• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به تمام دوستان عزیز. خوب این سیستم خیلی عجله داشت و سریع اومد و رفت :فرار: :فرار:. تقریبا 12 ساعت فعالیت بارشی در رشت اتفاق افتاد! :قاطی: ولی من از همون 3-4 ساعت برف آبکی هم خوشحال شدم :ذوق زده:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام به تمام دوستان عزیز. خوب این سیستم خیلی عجله داشت و سریع اومد و رفت :فرار: :فرار:. تقریبا 12 ساعت فعالیت بارشی در رشت اتفاق افتاد! :قاطی: ولی من از همون 3-4 ساعت برف آبکی هم خوشحال شدم :ذوق زده:

سلام دکترجان

خوبی آقا؟؟؟نیستی دکترجان،من{و مطمئنم اکثر دوستان}حسابی دلتنگتون بودیم،چند روز پیش هم غیبتتون کردیم:خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
میدان تجریش تهران . مرکز شمیرانات

قله کلکچال در سمت راست و قله توچال در مرکز مشخص هست

stdlk4lh4m3wf3aifx8.jpg

AMIN-2012

استاد هواشناسی
يه مرده اينو تفسير كنه ببينيم دنيا دست كيه :
مهرداد جان ماشاا... خودتون استاتید
این توزیع تراز 500 برای امروزه که خودتون تراف و ریج رو مشخص کردید و اون خطی هم که کشیدید تقریبا همون کمربند جت استریم رو توی این تراز نشون میده.
عناصر ثابتی هم مثل پر ارتفاع آزور، پرو، هند جنوبی، کالیفرنیا و اطلس جنوبی(کالاهاری) و ... توش مشخصه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش در غرب مشهد کاملا قطع شد - وزش باد در اینجا غالبه و البته کوههای مشرف به مشهد که کاملا سفید شدند خیلی زیبا بنظر میرسند.

بچه ها حیفم اومد عکس نگیرم واسه همین رفتم واسه همین سرما و وزش باد رو به جون خریدم و رفتم از قله زو یک عکس مشتی گرفتم .

منتظر باشید الان آپدیت میکنم . جایی نرید تو رو خدا>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:گل::خجالت2:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام دکترجان

خوبی آقا؟؟؟نیستی دکترجان،من{و مطمئنم اکثر دوستان}حسابی دلتنگتون بودیم،چند روز پیش هم غیبتتون کردیم:خجالت2:

ممنونم. من خوبم. امیدوارم شما و تمام دوستان عزیز شاد و سلامت باشید. چند وقتی گرفتاری زیاد بود. من هم دلم واسه اینجا و دوستان گرامی تنگ شده بود :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
اینم برای وقتیه که شمرون ییلاقی بود

میدون تجریش

image004.jpg

خداییش کل علاقه من به تهران فقط به خاطر این کوهای زیبا و کلا شمال شهر هست وگرنه من تعصب چندانی روی مرکز و جنوب شهر ندارم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان،اینجا برف یه مقدار شدت گرفته!!!!آخر موجه واسه همین میخواد به ما هم یه حالی بده!!!{یه 20 سانتی برف بباره!!!!}

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان

هرچی منتظر عکس های زیبای استاد امیرمحسن بودیم،متاسفانه تا الان نذاشتن عکساشونو،ایشالله اگه عمری باشه فردا میبینم،پیشاپیش هم لایک میزنم!!!

like
شب خوش،یا علی.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این از عکس اول

اون چراغهای وسط کوه پارک خورشید و کوههای هاشمیه است و اون قله سر تیز قله زوی معروف مشهد:

tcj9n2dhw8od8u9wix.jpg

خوب این تصویر هم کوههای مقابل خونه ماست دیگه ببخشید زمانیکه من اومدم این خونه یکی از دلایلی که انتخابش کردم این بود که تمام کوههای مشهد و از جمله بینالود بدون مانع دیده میشدند ولی بعد از چند سال کلی ساخت و ساز شده و دید ما متاسفانه کور شده.

در ضمن شرمنده اگه نور چراغها شفاف نیست علتش اینه که بدون سه پایه گرفتم!!!!!!

bphckb3f90a0uiwbnd61.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
آخرین پیش بینی ناهنجاری های بارشی و دمایی در ماه آینده میلادی (آپدیت امروز):

CFSv2.Prec.20130115.201302.gif

CFSv2.T2m.20130115.201302.gif

vahid

کاربر ويژه
سلام به دوستان عزیز. کاشان هم حدود یک ساعت برف خوبی بارید اما الان خیلی خفیف ادامه داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا