mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
سواحل نشينان خزر آماده باشن تا آخر هفته و نيز روزهايابتدايي هفته آينده با نفوذ زبانه هاي كمفشار مستقر بر روي اروپا به كرات پديده گرمباد رو تجربه خواهند كرد. دما نيز به شدت افزايش خواهد يافت.
خواهش میکنم
خيلي ممنون محمد جان
والا يكم كم پيدا شده گويا سرش حسابي شلوغه
سواحل نشينان خزر آماده باشن تا آخر هفته و نيز روزهايابتدايي هفته آينده با نفوذ زبانه هاي كمفشار مستقر بر روي اروپا به كرات پديده گرمباد رو تجربه خواهند كرد. دما نيز به شدت افزايش خواهد يافت.
واي تا اينقدر نقشه ها رو داغون و خراب نديده بودم اوضاع فوق العاده نا اميد كننده ست:
بزنم به تخته چند تا کم فشار بالا سرمون صف کشیدن ! هر دیدی بازدیدی داره، پارسال بیشتر پرفشار مهمون سواحل کاسپین بود و روزهای همراه با گرم باد در حداقل ، امسالم کم فشار و گرم باد در حداکثر.
همه چی داغونه من چقدر خشحالمپیشم هستی حالا به خودم میبالم
تشکر مهرداد جان. فکر کنم حداقل امسال از نظر روزهای همراه با وزش گرم باد رکورد دار باشیم. یاد قدیم ها بخیر که یک روز مردانه گرم باد میومد و دما رو میرسوند به بالای 30 درجه و بعدش ناگهان دما در چند ساعت سقوط آزاد می کرد و پشت بندش برف میبارید. ولی امروزه روز، بعد از گرم باد دوباره گرم باد داریم و باز هم.
خواهش میکنم
منم با این وضعیت حوصله نت را ندارم وضعیت هوا داغوون
درود ير دوستان
بارش برف همچنان با شدت و ضعف در مركز مشهد ادامه داره
سلام و اینجا تو غرب مشهد از ساعت شش و نیم که بیدار شدم هوا کاملا صافه ولی سمت شرق ابرهای برجی از سطح زمین با آسمون کشیده شدند
سلام و اینجا تو غرب مشهد از ساعت شش و نیم که بیدار شدم هوا کاملا صافه ولی سمت شرق ابرهای برجی از سطح زمین با آسمون کشیده شدند
خوب اینهم تصاویری به سمت شرق مشهد:
خوب اینهم تصاویری به سمت شرق مشهد: