• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
بارش سال های آبی قبل مراکز استان . معیار تهران ایستگاه شمیرانات

87 - 88

رشت 1298

ساری 929

یاسوج 621.7

گرگان 502.3

خرم آباد 386.2

تهران 378.1

همدان 341.2

کرمانشاه 336.4

شهرکرد 323.8

----------------------------

89 - 90

رشت 1433

یاسوج 690.9

ساری 631.1

گرگان 465.6

ایلام 434.9

تهران 413.4

خرم آباد 367.2

کرمانشاه 360

قزوین 352.5

-----------------------

90 - 91

رشت 1662.5

ساری 948.6

گرگان 785.2

یاسوج 728.6

تهران 564.4

زنجان 389.3

کرج 355.4

قزوین 354.2

اردبیل 317.9

IRAJ1

کاربر ويژه
با توجه به اینکه نیمه غربی کشور حداقل 5 ساله با خشکسالی درگیره تحمل حتی چند روز بی بارشی واقعا نفرت انگیزه حالا که صحبت 20 روزه :قاطی:

salar69

کاربر ويژه
[h=2]سال 2012 یکی از داغترین سال‌ها طی 133 سال گذشته
دانشمندان آمریکایی سال 2012 را یکی از 10 سال گرم جهان از سال 1880 تا کنون معرفی کرده‌اند. به گزارش BBC،‌دانشمندان ناسا سال 2012 را نهمین سال داغ جهان طی 133 سال گذشته می‌دانند درحالی‌که دانشمندان در پایگاهی دیگر، NOAA، این سال را دهمین سال گرم جهان نامیده‌اند.
هردو گروه بر سر این موضوع موافقند که اگر الگوی آب‌و هوایی لا‌نینا سرما را به برخی از مناطق تزریق نکرده‌بود، سال 2012 بسیار گرمتر از این بود. دانشمندان همچنین اطمینان دارند که دی‌اکسید کربن عامل اصلی افزایش حرارت طی 50 سال گذشته بوده‌است.
سازمان ملی جوی و اقیانوسی، NOAA اعلام کرد بررسی‌های این سازمان از داده‌های مرتبط با درجه حرارت که از شبکه ای جهانی از ایستگاه‌های آب و هوایی به دست آمده نشان می‌دهد درجه حرارت میانگین سال 2012 از میانگین حرارت قرن بیستم، 0.57 درجه سلسیوس بالاتر بوده است. به گفته این سازمان تمامی 12 سال سپری شده از قرن 21 میلادی درمیان گرمترین سال‌های دوره‌ای 133 ساله از تاریخ جهان بوده‌اند.
global-temperature-anomaly-map.jpg

برفی

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان بهترین ماه زمستان برای بارش برف از دست رفت خدا خودش به خیر بگذرونه.

کدخدا

کاربر ويژه
هشدار خودروسازان نسبت به بنزین جدید

به گزارش ایسنا، در پی درج خبر رونمایی از تولید بنزین با مخلوط ۳۵ درصدی متانول ، انجمن خودروسازان ایران اقدام به انتشار نامه‌ای خطاب به معاونت سازمان حفاظت محیط زیست کرده است که در ادامه از نظر می‌گذرد:

جناب آقای دکتر شاعری
با سلام

به احتمال زیاد خبر رونمایی از تولید ۶ تا ۷ میلیون لیتر بنزین با مخلوط ۳۵ درصدی متانول در حضور جناب آقای قاسمی وزیر محترم نفت را شنیده‌اید.

در حالی که در اغلب کشورهای جهان برای ارتقاء کیفیت سوخت ، از ۵ تا ۱۵ درصد اتانول استفاده می‌کنند متأسفانه ما به دنبال استفاده از متانول آن هم با ترکیب ۳۵ درصدی هستیم که حتی بخار آن باعث کوری چشم می‌شود.

عوارض استفاده از بنزین پایه متانول عبارتند از :

۱- سیستم سوخت رسانی ، باک ، ***** و پمپ بنزین ، لوله‌های فلزی ، واشرها و قطعات پلاستیکی دچار خوردگی شدید و در نتیجه نشت بنزین می‌شود که خطر آتش‌سوزی خودروها را تشدید می‌کند.

۲- مصرف سوخت به شدت بالا می رود و لذا باک خودروها باید تعویض شده و بزرگتر شوند.

ECU -۳ های حدود ۱۰ میلیون خودروی در حال تردد باید تعویض شده و مطابق ترکیب جدید برنامه‌ریزی شوند.

۴-کاتالیست کانورتور خودروها باید تعویض و با طراحی جدید نصب شوند.

۵- بخارات متصاعده از متانول به شدت سمی بوده و علاوه بر صدمات ریوی ، حتی ممکن است باعث کوری چشم شود.

با عنایت به موارد فوق‌الذکر حتمی است مقرر فرمایید اقدامات لازم جهت توقف تولید بنزین پایه متانولی انجام شود.

با سپاس قبلی از دستور مساعدی که صادر می‌فرمائید.

احمد نعمت بخش

دبیر انجمن خودروسازان ایران

http://www.shahrekhabar.com/news/economic/1358411340844571/هشدار-خودروسازان-نسبت-به-بنزین-جدید

mehrdad.sh

New member
درود دوستان

نمي دونم چرا كاربري منو مسدود كردن ؟ اگه موردي بود قبلا اطلاع مي دادن تا ما يا خودمون رو اصلاح و وفق بديم يا اصلا پامون رو اينجا نذاريم.

اينكه ميان كاربري منو بدون اطلاع مسدود مي كنن كار درستي نيست.

والا اينجا نه به ما چيزي ميرسه و نفع و سودي داره اگه ميام فقط به خاطر بچه هاست و گر نه خيري براي من نداره.

کدخدا

کاربر ويژه
درود دوستان

نمي دونم چرا كاربري منو مسدود كردن ؟ اگه موردي بود قبلا اطلاع مي دادن تا ما يا خودمون رو اصلاح و وفق بديم يا اصلا پامون رو اينجا نذاريم.

اينكه ميان كاربري منو بدون اطلاع مسدود مي كنن كار درستي نيست.

والا اينجا نه به ما چيزي ميرسه و نفع و سودي داره اگه ميان فقط به خاطر بچه هاست و گر نه خيري براي من نداره.

چرا مهرداد؟:تعجب2::ناراحت:

mehrdad.sh

New member
چرا مهرداد؟:تعجب2::ناراحت:

نمي دونم

به منم چيزي نگفتن

اگه از وجود من ناخوشايند هستن خوب بگن ما ازت بدمون مياد نيا اينجا تا ما هم نيايم بخدا قسم من سرمون ميندازم پايين و پشت سرم هم نگاه نمي كنم من دوست ندارم جايي باشم كه از وجود من ناراضي هستن

ديگه قايم موشك بازي ها چيه؟

من از ديروز 100 بار يوزر نيم و پسوردم رو مي زنم مي گه اشتباهه!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نمي دونم

به منم چيزي نگفتن

اگه از وجود من ناخوشايند هستن خوب بگن ما ازت بدمون مياد نيا اينجا تا ما هم نيايم بخدا قسم من سرمون ميندازم پايين و پشت سرم هم نگاه نمي كنم من دوست ندارم جايي باشم كه از وجود من ناراضي هست

ديگه قايم موشك بازي ها چيه؟

من از ديروز 100 بار يوزر نيم و پسوردم رو مي زنم مي شه اشتباهه!!!

درود مهرداد جان

زود قضاوت نکن، من الان پیگیری میکنم، اگر موردی بود حتما من رو در جریان میگذاشتن.

از دوستان خواهش میکنم آرامش خودشون رو حفظ کنند من هرکاری از دستم بربیاد انجام میدم.

mehrdad.sh

New member
درود مهرداد جان

زود قضاوت نکن، من الان پیگیری میکنم، اگر موردی بود حتما من رو در جریان میگذاشتن.

از دوستان خواهش میکنم آرامش خودشون رو حفظ کنند من هرکاری از دستم بربیاد انجام میدم.

اميدوارم

با كمال اشتياق منتظرم ببينم چيه قضيه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا