• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahdi Askari

مدير فنی
من هم نمی بینم اصلا اطلاعات سمت راست به هم ریخته هستش.

دوستان چی کار کنم ببینم.

دوستان ببخشید در بحثتون میپرم من:گل:
در زیر پست بیت گزینه ای هست با نام Show postbit اونو بزنید آواتار ها و مشخصات براتون نمایش داده میشه:گل:

---------------------------------------
ویرایش:
این گزینه ترجمه شده با نام
::::نمایش مشخصات::::
این گزینه رو بزنید درست میشه:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
ممنون جناب راهسازان عزیز

----------------------

برای دیدن اواتار باید پایین اواتارتون گزینه نمایش مشخصات رو بزنید . احتمالا گزینه مخفی کردن و زدید

گزینه نمایش مشخصات سمت چپ تشکر هست

saeed hh

کاربر ويژه
تا وقتی که ترکیه حق ابه دجله و فرات رو نده همین جور هم سد سازی کنه هیچی درست نمیشه تازه ما همین چند وقت پیشم گردوخاک داشتیم تو غرب

rahsazan

کاربر ويژه
این هم یه عکس از آسمان مشهد - 2 هفته قبل
ekst3xsyb78ilkf12vlm.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
پس از 9 روز ، دمای بیشینه در تبریز از 0 بالاتر رفت و هوایی دلپذیر در جریان است

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر محسن عزیز یک بار از مهرداد جان خواستم لینک های مهم و کاربردی هواشناسیو صفحه اول بگذارن که گفتن چون شما شروع کننده موضوعید باید از طریق شما انجام شه.
لطف می کنید با همکاری مهرداد این مهمو انجام بدید.ممنون می شم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با درود بر همه

مهرداد جان لینک سایتی که بزرگترین موج هر زلزله میزنه میشه لطف کنید:گل:

با درود

ایرج توی سایت لرزه نگاری خودمون روی زلزله مورد نظر کلیک می کنی صفحه مشخصات باز میشه توی اون صفحه روی لینک داده های زمان رسید و دامنه کلیک کن صفحه جدید باز خواهد که در اون ستونmag حداکثر موج های زلزله لیست شده بزرگترین عدد حداکثر بزرگی امواج زلزله مورد نظر خواهد بود.

قبلا علاوه بزرگی راستای موج هم درج میشد.

ali.doosti

کاربر ويژه
نمیدونم بلاخره فاز مثبت این پارامتر به نفع ما هست یا منفی! امیدوارم شرایط بره به سمت بارش، دیگه داره آزاردهنده میشه!
والا تا اونجایی که خوندم منفی!کلا همه چیز داره خوب میشه باید صبر کنیم ببینیم کی اثرش میاد!

کدخدا

کاربر ويژه
درود

امروز منو یاد آخرای اسفند میندازه :ناراحت:

حتی اگر بهار برای ما 300 م م بارش داشته باشه من باز این زمستان منحوس فراموش نخواهم کرد :ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا