M mohammadsadat کاربر ويژه 2013 , January 16 #12,642 rahsazan گفت: کلیک کنید تا باز شود... دومی و سومی مال چه سالهایی هستن
R rahsazan کاربر ويژه 2013 , January 16 #12,643 mohammadsadat گفت: دومی و سومی مال چه سالهایی هستن کلیک کنید تا باز شود... توی سایت گشتم اما زمان عکسبرداری رو متاسفانه نداشت
mohammadsadat گفت: دومی و سومی مال چه سالهایی هستن کلیک کنید تا باز شود... توی سایت گشتم اما زمان عکسبرداری رو متاسفانه نداشت
R rahsazan کاربر ويژه 2013 , January 16 #12,646 این باید مربوط به اواخر دهه 60 یا شایدم قبل از اون صحن جمهوری در سمت چپ تصویر در حال ساخت بوده
ک کدخدا کاربر ويژه 2013 , January 16 #12,647 میام نقشه ها و پیش بینی سایت ها رو میبینم سردرد میگیرم اخه این چه دی ماهی که ما داریم میگذرونیم :ناراحت: من که به هیچ وجه به بهمن و اسفندم امید ندارم:ناراحت: فقط خودمو دارم با اهنگ اروم میکنم :ناراحت: بعد پاییز طلایی منتظر زمستان .....باشیم :ناراحت:
میام نقشه ها و پیش بینی سایت ها رو میبینم سردرد میگیرم اخه این چه دی ماهی که ما داریم میگذرونیم :ناراحت: من که به هیچ وجه به بهمن و اسفندم امید ندارم:ناراحت: فقط خودمو دارم با اهنگ اروم میکنم :ناراحت: بعد پاییز طلایی منتظر زمستان .....باشیم :ناراحت:
ک کدخدا کاربر ويژه 2013 , January 16 #12,649 ماهان. گفت: به نظر میاد برف داره بهمون نزدیک میشه! کلیک کنید تا باز شود... ماهان جان از عکس های که انداخته بودی لذت بردم امیدوارم عکس ها ادامه داشته باشه تشکر فقط سرعتم پایینه نتونستم لایک کنم :گل: همچنین از عکس های امیر محسن عزیز سجاد جان و نوید جان و محمدرضا جان و بقیه دوستان تشکر میکنم :گل:
ماهان. گفت: به نظر میاد برف داره بهمون نزدیک میشه! کلیک کنید تا باز شود... ماهان جان از عکس های که انداخته بودی لذت بردم امیدوارم عکس ها ادامه داشته باشه تشکر فقط سرعتم پایینه نتونستم لایک کنم :گل: همچنین از عکس های امیر محسن عزیز سجاد جان و نوید جان و محمدرضا جان و بقیه دوستان تشکر میکنم :گل:
R rahsazan کاربر ويژه 2013 , January 16 #12,650 شب بخیر و خدانگهدار:بای: Weather for Iran Cities PlaceAlertsTemp.HumidityPressureConditionsWindUpdated
شب بخیر و خدانگهدار:بای: Weather for Iran Cities PlaceAlertsTemp.HumidityPressureConditionsWindUpdated