• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

علت این سماق مکیدن وجود پشته ای عمیق بر روی نیمه غربی خاورمیانه ست پشته حاصل از پر فشار جنب حاره ای که جریانات اصلی رو از منطقه ما به سمت عرض های بالاتر منحرف می کنه. این اتفاق باعث میشه که سیستم های شکل گرفته در مرکز اروپا وارد خاورمیانه نشن دریای سرخ هم به تنهایی نمی تونهبارش های فراگیر ایجاد کنه.
ا
انتظار دارم با حرکت شرق سوی این پشته و استقرار اون بر کشور پاییداری به اوج خودش برسه.

درود مهرداد جان

فکر کنم دقیقا منطبق بشه روی کشور ما! تقویت جنب حاره ای هم همزمان میشه با این مسئله و ارسال هوای گرم و خشک رو از عرض های پائین تر داریم، یعنی بهترین الگو برای آب شدن هرچه بیشتر برف و یخ در آستانه دومین ماه زمستان!!!

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود

صحبت دوستان کاملا درسته. وقتی نقشه هارو نگاه میکنی احساس میکنی توی اردیبهشتی. بهترین فرصت های بارش دارن از دست میرن:75:

اوضاع برف مثل سال های 87،88و 89 دقیقا.:ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
طالقان در واگرایی برف !:ناراحت:

دره لار هم اوضاع بسیار بدی داره!

روز یکشنبه هفته آینده فریزینگ لول در تهران رسما به 3000 متری صعود میکنه! دقت داشته باشید که الان در حدود 1250 متری هست و این وضع پوشش برف روی کوه ها هستش!!!

mohamad$

کاربر ويژه
ارش جان وقتی سه هفته بارش نباشه فریزینگ لول منفی 1250 متر هم بشه باز اوضاع برف همینه . :ناراحت:

ماهان.

کاربر ويژه
دمای فعلی چند شهر!

بغداد13:0014+
باکو14:008+
تهران13:004+
مارسی11:004+
آنکارا11:502+
کیف12:002+
ورشو10:301-
لندن10:003-
برلین11:004-
پاریس10:304-
پراگ10:304-
مسکو13:308-
اسلو10:509-
یکاترینبورگ15:3018-
اولان‌باتور18:0026-

ali.doosti

کاربر ويژه
درود

صحبت دوستان کاملا درسته. وقتی نقشه هارو نگاه میکنی احساس میکنی توی اردیبهشتی. بهترین فرصت های بارش دارن از دست میرن:75:

اوضاع برف مثل سال های 87،88و 89 دقیقا.:ناراحت:
حامد ایلامم بارش داره! اینجور که پیداس یه تکه ابر از غرب وارد می شه و بعد از گذشت از شمال خوزستانو جنوب لرستان ناپدید می شه!یحتمل راهشو گم کرده یا اضافه بارش مدیترانس...والا!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ارش جان وقتی سه هفته بارش نباشه فریزینگ لول منفی 1250 متر هم بشه باز اوضاع برف همینه . :ناراحت:

محمد جان کاملا درست میگید، اوضاع زمانی بدتر میشه که همین پوشش برف هم با تابش نور خورشید مستقیما تصعید میشه! مفت و مجانی داریم برف رو از دست میدیم!

hamed*zagros

کاربر ويژه
حامد ایلامم بارش داره! اینجور که پیداس یه تکه ابر از غرب وارد می شه و بعد از گذشت از شمال خوزستانو جنوب لرستان ناپدید می شه!یحتمل راهشو گم کرده یا اضافه بارش مدیترانس...والا!

علی جان این موج اول توی نقشه های خیلی قوی بود ولی کم کم ضعیف شد خداکنه دوباره قوی بشه

ماهان.

کاربر ويژه
5 سال پیش، امروز، وقتی که موج دوم برف از کشور خارج شده بود.

میزان بارش در شرق مازندران و گلستان قابل توجهه!

Untitled.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درحالی که کل دریای مدیترانه زیر بارش سنگین هست، ما در حال سماق مکیدن هستیم!!!

prec4.png

فرارفت هوای گرم حاره ای روی ایران من رو به شدت نگران همین ذخیره برف اندکی که داریم کرده! وضعیت برای تابستان اصلا جالب نیست!!!

temp9.png

دارم یواش یواش به این نتیجه میرسم که پرونده بارش هاس سرتاسری رو باید تا آبان سال آینده ببندیم!!!

بارشها از اواخر بهمن تا حدودی به وضعیت عادی بر می گرده اما اسفند ماه هم کم بارشی رو داریم.

Dark Sector

New member
از زمستون فقط اسمش مونده، هی... چند روز دیگه هم تابستونه باید دمای 45 درجه رو تحمل کنیم. :103:

بوشهر

9w3b55g1fay6ystls5.jpg

تهران

oa1kp3y1n2k0x3mk8sqy.jpg

مشهد

q3vbpmlzjzw5es3pf3f.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
بله خودش رو نجات داده البته به قیمت نابود کردن سفره های آب زیرزمینی، نفوذ فاضلاب به آب های شرب، وجود نیترات در حد لالیگا در آب شرب! نابودی محیط زیست رودهائی که برای آب شرب تهران استفاده میشن و دیگه آبی برای کشاورزی نمیمونه و . . . .

ضمنا سد های اطراف تهران هیچ کدوم ظرفیت میلیارد متر مکعبی ندارن که از سالهای قبل چیزی باقی مونده باشه! هر مقدار آب وارد سد میشه به مصرف میرسه.

بحث در این مورد بجای نمیرسه چون بسیار گسترده هست، کفایت مذاکرات:گل:

ببینید این خاصیت ما ایرانیهاست که جوگیر بشیم بارشهای سال قبل خوب بوده تو دوسال گذشته تابستون هم بارشهای خوبی داشتیم ضمنا بارشهای همین پاییز هم فراتر از نرمال بوده حالا یه ماهی هست که به خشکی خردیم که اونم با بارشهای هوبی که انشالله تو ادامه رخ میده جبران میشه وضع سفرهای زیر زمینیو کیفیت اب هم که متعلق به امسال نیست دیگه اگر همین سد هایی که شما میگین نبودند ما اب واسه خوردن هم توتابستون نداشتیم سد هام تا سال ابی جدید کفاف مارو میدن احساس میکنم به خاطر الودگی هوا شما حس خوبی به تهران نداری خوب امسال به خاطر خشکی تو زمستون وهمچنین بنزین وطنی تشدید شد انقدر هم دیگه سیاه نمایی خوب نیست!!
من شرایط تهرانو از لحاظ منابع ابی بحرانی نمیبینم!!:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز

مهراباد +5.8 / -3.4

اقدسیه +4.0 / -4.8

----------------------------------

لواسان 0.0 / -7.8

دماوند -0.8 / -12.0

طالقان -1.2 / -13.7

آبعلی -6.4 / -13.7

فیروزکوه -1.0 / -16.6

فیروزکوه آلودگی -8.3 / -17.2

فقط در ایستگاه آلودگی 0.8 میل بارش ثبت شده دیروز . بارانسنجی ها هم بارشی ثبت نکردند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببینید این خاصیت ما ایرانیهاست که جوگیر بشیم بارشهای سال قبل خوب بوده تو دوسال گذشته تابستون هم بارشهای خوبی داشتیم ضمنا بارشهای همین پاییز هم فراتر از نرمال بوده حالا یه ماهی هست که به خشکی خردیم که اونم با بارشهای هوبی که انشالله تو ادامه رخ میده جبران میشه وضع سفرهای زیر زمینیو کیفیت اب هم که متعلق به امسال نیست دیگه اگر همین سد هایی که شما میگین نبودند ما اب واسه خوردن هم توتابستون نداشتیم سد هام تا سال ابی جدید کفاف مارو میدن احساس میکنم به خاطر الودگی هوا شما حس خوبی به تهران نداری خوب امسال به خاطر خشکی تو زمستون وهمچنین بنزین وطنی تشدید شد انقدر هم دیگه سیاه نمایی خوب نیست!!
من شرایط تهرانو از لحاظ منابع ابی بحرانی نمیبینم!!:گل:

سعید خان سلام

هزار بار گفتم و یک بار دیگه هم میگم کم بارشی تهران هیچ ارتباطی با کیفیت بنزین نداره از شما دیگه بعید بنظر میرسه عنوان کردن این بحث ها:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان این موج اول توی نقشه های خیلی قوی بود ولی کم کم ضعیف شد خداکنه دوباره قوی بشه
بله یادمه!قرار بود سرخ غوغا کنه که هنوز خوابش میاد!دوست دارم امیدواری بدم ولی فکر نکنم!همینم بیاد یه ذره از خشکی هوا کم شه خوبه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دمای فعلی چند شهر!

بغداد13:0014+
باکو14:008+
تهران13:004+
مارسی11:004+
آنکارا11:502+
کیف12:002+
ورشو10:301-
لندن10:003-
برلین11:004-
پاریس10:304-
پراگ10:304-
مسکو13:308-
اسلو10:509-
یکاترینبورگ15:3018-
اولان‌باتور18:0026-

کاملا تائید میشه! الان باید قفقاز یخ و یخبندان شدید باشه اما دمای باکو نشان دهنده همه چیز هست! یکی از بچه ها پدرش تفلیس هست میگه کلا بخاری ها رو خاموش کردن!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا