• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
خوب نگاهي به شرايط اتمسفر در نيمه شب گذشته در مشهد داشته باشيم.
چيزي كه مشخص است وجود لايه نه چندان ضخيم ابر و عدم وجود رطوبت كافي در جو است. همان طور كه مي بينيد در فاصله بين سطح 700 و 500 ميلي بار هوا بسيار خشك است. توجه داشته باشيد براي وقوع بارندگي هاي مطلوب بايستي رطوبت در اين سطح بيشتر از 70 درصد باشد. در حقيقت مقدار رطوبت موجود در جو مشهد براي تشكيل ابر مناسب بوده ولي رطوبت كافي براي رشد عمودي مناسب ابر نيمبواستراتوس و در نتيجه وقوع بارش قابل توجه وجود نداشته است. نكته جالب توجه ديگري كه در نمودار اسكيوتي ديشب مشهد به چشم مي خورد اين است كه باد تا سطوح بالاي جو (250 ميلي بار) سوي شمالي-شمال شرقي دارد كه اين مويد رخنه هواي سرد و خشك شمالي است. به طور معمول در بالاي سطح 700، باد سوي غربي پيدا مي كند. ضمنا وجود شرايط جبهه اي در منطقه به چشم نمي خورد.
مقاسه نمودار اسكيوتي ديشب مشهد با نمودار مربوط به زمان بارش 30 سانتي اوايل دي ماه، تفاوت مقدار رطوبت را به خوبي نشان مي دهد.
ديشب

برف سنگين اوايل دي ماه

کدخدا

کاربر ويژه
نقشه ها رو نگاه میکردم یه سیستم فعال از شمال دریا سرخ و مدیترانه در اواخر ژانویه شکل میگیره که با تعجب فراوان در کشور ما بارشی چندانی نداره در حالی که عراق و ترکیه زیر بارشن:blade:
این دیگه خیلی زور داره عراق بباره اینجا نباره :گریه::134:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان سلام

همین الان از محدوده فرودگاه برگشتم ودر کمال تعجب باید بگم که فرودگاه ، ما رو بدجوری رو سفید و غافلگیر کرد این دفعه روی غرب مشهد اساسی کم شد.

عکس گرفتم مربوط به ساعت 10 صبح امروز که تا اون زمانیکه من اونجا بودم برف شدید و سوزنی میبارید و خدا رو شکر برف خوبی هم روی زمین نشسته بود.

منتظر عکسهای من باشید:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان سلام

همین الان از محدوده فرودگاه برگشتم ودر کمال تعجب باید بگم که فرودگاه ، ما رو بدجوری رو سفید و غافلگیر کرد این دفعه روی غرب مشهد اساسی کم شد.

عکس گرفتم مربوط به ساعت 10 صبح امروز که تا اون زمانیکه من اونجا بودم برف شدید و سوزنی میبارید و خدا رو شکر برف خوبی هم روی زمین نشسته بود.

منتظر عکسهای من باشید:گل:

سلام امیرمحسن جان
خوب همیشه شعبان یه دفعه هم رمضان!

rahsazan

کاربر ويژه
Yazd, Iran:شاد2:[h=4]Current weather observation
The report was made 20 minutes ago, at 07:00 UTC
Wind 10 kt from northwest
Temperature 1°C
Humidity 86%
Pressure 1033 hPa
Visibility 3000 m
Broken clouds at a height of 3000 ft
light snow

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بچه ها عکس ها تا دو دقیقه دیگه اپلود میشن.

فقط فکر کنم بچه های مشهدی با دیدن این عکسهای امروز صبح شرق مشهد متحیر بشن!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محدوده فرودگاه تا تقاطع غیر همسطح گارژدارها( کوشش):

10 صبح روز چهارشنبه 27 دی 1391 :

lae35h4ygtpqwf8vr8qm.jpg

gjyv7xd5riaet3rrr7b5.jpg

j9qjt5liibbm20w7u41f.jpg

qwgnrgh0j6e5pvd32pfc.jpg

stfp2a64j4qe5kq8ykip.jpg

wlv7nqmdw1hezgb28bve.jpg

p6cpq2yc2sj5k8vrscv.jpg

saeedrad

کاربر ويژه
محدوده فرودگاه تا تقاطع غیر همسطح گارژدارها( کوشش):

10 صبح روز چهارشنبه 27 دی 1391 :

lae35h4ygtpqwf8vr8qm.jpg

gjyv7xd5riaet3rrr7b5.jpg

j9qjt5liibbm20w7u41f.jpg

qwgnrgh0j6e5pvd32pfc.jpg

stfp2a64j4qe5kq8ykip.jpg

wlv7nqmdw1hezgb28bve.jpg

p6cpq2yc2sj5k8vrscv.jpg

امیرجان سلام و درود
خدمتتون عرض کنم که الان در بلوار خیام هم برف ریز و شدیدی شروع شده و هوا هم مه الود شده
اصلا شکل یک سیستم تموم شده نیست

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

خدا رو شکر بعضی نقاط حسابی باریده و میباره، تهران که اوضاع اصلا جالب نیست!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جالبه! جریانات روی شرق میدترانه دوباره عادی شدن! از غرب به شرق! دیروز برعکس بود!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اصلن متحير نشدم چون هنوز داره برف خوبي مياد اينجا!

کاملا درسته و شما نباید متحیر بشید چون از اینجا که من دارم نگاه میکنم آسمون شرق مشهد بدجوی تیره و تاره و خوب اینجا تو غرب تازه داره هوا ابری میشه.

مگه سمت شما اين مقدار برف نيامده؟!

سلام مهدی جان

تشکر و سپاس از تفسیر زیبایی که از سامانه داشتی ! نه متاسفانه تا میدون جهاد بیشتر بارش برف ادامه نداره و از تقاطع غیر همسطح تلویزیون به سمت غرب مشهد هوا کلا صاف بود وقتی بر میگشتم.

امیرجان سلام و درود
خدمتتون عرض کنم که الان در بلوار خیام هم برف ریز و شدیدی شروع شده و هوا هم مه الود شده
اصلا شکل یک سیستم تموم شده نیست

درود سعید عزیز

خیلی تبریک میگم و ممنون از اطلاع رسانی خوب شما:گل:

من الان محدوده میدون تلویزیونم اینقدر برف نیومده و البته صبح هم که از خونه میومدم سمت احمدآباد اونقدر برف نبود حالا شاید تو این فاصله باریده باشه

درود محد رضا جان

با شما کاملا موافقم برف شرق مشهد خیلی غافلگیر کننده بود و تو بزرگراه کلانتری ماشینهای برف روب داشتند میرفتند سمت اتوبان باغچه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا