• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
شانس نگاه کن روسیه تا الان از سمت اروپای شمالی بارش داشته اگه نقشه های امروز تغییر نکنن بارشهای هفته دیگش اینار از سمت مدیترانه خواهد بود یعنی بارشهایی که حق ماست

week2_totp_b.png
بابا همیشه اروپا بارندگیه ایران می ره تو فاز خشکسالی و بعد حدود دو هفته بارشها می آد سمت ایران و در هر صورت بارندگی ایران دیگه مناسب نمی شه تا اسفند خوب بنظر امسال هم همون شکلی خواهد شد یادمه سال 73 این شکلی بود مهر و آبان خیلی پر بارش و به یاد موندنی و اوایل آذر یه بارون مشتی و دقیقا شبش همیشه تو ذهنمه برف شروع شد تا 3 روز برف بارید و بعد برف یادمه اونموقع یه دماسنج داشتم تا -10 نشون می داد و دما از این کمتر شد تا اینکه اخبار گفت همدان -32 و نهاوند -27 شده بود ( بابا همدان هم اون سرماهاش رفته یادمه می رفتیم همدان انگاری وارد قطب می شدی الان دیگه اونجور نیست بخدا ) خوب بگذریم یادمه تا یکماه نبارید و بجاش اروپا سیل های وحشتناک بعد از اتمام بارش های اروپا یادمه سیستم های بی جون می اومد تا اسفند هم تقریبا همین شکلی بود ولی خدا روز بد نیاره طلسم از 5 نوروز شکست ( آخه عروسی دائیم بود ) هر روز بارون هر روز و رسیدیدم به خرداد عجب خرداد رویائی شد یه سیستم مقیم از دریای سرخ اومد دقیقا تا 20 خرداد هر روز بارون مخصوصا بعد از ظهر ها ابرای قرمز و تگرگ و ...
البته نمی شه با این تجربیات و خاطرات هواشناسی کرد ولی همیشه اروپا و ایران بارش هاشون در فاز مخالف هستند یعنی دو هفته بعد از بارشهای اروپا می شه رو بارشهای امیدی در ایران حساب کرد
جالبه زمستون اونسال برا تهران بد نبود همیشه تلویزیون نشون می داد تهران برفه ولی انگاری امسال نه؟
شانسه دیگه من اومدم تهرانی شم آسمون قهرش گرفت ( خوب البته بزودی طلسم خواهد شکست ما که یکماه تحمل کردیم یکماه دیگه روش )

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر محسن سمت شما که واقعا این چند شب خیلی سرد بوده ظاهرا
در حالی که جاهای دیگه آب نماها یخ نزده!!!!!!!!!

nojeana

کاربر ويژه
این سه تا عکس اول هون دماسنج معروف من تو غرب مشهد ، آخه نگه ما تو غرب مشهد ایستگاه نداریم ، هر روز صبح وقتی میخوام برم سر کار نیگا میکنم ببینم این آبنما یخ زده یا نزده:

pkbrqy48ydibtwi494c.jpg

31wnplmaqit5v0i19p7e.jpg

6ujoru5bauq3zsanap.jpg

تبریک امیر جان ایشاله حسابی حال بده بهتون

راستی امیر چرا این فواره ها رو با وجود یخ زدگی و یخبندان خاموش نمی کنند

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر محسن من دارم شاخ در میارم از برف گیر بودن کوچه شما همیشه یه 2-3 ساعتی از ما جلویی
کوچتون مثل آخر هاشمیه و شهرک نیرو هوایی و شقایق برف گیره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشکل مشهد اینه که آخر سیستم ها بهش میرسه و گرنه اگه مثل امروز رشت 30 میلی متر بارش داشته باشه از هر سیستم مثلا، تو برف دفن میشه :خنده2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
مشکل مشهد اینه که آخر سیستم ها بهش میرسه و گرنه اگه مثل امروز رشت 30 میلی متر بارش داشته باشه از هر سیستم مثلا، تو برف دفن میشه :خنده2:

ما از منابع رطوبتی دوریم امیر جان ولی روزیمون بلاخره یه جوری تامین میشه ( حتی تو سال های خشک یه بارش توپ و سنگین بلاخره داریم )
یه کم از دریای سرخ-یه کم از خزر-یه کم از دریای سیاه و اندکی از مدیترانه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریک امیر جان ایشاله حسابی حال بده بهتون

راستی امیر چرا این فواره ها رو با وجود یخ زدگی و یخبندان خاموش نمی کنند

سلام محمد جان

خیلی ممنون ، این برف امشب خیلی برف الکی و شلیه و گرنه دمای زمین و هوا خیلی مناسبه اسنجا برای نشست برف

فواره ها رو هم فکر کنم واسه اینکه یخ نزنه شبکه شون کامل خاموش نمیکنند.

امیر محسن من دارم شاخ در میارم از برف گیر بودن کوچه شما همیشه یه 2-3 ساعتی از ما جلویی
کوچتون مثل آخر هاشمیه و شهرک نیرو هوایی و شقایق برف گیره

نوید جان من که همیشه میگم اینجا از سایر نقاط شهر معمولا خیلی سردتره.

در ضمن تو خیابون های اصلی و آفتابگیر اینقدر ننشسته

ماهان.

کاربر ويژه
جدول بارش کشور در سال زراعی جاری از تاریخ 1 مهر 1391 الی 26 دی 1391

*** آمار کنترل کیفی نشده؛ بنابراین اگر آمار بارش ایستگاهی به اشتباه درج شده و از میزان دقیق اون اطلاع دارید لطفا اعلام کنید تا در بروز رسانی های بعدی اصلاح شه. با تشکر ***

وای شرایط افتضاحه. کیاشهر پارسال رتبه دوم بارش بود. تالش کجاست؟؟؟ ماسوله رسیده به آبعلی!!!!! آخرالزمان شده!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ما از منابع رطوبتی دوریم امیر جان ولی روزیمون بلاخره یه جوری تامین میشه ( حتی تو سال های خشک یه بارش توپ و سنگین بلاخره داریم )
یه کم از دریای سرخ-یه کم از خزر-یه کم از دریای سیاه و اندکی از مدیترانه

نوید جان

به جون خودم اگه این سیستم یک ذره رطوبت جنوبی همراهیش میکرد اینجا رو می ترکوند!

معمولا بضاعت رطوبت خزر و سیستم های شمالی برای مشهد همینقدره و کاریش هم نمیشه کرد.

mohamad$

کاربر ويژه

نوید جان

به جون خودم اگه این سیستم یک ذره رطوبت جنوبی همراهیش میکرد اینجا رو می ترکوند!

معمولا بضاعت رطوبت خزر و سیستم های شمالی برای مشهد همینقدره و کاریش هم نمیشه کرد.

رطوبت جنوبی این سیستم و تا حدی همراهی کرده که برخی نقاط داخلی ایران هم بارش داشتند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا