• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
بر شما هم سلام و تحیت به مناسبت این برف بادتا بوده همین بوده همیشه بعد ا یه سیستم برفی تا چندین روز هوا آرومه.ولی حیف شد ما تو این چند ساله به یه بهمن پربارش و سرد عادت کرده بودیم. با این اوصاف فکر کنم که دیگه فاتحه ی زمستون واسه مازنیها خونده بشه.برف امروز من رو به یاد برفهای شدیده اوایل دهه ی 70 انداخت. سالی چند تا برف باحال میومد.واقعا نمیدونم شرایط اون موقعها چی بود که از سال 1368 تا 1373 تو آمل 17 یا 18 مرتبه برف از 5 تا 25 سانت بارید.

کجه آمل نیشتی همشهری ؟

saeed hh

کاربر ويژه
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌ها در تهران و 4 کلانشهر کشور و افزایش تا 12 درجه‌ای دما در نیمه شمالی هشدار داد.

مهندس عبدالرضا امیدوار شهری روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی گفت: بر این اساس طی روزهای پنجشنبه تا یکشنبه به دلیل افزایش پایداری در لایه‌های پایین جو شرایط انباشت آلاینده‌های جوی در کلانشهرهای تهران، کرج، اراک، اصفهان و تبریز فراهم بوده که این شرایط سبب کاهش کیفیت هوا و دید افقی می‌شود.

وی افزود: از اواخر چهارشنبه و طی روزهای پنجشنبه و جمعه دمای هوا در سواحل دریای خزر بین 6 تا 12 درجه افزایش می‌یابد که این شرایط با وزش باد گرم در این مناطق همراه بوده و در دامنه‌های البرز و استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان سبب ذوب برف‌ها می‌شود. از سوی دیگر، در سایر استان‌های نیمه شمالی نیز دمای هوا روندی افزایشی خواهد داشت.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور با اشاره به اینکه در روز چهارشنبه در نیمه شرقی کشور کاهش محسوس دما و وزش دما رخ می‌دهد، تصریح کرد: در روز چهارشنبه در جنوب شرق کشور وزش باد نسبتا شدید پیش‌بینی می‌شود و در این مدت دریای خزر، خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود.

وی به وضع هوای تهران در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه اشاره کرد و گفت: بر این اساس در روز چهارشنبه آسمان تهران صاف و در پاره‌ای نقاط با غبار صبحگاهی پیش‌بینی شده است که حداقل و حداکثر دما در این روز به 4- و 4 درجه سانتیگراد می‌رسد. همچنین در روز پنجشنبه آسمان پایتخت صاف در پاره‌ای نقاط غبارآلود خواهد بود که حداقل و حداکثر دما در این روز به 1- و 8 درجه سانتیگراد می‌رسد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور با اشاره به اینکه در روز چهارشنبه استان هرمزگان با حداکثر دمای 22 درجه سانتیگراد بالای صفر و چهارمحال و بختیاری با حداقل دمای 13 درجه سانتیگراد زیر صفر گرم‌ترین و سردترین استان‌های کشور خواهند بود، تصریح کرد: در این مدت دمای هوای 24 استان کشور به زیر صفر خواهند رسید.

AMIN-2012

استاد هواشناسی
جدول بارش کشور در سال زراعی جاری از تاریخ 1 مهر 1391 الی 26 دی 1391

*** آمار کنترل کیفی نشده؛ بنابراین اگر آمار بارش ایستگاهی به اشتباه درج شده و از میزان دقیق اون اطلاع دارید لطفا اعلام کنید تا در بروز رسانی های بعدی اصلاح شه. با تشکر ***

IRAJ1

کاربر ويژه
در زمان فاز منفي AO و NAO پر فشار كلاهك قطب در حالت قوي خود قرار داره در نتيجه ورتكس قطبي ضعيف شده و جت استريم ها حالت نصف النهاري بيشتري به خود خواهند گرفت اين شرايط باعث عدم توانايي بادهاي سطح فوقاني جو براي نگه داشت هواي سرد قطبي ميشه در نتيجه ريزش هواي سرد قطبي به سمت مناطق جنوبي رواج بيشتري خواهد يافت به دليل تقابل پر فشار قطبي با نوع آزور، در مواقع تقويت پر فشار كلاهك قطب شمال پر فشار آزور در ضعيف ترين حالت قرار خواهد گرفت، در نتيجه امكان نفوذ باد هاي غربي منطقه معتدله به سمت عرض هاي پايين تر فراهم ميشه به همراه اين نفوذ، جت استريم قطبي هم به سمت مديترانه روانه ميشه در نتيجه Storm Track را بر روي حوزه مديترانه قرار مي گيرن و در غالب كمربندي از كمفشارهاي متوالي در اين بخش يكي پس از ديگري به سمت شرق حركت كرده و در تعامل با كم فشار هاي سوداني وارد كشور مي شن. در اين وضعيت پر فشار غرب روسيه به صورت يك سلول واحد و قدرتمند قرار مي گيره.
ممنون مهرداد جانالان ao&nao جفتشون منفی هستن پس باید شرایط برا ما خوب باشه؟

هواشناس

کاربر ويژه
جدول بارش کشور در سال زراعی جاری از تاریخ 1 مهر 1391 الی 26 دی 1391

*** آمار کنترل کیفی نشده؛ بنابراین اگر آمار بارش ایستگاهی به اشتباه درج شده و از میزان دقیق اون اطلاع دارید لطفا اعلام کنید تا در بروز رسانی های بعدی اصلاح شه. با تشکر ***

تبریز - شرق ( اول زعفرانیه ) 73.5

آمار واقعا اسفبار است در تبریز ...

felan123

New member
دلیل اینکه مشهد زرتی یه ابر میاد بارش میگیره دلیل ش این هست که اونجا رشته کوهی مثل البرز نداره ولی رشته کوه البرز مثل دیوار نمیزاره رطوبت بیاد و هم ابر ولی مشهد کوهاش اینتوری نیستن از اون طرف همرفتی یه جوری رطوبت دریای خزر رو به شهر مشهد میرسون و این میشه که تهران باد میزنه ولی مشهد تا میتونه برف میاد تازه باید بگم مشهد در شرایط سال ابی عجیب چنین اتفاقی میفته واگر نه در سال های ابی نرمال که ابر تا بخواد از غرب بگذره تا به مشهد برسه هچی از بارش براش نمیمونه
خوبه من خوش حالم که همه جای ایران بارش داشته باشه خیلی خوش حالم که یزد یه شهر دل کویری امسال میزان بارش بیشتر شده خیلی خوبه
من در شمال شهر سمنان هستم هر سیستمی که میاد اینجا تاثیر میزاره
شهمیرزاد که هر ابری میاد بارش داره تو دل کوهستان هست

abtinT

کاربر ويژه
فکر کنم بچه های 7 ,8 ساله الان فکر می کنن برف فقط شمال تهران میاد و مرکز و جنوبش هیچ وقت برف ندیده .

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
امسال جز نادرترین سالهاست که سوهانکم خوشکسالی شده یعنی تهران از جنوب تا شمال انقدر داغونه بازم میگم امیدوارم ژانویه رکورد صفر ثبت بشه

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
دلیل اینکه مشهد زرتی یه ابر میاد بارش میگیره دلیل ش این هست که اونجا رشته کوهی مثل البرز نداره ولی رشته کوه البرز مثل دیوار نمیزاره رطوبت بیاد و هم ابر ولی مشهد کوهاش اینتوری نیستن از اون طرف همرفتی یه جوری رطوبت دریای خزر رو به شهر مشهد میرسون و این میشه که تهران باد میزنه ولی مشهد تا میتونه برف میاد تازه باید بگم مشهد در شرایط سال ابی عجیب چنین اتفاقی میفته واگر نه در سال های ابی نرمال که ابر تا بخواد از غرب بگذره تا به مشهد برسه هچی از بارش براش نمیمونه
خوبه من خوش حالم که همه جای ایران بارش داشته باشه خیلی خوش حالم که یزد یه شهر دل کویری امسال میزان بارش بیشتر شده خیلی خوبه
من در شمال شهر سمنان هستم هر سیستمی که میاد اینجا تاثیر میزاره
شهمیرزاد که هر ابری میاد بارش داره تو دل کوهستان هست
بیشتر صحبتاتون غیر کارشناسی و نادرسته

mohamad$

کاربر ويژه
ممنون امین جان خب طبق امار شما ، امسال تهران ( شمال ) رتبه 9 مراکز استان و داره . لب به لبه با خرم آباد من فکر میکردم 12 یا 13 باشه

کدخدا

کاربر ويژه
درود

اینجا الان رفتم برم بیرون هوا ابری شده نمه نمه داره برف میاد :تعجب2:
شاخام زده بیرون خدا شاهده :تعجب2::تعجب2::تعجب2:

برم بیرون یه دوری بزنم برمیگردم

mohamad$

کاربر ويژه
فلان جان اگر هر ابری میاد مشهد به قول شما زرتی بارش میگیره و تهران هر موجی میاد رد میکنه پس چرا نرمال های بارش سالانه همچین چیزی رو نشون نمیدن برادر .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا