Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
اینهم شاخص مهم دیگه و رطوبت در تراز 700 میلی بار:

شما دیگه چرا؟! بارش 19 فروردین تهران با اون تگرگ شدید در تاریخ ثبت شد و رفت! در همون زمان که سعادت آباد زیر بارش سنگین تگرگ بود 4 کیلومتر اونطرف تر هوا صاف و آفتابی بود!!!
اون یک توده کاملا محلی بود، چرا شیراز رو مثال نمیارید که اصلا بارشی نداشت؟ یا اصفهان یا اهواز؟
درود بر همگی ، من پیش بینی چنین وضعیتی را می کردم با توجه به اون بارشهای خوب پاییز ، نکته ی بد قضیه اینه که این کم بارشی همواره در دی ماه اتفاق افتاده و متاسفانه بارش برف بسیار کم شده ولی همیشه باید امید داشت
شهمییرزاد همین الانه میری انگار تو دله کویری
خوب این خاصیت بارشهای بهاره حالا من زیاد اصفحان و شیرازو نمیدونم ولی در مورد تهران اینو میدونم که هر موقع بارشهای زمستون خوب نبودند بهار خوب بوده من از بچگی اینجا بزرگ شدم ومثل بقیه حسی هم شده میتونم محل زندگیمو پیش بینی کنم مثال بداز سال88که اونجوری شد تهران فروردین 89بارشهای بسیار خوبی شد!!!!!
و شهمیرزاد هم اصلا از هر ابر بارش نمیگیره . فکر میکنم نرمالش در حد 330 باشه که تو مایه های ژئوفیزیک تهران هست نزدیک مرکز شهر . تحلیل هایی که میکنید جالبه
البته خدا زیاد کنه برف و بارون همه جا رو ولی خواهشا تهران و کویری جلوه ندید !
خوب این که مشخصه که برف زمستون بهتره ولی الان سد های زیادی هست تهرانم نشون داده که زمستون خوب نبوده تونسته خودشو نجات بده تازه ما بواسطه بارشهای سال قبل ذخیره خوبی از لحاظ منابع ابی داریم!!!بارش باران به درد منابع آبی کشوری مثل ایران که عملا 6 ماه از سال بارش قابلی نداره نمیخوره! بارش باید بصورت انبوه برف در زمستان باشه تا بصورت یخچال های طبیعی برای تابستان و فصل بدون بارش ذخیره بشه، وگرنه باریدن 100 میلیمتر بارونی که در آخر سر از دریاچه نمک قم درمیاره چه دردی رو از تهران یا البرز دوا میکنه؟!
صحبت بنده همین الان هست جمعه همین هفته ای که گذشت که شهمیرزاد برف و با ذره بین باید پیدا میکردی و میدیدی فولاد محله در نزدیکی شما 40 سانتی متر برف باریدباید تو شهر شهمیرزاد باشی تا بدونی من میگم هر سیستمی میاد اینجا میباره ارتفاع از سطح دریا 2000
کوهستانی بودن ش دلیل این بارش هاست که من میگم
بله آرش عزیز منم فراموش نکردم...پاییز بارقه های امیدی اومد که بازم می خوایم به گذشته برگردیم!تا هفته اول دی عالی رفت جلو ولی الان با این وضعیت یه ماه خشکیو می گذرونیم!بدتر از اون پراکندیه بسیار بده بارش هاست...آخه از لحاظ میانگین اکثرا نرمالیم ولی یه ماه خشکی ضربه بدی به کشاورزی می زنه!الان بعد از اون بارش ها دونه ها تازه جوونه زده و باید سیراب شن!خدا خودش رحم کنه:گل:علی جان من به یاد میارم سیستم هائی رو که از روی خوزستان تا خراسان کشیده میشدن و در تمام طول سیستم بارش سنگین برف و باران داشتیم!
سیستم هائی رو داشتیم که از روی شمال عربستان به سمت جنوب ایران میرفتن و تمام مناطق جنوبی کشور تا سیستان و بلوچستان رو سیراب میکردن!
سیستم هائی داشتیم که برای 2 هفته روی شمال کشور بدون وقفه بارش برف ایجاد میکردن!
الان باید دنبال یک تکه ابر باشیم تا ببینیم کجا عشقش میکشه تخلیه بشه!!!!
اینطوری پیش بره جمعیت 30 میلیونی هم برای یک کویر به اسم ایران زیادی هست!!!
خوب این که مشخصه که برف زمستون بهتره ولی الان سد های زیادی هست تهرانم نشون داده که زمستون خوب نبوده تونسته خودشو نجات بده تازه ما بواسطه بارشهای سال قبل ذخیره خوبی از لحاظ منابع ابی داریم!!!
درحالی که کل دریای مدیترانه زیر بارش سنگین هست، ما در حال سماق مکیدن هستیم!!!
![]()
نقاطی که دیروز در کرانههای کاسپین برف بارید. به نظر میاد بیشترین برف در محدودهی غرب چالوس و چند کیلومتری جنوب آمل اتفاق افتاده باشه، چون در سایر نقاط فقط در دامنهها بارش برف دیده میشه.
مشاهده پیوست 15786
Thursday17 January | Friday18 January | Saturday19 January | Sunday20 January | Monday21 January | Tuesday22 January | Wednesday23 January | Thursday24 January | Friday25 January |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15° | 14° | 11° | 12° | 13° | 12° | 12° | 12° | 13° |
0.6 mm precipitation per 24 hours | 0.7 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 1.3 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |