• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

آرش جان

اگه نقشه های نیروی دریایی محقق بشن از خراسان شمالی گرفته تا قوچان و مشهد و سرخس و تربت جام و تایباد بارشهای خوبی خواهند داشت

بنظرم پیش بینی نروژ برای مشهد کامل چرته و مضخرفه چون اصلا با نقشه هایی که من می بینم همخونی نداره.

استاد امير كاملن درست ميفرمايند نروژ مدتي است واسه مشهد شيرين ميزنه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های ECM برای شرق خراسان بارشای خیلی خوبی رو پیشبینی کرده که آخراش به مشهد هم میرسه. خدا کنه نقشه های بارش اون روز تثبیت بشن. فعلا زوده برای اطهار نطر.

آرش جان

اگه نقشه های نیروی دریایی محقق بشن از خراسان شمالی تگرفته تا قوچان و مشهد و سرخس و تربت جام و تایباد بارشهای خوبی خواهند داشت

بنظرم پیش بینی نروژ برای مشهد کامل چرته و مضخرفه چون اصلا با نقشه هایی که من می بینم همخونی نداره.

این تراز 500 دیگه حجت رو تموم میکنه:

c82f8ee9kvzgc4uq5sw1.gif

0z7p1huzlk5pkni99ti3.gif

0krbtuj0v44iqfdoiz7i.gif

saeed hh

کاربر ويژه
ارش گفتم که این نباریدن ها بدن تلافی میشه ولی اخه چه جوری اسفندوبهار باید منتظر سیل های وحشتناک باشیم تومرکز کشور !!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نامردا آدم یاد جنگ های باستان میفته!محاصره ایم!!!یه شمال باید پرفشار باشه که اونم کم فشاره!ادم چی بگه!!!

علی جان من به یاد میارم سیستم هائی رو که از روی خوزستان تا خراسان کشیده میشدن و در تمام طول سیستم بارش سنگین برف و باران داشتیم!

سیستم هائی رو داشتیم که از روی شمال عربستان به سمت جنوب ایران میرفتن و تمام مناطق جنوبی کشور تا سیستان و بلوچستان رو سیراب میکردن!

سیستم هائی داشتیم که برای 2 هفته روی شمال کشور بدون وقفه بارش برف ایجاد میکردن!

الان باید دنبال یک تکه ابر باشیم تا ببینیم کجا عشقش میکشه تخلیه بشه!!!!

اینطوری پیش بره جمعیت 30 میلیونی هم برای یک کویر به اسم ایران زیادی هست!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببخشید من همش دارم از شمال شرق صحبت میکنم ولی تو رو خدا این استریم لاین تراز 500 رو ببینید:

13012118_2_1600.gif

IRAJ1

کاربر ويژه
نامردا آدم یاد جنگ های باستان میفته!محاصره ایم!!!یه شمال باید پرفشار باشه که اونم کم فشاره!ادم چی بگه!!!

اگه یه پرفشار گردن کلفت رو روسیه قرار بگیره همه چیز درست میشه ،این بیشرف هم با نفوذ هر سیستم عقب نشینی میکنه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نه دیگه آرش جان خیلی تند رفتی :فرار:

ایرج جان امیدوارم وضعیت برعکس فکر من باشه ولی من چشم ام آب نمیخوره! این وضعیت رو هیچ وقت در نقشه ها ندیده ام! 4 تا مرکز کمفشار روی سیبری دور همدیگه دنس گرفتن و هرچی سیستم میاد روی اروپا میکشن سمت خودشون! منطقه ما هم که کل سال زیر تیول پرفشار هست! خسته شدم دیگه بخدا!

ارش گفتم که این نباریدن ها بدن تلافی میشه ولی اخه چه جوری اسفندوبهار باید منتظر سیل های وحشتناک باشیم تومرکز کشور !!!

سیل؟! اون هم در مرکز کشور در بهمن و اسفند؟! نمیگم غیر ممکن هست اما بسیار بسیار بسیار بعید هست!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببیند دوستان اگه میگم تراز 700 خیلی مهمه واسه این هست که دقیقا میتونید محدوده پر بارش رو شناسایی کنید

هرچی ولاسیتی در تراز 700 میلی بار منفی تر باشه دلالت بر ابرناکی ، وسعت و شدت بارش داره:

13012112_2_1600.gif

13012200_2_1600.gif

Model:NOGAPS: Global weather forecast model from the "Fleet Numerical Meteorology and Oceanography Center" (USA)
Updated:2 times per day, from 10:00 and 23:00 GMT
Greenwich Mean Time:12:00 GMT = 12:00 GMT
Resolution:1.0° x 1.0°
Parameter:Vertical velocity at 700 hPa in hPa/h
Description: The vertical movement of air is associated with cloud formation, precipitation, type of precipitation (negative velocity or rising air motion) or the reduction of clouds, dry an sunny weather (positive velocity or falling air motion). The vertical velocity is the result of vorticity advection and temperature advection.
NWPNumerical weather prediction uses current weather conditions as input into mathematical models of the atmosphere to predict the weather. Although the first efforts to accomplish this were done in the 1920s, it wasn't until the advent of the computer and computer simulation that it was feasible to do in real-time. Manipulating the huge datasets and performing the complex calculations necessary to do this on a resolution fine enough to make the results useful requires the use of some of the most powerful supercomputers in the world. A number of forecast models, both global and regional in scale, are run to help create forecasts for nations worldwide. Use of model ensemble forecasts helps to define the forecast uncertainty and extend weather forecasting farther into the future than would otherwise be possible.

Wikipedia, Numerical weather prediction, http://en.wikipedia.org/wiki/Numerical_weather_prediction(as of Feb. 9, 2010, 20:50 GMT).

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ببیند دوستان اگه میگم تراز 700 خیلی مهمه واسه این هست که دقیقا میتونید محدوده پر بارش رو شناسایی کنید

هرچی ولاسیتی در تراز 700 میلی بار منفی تر باشه دلالت بر ابرناکی ، وسعت و شدت بارش داره:

13012112_2_1600.gif

13012200_2_1600.gif

Model:NOGAPS: Global weather forecast model from the "Fleet Numerical Meteorology and Oceanography Center" (USA)
Updated:2 times per day, from 10:00 and 23:00 GMT
Greenwich Mean Time:12:00 GMT = 12:00 GMT
Resolution:1.0° x 1.0°
Parameter:Vertical velocity at 700 hPa in hPa/h
Description: The vertical movement of air is associated with cloud formation, precipitation, type of precipitation (negative velocity or rising air motion) or the reduction of clouds, dry an sunny weather (positive velocity or falling air motion). The vertical velocity is the result of vorticity advection and temperature advection.
NWPNumerical weather prediction uses current weather conditions as input into mathematical models of the atmosphere to predict the weather. Although the first efforts to accomplish this were done in the 1920s, it wasn't until the advent of the computer and computer simulation that it was feasible to do in real-time. Manipulating the huge datasets and performing the complex calculations necessary to do this on a resolution fine enough to make the results useful requires the use of some of the most powerful supercomputers in the world. A number of forecast models, both global and regional in scale, are run to help create forecasts for nations worldwide. Use of model ensemble forecasts helps to define the forecast uncertainty and extend weather forecasting farther into the future than would otherwise be possible.

Wikipedia, Numerical weather prediction, http://en.wikipedia.org/wiki/Numerical_weather_prediction(as of Feb. 9, 2010, 20:50 GMT).

اون مناطق با ولاسیتی مثبت در غرب و مرکز کشور چقدر توی ذوق میزنند!

saeed hh

کاربر ويژه
سیل؟! اون هم در مرکز کشور در بهمن و اسفند؟! نمیگم غیر ممکن هست اما بسیار بسیار بسیار بعید هست!

چرا پارسال که فروردین تهران امد خوب هیچ کس هم این وضع عجیب و غریب وخشکی طولانی مدت رو پیش بینی نمیکرد نقشه های بلند مدت هم از خیلی قبل بارشهای خیلی خوبی رو نشون میدادند تو اسفند وفرودین واسه مرکز!!!

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
ایرج جان امیدوارم وضعیت برعکس فکر من باشه ولی من چشم ام آب نمیخوره! این وضعیت رو هیچ وقت در نقشه ها ندیده ام! 4 تا مرکز کمفشار روی سیبری دور همدیگه دنس گرفتن و هرچی سیستم میاد روی اروپا میکشن سمت خودشون! منطقه ما هم که کل سال زیر تیول پرفشار هست! خسته شدم دیگه بخدا!

درود بر همگی ، من پیش بینی چنین وضعیتی را می کردم با توجه به اون بارشهای خوب پاییز ، نکته ی بد قضیه اینه که این کم بارشی همواره در دی ماه اتفاق افتاده و متاسفانه بارش برف بسیار کم شده ولی همیشه باید امید داشت

arashz

مدیر بخش هواشناسی
چرا پارسال که فروردین تهران امد خوب هیچ کس هم این وضع عجیب و غریب وخشکی طولانی مدت رو پیش بینی نمیکرد نقشه های بلند مدت هم از خیلی قبل بارشهای خیلی خوبی رو نشون میدادند تو اسفند وفرودین واسه مرکز!!!

شما دیگه چرا؟! بارش 19 فروردین تهران با اون تگرگ شدید در تاریخ ثبت شد و رفت! در همون زمان که سعادت آباد زیر بارش سنگین تگرگ بود 4 کیلومتر اونطرف تر هوا صاف و آفتابی بود!!!

اون یک توده کاملا محلی بود، چرا شیراز رو مثال نمیارید که اصلا بارشی نداشت؟ یا اصفهان یا اهواز؟

ماهان.

کاربر ويژه
درود بر همگی ، من پیش بینی چنین وضعیتی را می کردم با توجه به اون بارشهای خوب پاییز ، نکته ی بد قضیه اینه که این کم بارشی همواره در دی ماه اتفاق افتاده و متاسفانه بارش برف بسیار کم شده ولی همیشه باید امید داشت

حامد جان شما شاید نبودین، ولی خدا بود و می‌شنید که من حداقل از بهار پیش‌بینی چنین شرایط اسفناکی رو برای شمال می‌کردم. حداقلش شما پاییز خوبی داشتین. گیلان همین رو هم نداشت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا کم شانسی سواحل غربی دریای خزر از سامانه پیشرو ببینید آدم شاخ در میاره:

13012100_2_1600.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا