• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
اگه اولین سیستم که میاد به صورت سلول بسته باشه و بر روی ترکیه یا شرق مدیترانه چنبره بزنه باید قید بارش های چشمگیر توی تهران رو زد. مگر اینکه هسته وارد کشور بشه.
مهرداد فعلا که سلول بسته وارد کشور نمیشه درسته؟

Dr.ben

کاربر ويژه
فکر کنم نیویورک هم امسال برف خوبی نیومده. شاید هم اومده ما خبر نداریم. دو تا عکس از دقایقی پیش همین شهر. راستی توی عکس دوم اون تصویری که تلویزیون سمت راست داره پخش می کنه رو نگاه نکنید برای ما مسئولیت داره! (پس از دقایقی عکس دوم رو ویرایش کردم! )

2sypoyi8ze5gohmzsds2.jpg

2pz4cgzwuqb94f96f45j.jpg

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد فعلا که سلول بسته وارد کشور نمیشه درسته؟
والا طبق نقشه های واقعی دوشنبه آینده یک سلول بر روی غرب ترکیه قرار می گیره که با فرود جریانات تا شمال شرق آفریقا توام میشه این باعث جنوب غربی شدن جریانات دریای سرخ میشه این الگو بسیار خوبی برای غرب و جنوب غرب کشوره در صورتی که در شمال پر فشار قوی هم بچشم نمی خوره.فعلا من از قضاوت در مورد بارش تهران خودداری می کنم من با تغیرات نقشه های واقعی جلو میرم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
والا طبق نقشه های واقعی دوشنبه آینده یک سلول بر روی غرب ترکیه قرار می گیره که با فرود جریانات تا شمال شرق آفریقا توام میشه این باعث جنوب غربی شدن جریانات دریای سرخ میشه این الگو بسیار خوبی برای غرب و جنوب غرب کشوره در صورتی که در شمال پر فشار قوی هم بچشم نمی خوره.فعلا من از قضاوت در مورد بارش تهران خودداری می کنم من با تغیرات نقشه های واقعی جلو میرم.

درود مهرداد جان

یعنی نقشه هایی که ما چک میکنیم ، نقشه هایی غیر واقعی هستند!!!!!!!

یعنی اسمبل , NOGAPS و یا نقشه هایی از این قیبل فقط تصاویر گرافیکی و یا نقاشی هستند!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

درود مهرداد جان

یعنی نقشه هایی که ما چک میکنیم ، نقشه هایی غیر واقعی هستند!!!!!!!

یعنی اسمبل , NOGAPS و یا نقشه هایی از این قیبل فقط تصاویر گرافیکی و یا نقاشی هستند!

هه هه

وای از خنده مردم...

شما سرور منی

نقشه های واقعی یک اصطلاحه actual map weather که اطلاعات هواشناسی به صورت ایستگاهی پیاده سازی میشه

خطوط هم بارها در نقشه ها استفاده میشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

هه هه

وای از خنده مردم...

شما سرور منی

نقشه های واقعی یک اصطلاحه actual map weather که اطلاعات هواشناسی به صورت ایستگاهی پیاده سازی میشه

اختیار دارید عزیز جان

ما کوچیکتیم:گل:

از دست تو مهرداد

خدا بگم چیکارت نکنه:خجالت2::خنده2:

خوب بابا اینو زودتر بگو!!!:فرار:

یکم بیشتر در مورد این اصطلاح توضیح میدی لطفا:خجالت2::گل:

aznavar

کاربر ويژه

هه هه

وای از خنده مردم...

شما سرور منی

محسن جان منظورشون با نقشه روحیه بخشی که من گذاشتم بود
کلا با نقاشی حال میکنم:دوست:

ماهان.

کاربر ويژه
من نمی‌دونم کلاً فرودگاهها همیشه بارششون کمتره؟! اومدم دانشگاه دیدم ارتفاع برف از 10 سانت هم کمتر نیست!! البته روزهای قبل که اینجا یه سری 2 سانت برف بارید فرودگاه فقط TR گزارش کرد و این چیز عجیبی نیست!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

اختیار دارید عزیز جان

از دست تو مهرداد

این نقشه ها توسط اطلاعات دقیق ایستگاه های هواشناسی در مناطق مختلف دنیا تهیه میشه هر روز و هر ساغت اطلاعات مختلفی از ایستگاه های هواشناسی مخابره میشه اطلاعاتی همچون دما فشار ارتفاع ژئوپتانسیل تراز های تحتانی میانی و فوقانی باد سطح مختلف و... سپس برای هر کدام خطوط هم بار تهیه میشه یعنی مثلا برای فشار نقاط هم فشار به هم وصل میشه و نقشه تهیه میشه سپس سعی میشه روند فعلی رو با برسی ها تخمین بزنن ببین خطوط در روزهای آینده چه تغییری می کنن.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

اختیار دارید عزیز جان

از دست تو مهرداد

این نقشه ها توسط اطلاعات دقیق ایستگاه های هواشناسی در مناطق مختلف دنیا تهیه میشه هر روز و هر ساغت اطلاعات مختلفی از ایستگاه های هواشناسی مخابره میشه اطلاعاتی همچون دما فشار ارتفاع ژئوپتانسیل تراز های تحتانی میانی و فوقانی باد سطح مختلف و... سپس برای هر کدام خطوط هم بار تهیه میشه یعنی مثلا برای فشار نقاط هم فشار به هم وصل میشه و نقشه تهیه میشه سپس سعی میشه روند فعلی رو با برسی ها تخمین بزنن ببین خطوط در روزهای آینده چه تغییری می کنن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای ول نیروی دریایی عجب آپدیت دلی واسه ما کرد

خدایی دمش گرم:

kgtnaj8gk94ejdoau0p.gif

sbc8sb6qy98r2f8qpci6.gif

wf67v30907rr54607yea.gif

hqmwvtv0r02vtbh5v4.gif

wkg2zdj3igi6kubevhzr.gif

اگه یکم شانس بیاریم ، امشب یک برف توپل افتادیم . ولی 50 به 50 بین مشهد و قوچان رقابته:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا