• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سواحل نشينان خزر آماده باشن تا آخر هفته و نيز روزهايابتدايي هفته آينده با نفوذ زبانه هاي كمفشار مستقر بر روي اروپا به كرات پديده گرمباد رو تجربه خواهند كرد. دما نيز به شدت افزايش خواهد يافت.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
واي تا اينقدر نقشه ها رو داغون و خراب نديده بودم اوضاع فوق العاده نا اميد كننده ست:

iwrsmkunet2j6jxdzqa7.png

Dr.ben

کاربر ويژه
سواحل نشينان خزر آماده باشن تا آخر هفته و نيز روزهايابتدايي هفته آينده با نفوذ زبانه هاي كمفشار مستقر بر روي اروپا به كرات پديده گرمباد رو تجربه خواهند كرد. دما نيز به شدت افزايش خواهد يافت.

تشکر مهرداد جان. فکر کنم حداقل امسال از نظر روزهای همراه با وزش گرم باد رکورد دار باشیم. یاد قدیم ها بخیر که یک روز مردانه گرم باد میومد و دما رو میرسوند به بالای 30 درجه و بعدش ناگهان دما در چند ساعت سقوط آزاد می کرد و پشت بندش برف میبارید. ولی امروزه روز، بعد از گرم باد دوباره گرم باد داریم و باز هم.

Dr.ben

کاربر ويژه
واي تا اينقدر نقشه ها رو داغون و خراب نديده بودم اوضاع فوق العاده نا اميد كننده ست:

iwrsmkunet2j6jxdzqa7.png

بزنم به تخته چند تا کم فشار بالا سرمون صف کشیدن ! هر دیدی بازدیدی داره، پارسال بیشتر پرفشار مهمون سواحل کاسپین بود و روزهای همراه با گرم باد در حداقل ، امسالم کم فشار و گرم باد در حداکثر.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بزنم به تخته چند تا کم فشار بالا سرمون صف کشیدن ! هر دیدی بازدیدی داره، پارسال بیشتر پرفشار مهمون سواحل کاسپین بود و روزهای همراه با گرم باد در حداقل ، امسالم کم فشار و گرم باد در حداکثر.

همه چی داغونه من چقدر خشحالم
choir.gif
پیشم هستی حالا به خودم میبالم
bathtime.gif

budo.gif

تشکر مهرداد جان. فکر کنم حداقل امسال از نظر روزهای همراه با وزش گرم باد رکورد دار باشیم. یاد قدیم ها بخیر که یک روز مردانه گرم باد میومد و دما رو میرسوند به بالای 30 درجه و بعدش ناگهان دما در چند ساعت سقوط آزاد می کرد و پشت بندش برف میبارید. ولی امروزه روز، بعد از گرم باد دوباره گرم باد داریم و باز هم.

خواهش میکنم
منم با این وضعیت حوصله نت را ندارم وضعیت هوا داغوون

آخه وضعيت نقشه ها اينقدر داغون حتي يه دلخوشي هم وجود نداره

توي تراز مياني كم فشار هاي مهاجر به محض رسيدن به كشور ما عمقشون رو از دست ميدن و فقط از نوارشمالي عبور مي كنن كه با توجه به وضعيت بد تراز سطح زمين تنها بارش هاي نچندان دلچسب در سواحل بقيه نقاط هيچي.

mohamad_73

کاربر ويژه
زلزله های زیادی در طبس.یزد میاد!!!
kris weather گوشیم تا ده روز اینده هیچ بارشی برای تهران نزده در این ده روزم دما به 14درجه هم میرسه که هم خوبه هم بد بدیش گرمه خوبیشم الودگی کمتره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ايستگاه فرودگاه هم شرايط را از light snow به snow تغيير داد دما 3 درجه زير صفر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و اینجا تو غرب مشهد از ساعت شش و نیم که بیدار شدم هوا کاملا صافه ولی سمت شرق ابرهای برجی از سطح زمین با آسمون کشیده شدند

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام و اینجا تو غرب مشهد از ساعت شش و نیم که بیدار شدم هوا کاملا صافه ولی سمت شرق ابرهای برجی از سطح زمین با آسمون کشیده شدند

سلام و صبح بخير
اينجا شرق مشهد از صبح بارش پراكنده برف رو داشتيم كه الان قطع شده اما آسمان كماكان ابري است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

درود بر شما امير محسن عزيز
اينجا تو مركز شهر بارش شديده به احتمال زياد تا حداكثر نيم ساعت ديگه بارش در غرب مشهد هم آغاز خواهد شد كلن از اين سيستم اينقدر انتظار نداشتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا