• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
درود

اینجا الان رفتم برم بیرون هوا ابری شده نمه نمه داره برف میاد :تعجب2:
شاخام زده بیرون خدا شاهده :تعجب2::تعجب2::تعجب2:

برم بیرون یه دوری بزنم برمیگردم
من میدیدم از پایین محل ما ابرای سیاه شروع شده بود برو به پایین فکنم شهریارم برف امده بود

mohamad$

کاربر ويژه
فکونم اگر چند روز دیگه تهران نباره اینجا رو با یزد هم رتبه میدونن :)))

البته برای ما توفیری نداره LOL

mohamad$

کاربر ويژه
و شهمیرزاد هم اصلا از هر ابر بارش نمیگیره . فکر میکنم نرمالش در حد 330 باشه که تو مایه های ژئوفیزیک تهران هست نزدیک مرکز شهر . تحلیل هایی که میکنید جالبه :)

البته خدا زیاد کنه برف و بارون همه جا رو ولی خواهشا تهران و کویری جلوه ندید !

کدخدا

کاربر ويژه
الان زنگ شدم شمال شهر و جنوب شهر خبری نیست فقط مرکز شهر یه کم شدید شد دوباره کم کرد سمت شمال هوا صافه سمت جنوب غرب و غرب ابری امیدوارم ادامه پیدا کنه حداقل دو ساعتی بباره :شاد2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
الان زنگ شدم شمال شهر و جنوب شهر خبری نیست فقط مرکز شهر یه کم شدید شد دوباره کم کرد سمت شمال هوا صافه سمت جنوب غرب و غرب ابری امیدوارم ادامه پیدا کنه حداقل دو ساعتی بباره :شاد2:

روستای معروف و مشهور فردو امشب سفید میشه کامل

saeed hh

کاربر ويژه
من میترسم این نباریدن بدن کار دستمون بده و پشت این نباریدن شدید یه ناهنجاری شدید بارشی تو ادامه زمستون یا بهار رخ بده که شهرای ایران هیچ کدوم شبکه فاضلاب درستی ندارن تهران که دیگه خوراکشه شیب خیلی زیادش یه طرف اسفالت از نوک کوه تا جنوبی ترین نقطه شهرم یه طرف که راهو واسه اب باز میکنه

navid-mashhad

کاربر ويژه
من میترسم این نباریدن بدن کار دستمون بده و پشت این نباریدن شدید یه ناهنجاری شدید بارشی تو ادامه زمستون یا بهار رخ بده که شهرای ایران هیچ کدوم شبکه فاضلاب درستی ندارن تهران که دیگه خوراکشه شیب خیلی زیادش یه طرف اسفالت از نوک کوه تا جنوبی ترین نقطه شهرم یه طرف که راهو واسه اب باز میکنه

تو شهرسازی و برنامه ریزی شهری یه اصل وجود داره
در شهر کوهپایه ای مثل تهران باید جهت بیشتر خیابون ها عمود بر شیب و یا اوریب بر شیب باشه نه مطابق با شیب

خراباتی

کاربر ويژه
فلان جان اگر هر ابری میاد مشهد به قول شما زرتی بارش میگیره و تهران هر موجی میاد رد میکنه پس چرا نرمال های بارش سالانه همچین چیزی رو نشون نمیدن برادر .

اگه به آمار سالیانه نگاه کنیم هر دوشهر و خیلی از شهرهای دیگه ایران سال های مختلف شرایط متفاوت داشتند ممکنه چند سال خوب بباره چند سال بد. قرار نیست هرسال بالای نرمال بباره. به عنوان مثال دهه هفتاد مشهد سه سال پشت سر هم باش بالای 300میلیمتر داشته برخی سالها هم زیر 150میلیمتر .سال 90 هم زمستون خیلی بدی داشتیم سالهای قبلشم چندان جالب نبود تازه دوساله خوب شده این طبیعت اغلب نقاط ایرانه . درمورد میزان بارشها هم بارها صحبت شده مقایسه کردن شمال تهران با فرودگاه مشهد مقایسه ای جالب وعادلانه نیست.نقاط هم ارتفاع اطراف مشهد با شمال تهران خیلی تفاوت بارش ندارند.حالا شمال تهران شهره اما اطراف مشهد روستاست.

کدخدا

کاربر ويژه

IRAJ1

کاربر ويژه
اینم که هر شب یه سازی میزنه البته برا منطقه خاورمیانه و روسیه ولی چیزی که مشخصه nao منفیه و شبه جزیره ایبری بارش خوبی داره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این سه تا عکس اول هون دماسنج معروف من تو غرب مشهد ، آخه نگه ما تو غرب مشهد ایستگاه نداریم ، هر روز صبح وقتی میخوام برم سر کار نیگا میکنم ببینم این آبنما یخ زده یا نزده:

pkbrqy48ydibtwi494c.jpg

31wnplmaqit5v0i19p7e.jpg

6ujoru5bauq3zsanap.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
ایشالاه یهویی یه ناهنجاری تو بهمن رخ بده نشاط به فروم برگرده
این زمستون بگذره و رو سیاهیش برای ذغال بمونه

mohammadsadat

کاربر ويژه
اینجا در یزد، سورت(؟؟) سرمای دی داره بیدادها میکنه. فکر کنم امشب پایین ترین دمای حسی بوده باشه، تا مغز استخونو میسوزونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا