• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
لندنو اروپا:تعجب2:
لندن چه ربطی به اروپا داره آب و هواش آخه؟
تو کل سال به ندرت دماش زیر صفر بیاد که اگر جریانای اقیانوسی ضعیف باشه فکر کنم!اطلاعات روزهای یخ بندانشو دوستان دارن لطف کنن بذارن؟

حالا نادر هم نباشه با قاطعیت میشه گفت معمول نیست. بله یک مستند نشون می داد که جریانات آب گرم گلف استریم در حال تضعیفه گلف استریم بسان یک تسمه نقاله ست که در اون تعادل بین نواحی شمالی و استوای کره زمین از لحاظ دمایی برقرار میشه وقتی این تسمه از کار بیوفته باعث رخداد بی نظمی و عدم تعادل در توزیع دمایی شده و باید منتظر عواقب آن بود بیش از پیش بریتانیا متاثر خواهد شد و اقلیم جزیره به سمت سرماهای سخت خواهد رفت.

ali.doosti

کاربر ويژه

حالا نادر هم نباشه با قاطعیت میشه گفت معمول نیست. بله یک مستند نشون می داد که جریانات آب گرم گلف استریم در حال تضعیفه گلف استریم بسان یک تسمه نقاله ست که در اون تعادل بین نواحی شمالی و استوای کره زمین از لحاظ دمایی برقرار میشه وقتی این تسمه از کار بیوفته باعث رخداد بی نظمی و عدم تعادل در توزیع دمایی شده و باید منتظر عواقب آن بود بیش از پیش بریتانیا متاثر خواهد شد و اقلیم جزیره به سمت سرماهای سخت خواهد رفت.
دقیقا این مطلبو من هم شنیدم که در حال تضعیفه و بریتانیا با سرمای سخت دست و پنجه نرم خواهد کرد.
ولی از لحاظ بارش برف من مدام بارش برفو باران لندن و برلینو چک می کنم. تا جایی که یادم میاد امسال دومین برف لندنه.البته لندن به عنوان یه منطقه خاص و نه نماینده کل آب و هوای بریتانیا که البته در سایر مناطقش برف پدیده غریبی نیست!البته الان هم light snow زده.

IRAJ1

کاربر ويژه
ایرج جان چسبیدی به این مدله ها ، امیدوارم چیزی از توش دربیاد واسه کشور. کلاً عواقب زندگی در یه کشور نیمه خشک همینه و سر بارندگی کلی حرص باید بخوریم، ولی بی خیال، زندگی زیباست. من دوستای بختیاری زیادی دارم، درود بر تو بزرگ مرد بختیاری

درود بر تو
واسم جالبه ببینم وقتی شاخص وارد فاز 8 میشه بارشهامون خوب میشه ،آخه لامصب 10 روزه نباریده و با توجه به خشکسالی های سالهای گذشته واقعا کلافه شدم

parisa

متخصص بخش
پيشبيني آب وهوای مشهد درروزهای آتی
تاريخ حداقل دما حداكثر دما وضعيت ماه شرح
امروز، جمعه 1391/10/29-2 درجه سانتيگراد، 28 درجه فارنهايت11 درجه سانتيگراد، 52 درجه فارنهايت
partlycloudy.png
moon7.gif
قسمتي ابري
شنبه 1391/10/30-1 درجه سانتيگراد، 30 درجه فارنهايت11 درجه سانتيگراد، 52 درجه فارنهايت
partlycloudy.png
قسمتي ابري
یکشنبه 1391/11/011 درجه سانتيگراد، 34 درجه فارنهايت14 درجه سانتيگراد، 57 درجه فارنهايت
partlycloudy.png
قسمتي ابري
دوشنبه 1391/11/02-1 درجه سانتيگراد، 30 درجه فارنهايت15 درجه سانتيگراد، 59 درجه فارنهايت
partlycloudy.png
قسمتي ابري
سه‌شنبه 1391/11/03-1 درجه سانتيگراد، 30 درجه فارنهايت10 درجه سانتيگراد، 50 درجه فارنهايت
mostlysunny.png
صاف
چهارشنبه 1391/11/041 درجه سانتيگراد، 34 درجه فارنهايت14 درجه سانتيگراد، 57 درجه فارنهايت
partlycloudy.png
قسمتي ابري

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دقیقا این مطلبو من هم شنیدم که در حال تضعیفه و بریتانیا با سرمای سخت دست و پنجه نرم خواهد کرد.
ولی از لحاظ بارش برف من مدام بارش برفو باران لندن و برلینو چک می کنم. تا جایی که یادم میاد امسال دومین برف لندنه.البته لندن به عنوان یه منطقه خاص و نه نماینده کل آب و هوای بریتانیا که البته در سایر مناطقش برف پدیده غریبی نیست!البته الان هم light snow زده.

البته علی جان تا اونجایی که من میدونم در سواحل دریای شمال در شرق بریتانیا هم بارش برف معمول نیست بعنوان مثال شهر نیوکاسل . کم ارتفاع بودن هم در این قضیه حرف اول و آخر رو می زنه.
درود بر همگی ، مهرداد جان نظرت در مورد پایان خشکی چیه ؟ بالاخره پایان هفته ی دیگه خشکی به پایان میرسه؟
درود حامد جان

از 7 بهمن آثاری از عقب نشینی پر فشار جنب حاره ای در غرب خاورمیانه دیده میشه و قدری جریانات اصلی به موقعیت نرمال خود نزدیک تر میشن پس با این حساب من به شخصه امیدوارم.

آخرین ویرایش:

nojeana

کاربر ويژه
الان که من چت زدم بابا ریاضی مهندسی مغز می پوکونه مخصوصا که بخوای 20 ساعت بخونی و بری امتحان
این آقای کوشی و گورسا و این سری های فوریه و انتگرالشون آدم چل می کنه حالا فقط شانس آوردم مخم برا ریاضی خوب می کشه وگرنه فردا کوت می شدم
فردا صبح شاعت 500 صبح راه می افتم و مجبورم تو مسیر هم درس بخونم و هم رانندگی کنم چه حالی می ده

ماهان.

کاربر ويژه
الان که من چت زدم بابا ریاضی مهندسی مغز می پوکونه مخصوصا که بخوای 20 ساعت بخونی و بری امتحان
این آقای کوشی و گورسا و این سری های فوریه و انتگرالشون آدم چل می کنه حالا فقط شانس آوردم مخم برا ریاضی خوب می کشه وگرنه فردا کوت می شدم
فردا صبح شاعت 500 صبح راه می افتم و مجبورم تو مسیر هم درس بخونم و هم رانندگی کنم چه حالی می ده

من بار اول افتادمش. بار دوم هم ترم آخرم ناپلئونی پاس کردم. خیلی دردسر بود. غول مرحله‌ی آخر بود واسه من!

nojeana

کاربر ويژه
خوب خداحافظ دیگه نمی تونم آنلاین بشم
باید یه جمعبندی کنم و یه کم تقلب از فرمول های ناجور تهیه کنم و برم
برام دعا کنید این ترم این درس سخت ترین درسمه ترم بعد مهمان می گیرم

salar69

کاربر ويژه
[h=2] روند گرم شدن زمین متوقف شده است گرمایش زمین از سال 1998 تاکنون متوقف شده است و این رویه تا سال 2017 ادامه می‌یابد
راساس یک بیانیه مطبوعاتی که اخیرا منتشر شده، طی پنج سال آینده دمای هوا 0.43 درجه بالای متوسط دمای سال‌های 1971 تا 2000 خواهد بود این درحالی است که پیشتر پیش بینی شده بود این افزایش دما به 0.54 می‌رسد. این افزایش دما تنها اندکی بیشتر از افزایش دمایی است که در سال 1998 ثبت شده، همین افزایش 19 سال پیش توسط کارشناسان هواشناسی در نوع خود یک پدیده هوایی استثنائی است.
درحال حاضر پیش بینی می‌شود که دمای سیاره زمین ظرف چند سال آینده افزایش چشمگیری نداشته باشد.

این آمارها و ارقام به واسطه تغییرات جوی با عامل انسانی بالا رفته است و گرمایش زمین نیز به رغم افزایش قابل توجه گازهای گلخانه‌ای در دهه‌های اخیر روند ثابتی را طی می‌کند.

پیش از این دفتر هواشناسی بریتانیا اعلام کرد که افزایش شدیدی دردمای هوای جهان تا 2016 پیش بینی می‌شود.

13-1-10-17541313.jpg

مدلسازی جدید رایانه‌ای پیش بینی کرده است که دمای هوا نسبتا ثبات می‌ماند.

13-1-10-17541313.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود محمد جان

خرده لرزها نشان از آزاد شدن آرام نرژی پوسته زمین هست و نشون میده منطقه مورد نظر از لحاظ زمین شناسی فعل ست.

جدا از این موارد با ثبت مستمر خصوصیات و موقعیت خرد لرزها میشه در مورد رفتار زمین مطالعه و تحقیق کرد. مثلا تحقیقات گذشته نشان می دادن در استان تهران در نواحی شرقی مانند فیروزکوه و دماوند سطح خرد لرزها بسیار بالاست. شاخه گسل مشا در این قضیه بسیار مهم هست در مورد شهر تهران در جنوب شرق از بقیه قسمت ها فعالیت بیشتری دیده میشه بطوریکه از گسل ایوانکی بعنوان ببر خفته یاد شده است.

می توان با در نظر گرفتن سیر مستمر الگوهای خرده لرزها از اونها بعنوان پیش نشانگر استفاده کرد.

اخیر مشاهدات نشون داده در غرب استان تهران یکسری فعالیتها دیده میشه که قبلا به این شکل نبوده.

مهرداد جان میشه در مورد سمت غرب استان تهران بیشتر توضیح بدید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا