم بود تو بهمن که من نبودم گویا..منتها باز به هرکی زنگ میزنم اونجا میگن بعد از چند سال خلاصه برف دیدیم !

کلاً همیشه دوست دارن بگن که امسال اولین بوده. برای ایلام هم چند وقت پیش نوشته بودن که بعد از فلان قدر سال برف بارید. حالا ایلام همین اسفند پارسال دو تا برف درست و حسابی داشت!!

Capture.JPG

اینم نقشه پوشش برف 18 مارس (27 اسفند) که در رشت حدود 25 تا 30 سانتیمتر برف باریده بود

Capture.JPG

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان وقتی که ao منفی باشه فشار رو روسیه و خاورمیانه به چه صورتیه ؟ ویا بصورت کلی تر چه موقع فشار رو خاورمیانه کاهش و روسیه افزایش پیدا میکنه؟(هرچی فشار رو خاورمیانه کمتر باشه بارش بیشتر میشه درسته؟)

در زمان فاز منفي AO و NAO پر فشار كلاهك قطب در حالت قوي خود قرار داره در نتيجه ورتكس قطبي ضعيف شده و جت استريم ها حالت نصف النهاري بيشتري به خود خواهند گرفت اين شرايط باعث عدم توانايي بادهاي سطح فوقاني جو براي نگه داشت هواي سرد قطبي ميشه در نتيجه ريزش هواي سرد قطبي به سمت مناطق جنوبي رواج بيشتري خواهد يافت به دليل تقابل پر فشار قطبي با نوع آزور، در مواقع تقويت پر فشار كلاهك قطب شمال پر فشار آزور در ضعيف ترين حالت قرار خواهد گرفت، در نتيجه امكان نفوذ باد هاي غربي منطقه معتدله به سمت عرض هاي پايين تر فراهم ميشه به همراه اين نفوذ، جت استريم قطبي هم به سمت مديترانه روانه ميشه در نتيجه Storm Track را بر روي حوزه مديترانه قرار مي گيرن و در غالب كمربندي از كمفشارهاي متوالي در اين بخش يكي پس از ديگري به سمت شرق حركت كرده و در تعامل با كم فشار هاي سوداني وارد كشور مي شن.

در اين وضعيت پر فشار غرب روسيه به صورت يك سلول واحد و قدرتمند قرار مي گيره.

trad_maps-Arctic-Oscillation-Negative.jpg

78nqllf1jfl7msx6bji.png

snowman

New member
سلام به دوستان عزیزامروز تو آمل به لطف خدا یه چند سانتی برف بارید ولی از ساعت 1 بعداز ظهر برف به بارون تبدیل شد و تا ساعتی پیش بارون با قوت میبارید. این در حالیه که ایستگاه هواشناسیه آمل در 10 کیلومتری شرق شهر بارش برفی رو فقط به صورت برفابه داشت. یه سوال از جناب امیرمحسن عزیز دارم؟ نظر شما درباره ی وضعیت مازندران تو بهمن ماه چیه؟ شواهد نشون میده که از الان تا آخر بهمن تنها یک یا دو سیستم نسبتا سرد وارد سواحل میشن و بارشها هم پائینتر از نرماله.آیا امکان اینکه ما باز هم برف رو البته اینبار به شکل فراگیرتر تو سواحل و به خصوص مازندران ببینیم هستش؟

saeed hh

کاربر ويژه
با تشکر از مدیریت منطقی اینحا که با بازگشت من بین شما موافقت کردن من دوباره امدم :گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان اينجا كه حالا حالا ها هواي خشك و پايدار داريم راستش حس و حالي نمي مونه من برم به كارام برسم اگه شد بازم ميام .

تبريك ويژه اي دارم به تمام شهر هاي نوار شمالي و شمال شرق كه بارش برف يا بارون داشتن.

بدرود

amir tehranpars

کاربر ويژه
سلام به دوستان عزیزامروز تو آمل به لطف خدا یه چند سانتی برف بارید ولی از ساعت 1 بعداز ظهر برف به بارون تبدیل شد و تا ساعتی پیش بارون با قوت میبارید. این در حالیه که ایستگاه هواشناسیه آمل در 10 کیلومتری شرق شهر بارش برفی رو فقط به صورت برفابه داشت. یه سوال از جناب امیرمحسن عزیز دارم؟ نظر شما درباره ی وضعیت مازندران تو بهمن ماه چیه؟ شواهد نشون میده که از الان تا آخر بهمن تنها یک یا دو سیستم نسبتا سرد وارد سواحل میشن و بارشها هم پائینتر از نرماله.آیا امکان اینکه ما باز هم برف رو البته اینبار به شکل فراگیرتر تو سواحل و به خصوص مازندران ببینیم هستش؟
درود بر همشهری !
متاسفانه در آپ جدید gfs تا دهه اول بهمن خشکی و افزایش دما به چشم میخوره !

ماهان.

کاربر ويژه
متاسفانه یا خوشبختانه سرمای اروپا کم و بیش تا دو هفته‌ی آینده ادامه خواهد داشت! یکی دو روز هم که ناوه از منطقه دور می‌شه، هوای سرد سطح زمین دست بر نمی‌داره و وارونگی دمای سطح زمین رو بشدت پایین نگه می‌داره.

mohamad$

کاربر ويژه
یخ زدن کامل آبشار دو قلو دربند ارتفاعات شهر تهران . 23 دی

پناهگاه شیرپلا هم مشخص هست

IMG_4046.JPG

IMG_4036.JPG

snowman

New member
بر شما هم سلام و تحیت به مناسبت این برف بادتا بوده همین بوده همیشه بعد ا یه سیستم برفی تا چندین روز هوا آرومه.ولی حیف شد ما تو این چند ساله به یه بهمن پربارش و سرد عادت کرده بودیم. با این اوصاف فکر کنم که دیگه فاتحه ی زمستون واسه مازنیها خونده بشه.برف امروز من رو به یاد برفهای شدیده اوایل دهه ی 70 انداخت. سالی چند تا برف باحال میومد.واقعا نمیدونم شرایط اون موقعها چی بود که از سال 1368 تا 1373 تو آمل 17 یا 18 مرتبه برف از 5 تا 25 سانت بارید.

saeed hh

کاربر ويژه
دیگه برف نمیخام فقط میخام هوا ابری بشه ویه ساعت بارون بباره اونم نه شدید فقط متوسط حالا که میبینم اگر تغیر فصل نبود دنیا چقدر کسل کننده میشد از این هوا دیگه ادم دیوانه میشه هرروز مثل روز قبل :ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا