• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
اینم برای وقتیه که شمرون ییلاقی بود

میدون تجریش

image004.jpg

خداییش کل علاقه من به تهران فقط به خاطر این کوهای زیبا و کلا شمال شهر هست وگرنه من تعصب چندانی روی مرکز و جنوب شهر ندارم

ممد قدر کوهو بدون...شهر بی کوه هیچ جذابیتی نداره!حتی اگه شده دوتا برآمدگی داشته باشه!

Dr.ben

کاربر ويژه
این رو یکی ببینه ممکن فکر کنه رشت امروز خیلی برف نشسته. کاش دما 1 یا 2 درجه کمتر بود:

8911jgr4bv5xtlrge125.jpg

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
خب دیگه من زیاد توی هواشناسی نیستم :نیش:
اما بعضی مواقع اخبار هواشناسی رو می بینم :بله:

میگم علی هنوز چیزی نیومده ها :نیش:
از کجا میدونی که بارونیه هوا ؟
باشه میام :گل:
چطوری هم شهری اینجا بودیو پیام نمی دادی ;)
شهرمون تا 10 روز دیگه بارش پرررررر...چند روز آینده گرم تر می شه و دمای 1 درجه دیشب تکرار نمی شه...
بیشتر بیا اینجا خبرای خوش ایشالا بهت میدیم هفته بعد :)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این هوای مشهد خیلی عجیب و غریب شده

الان تصاویر کنترل و ترافیک رو نگاه میکردم فرودگاه- تقاطع غیر همسطح تلویزیون خوب برف میباریدند و خیابون های اصلی هم سفید شده بودند.

اینجا هم ابرها دوبار کشیدند پایین و بارش برف اما ریز مجددا آغاز شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
سلامی مجدد

بیشینه دمای ماگدبورگ امروز به 2.4- رسید.

اما از ساعات شب دما کاهش چشمگیری نداشت و الان (ساعت 22) 4.2- درجه‌ست. دلیل این عدم کاهش هم ابرناکی هواست. پیش‌بینی شده از اوایل صبح بارش برف دوباره شروع بشه و تا روز شنبه بین 5 تا 10 سانتیمتر بباره.

تا اطلاع ثانوی شرایط فریزر برقراره!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

الان تصاویر کنترل و ترافیک رو نگاه میکردم فرودگاه- تقاطع غیر همسطح تلویزیون خوب برف میباریدند و خیابون های اصلی هم سفید شده بودند.

اینجا هم ابرها دوبار کشیدند پایین و بارش برف اما ریز مجددا آغاز شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بلوار فرودگاه:

192.168.97.63.jpg

اتوبان باغچه:

192.168.97.51.jpg

تقاطع غیر همسطح جمهوری( صدا و سیما):

192.168.46.61.jpg

pokerface

متخصص هواشناسی

امیر عزیز خوش حالم که بارش برفو تجربه کردین و همچنین همهٔ دوستانی که امروز شاهد ریزش برفو باران بودن،واقعا سیستم وسعش بیشتر از این نبود و رطوبتش به صورت محلّی تامین میشد ،امید به روزهای بهتر

ali.doosti

کاربر ويژه
با سلام
خب دیگه من زیاد توی هواشناسی نیستم :نیش:
اما بعضی مواقع اخبار هواشناسی رو می بینم :بله:

میگم علی هنوز چیزی نیومده ها :نیش:
از کجا میدونی که بارونیه هوا ؟
باشه میام :گل:

درود هم شهریه عزیز...بله متاسفانه هنوز خبری نیس و تا هفته آینده هم نیست...اگه خدا بخواد نقشه ها از اواخر هفته آینده (تاریخ دقیق بگم 3 بهمن) بارشی رو برای ما در نظر گرفتن که البته هنوز قضاوت در موردش زوده! ولی ایشالا که بیادو تقویت هم بشن) چون کمتر میای بگم که دی ماه خشکیش توسط استادای فروم پیش بینی شده بود و طبق نظرشون بهمن کم کم نرمال میشه و اسفند بازهم بارش ها بهتر خواهد شد...حالا تا هفته دیگه نیومدی مشکلی پیش نمیاد چون همه چی آرومه ;)
ولی هفته بعد یه سر بزن که ایشالا خبربارشو مقدارشو بگیم...
از دیدنت خوشحال شدم بیشتر بیا پیشمون هم شهری :):گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر عزیز خوش حالم که بارش برفو تجربه کردین و همچنین همهٔ دوستانی که امروز شاهد ریزش برفو باران بودن،واقعا سیستم وسعش بیشتر از این نبود و رطوبتش به صورت محلّی تامین میشد ،امید به روزهای بهتر

سلام بهروز عزیز

خیلی ممنون از لطفت . امیدوارم که شما هم برف خیلی خوبی رو به همین زودی ها تجربه کنید:گل:

aznavar

کاربر ويژه
درود عزیزان:گل:
یک بار دیگه به دوستانی که امروز بارش رو تجربه کردن تبریک میگم

b6r8vlyj3punl3fxg9x.jpg

شیپورچی:خنده2:

7cngceyfulvwwxa76tyj.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا