مهرداد فعلا که سلول بسته وارد کشور نمیشه درسته؟اگه اولین سیستم که میاد به صورت سلول بسته باشه و بر روی ترکیه یا شرق مدیترانه چنبره بزنه باید قید بارش های چشمگیر توی تهران رو زد. مگر اینکه هسته وارد کشور بشه.
مهرداد فعلا که سلول بسته وارد کشور نمیشه درسته؟اگه اولین سیستم که میاد به صورت سلول بسته باشه و بر روی ترکیه یا شرق مدیترانه چنبره بزنه باید قید بارش های چشمگیر توی تهران رو زد. مگر اینکه هسته وارد کشور بشه.
سلام علی:گل:
ستاد روحیه دادن به خودمون:ایرانجمن:
والا طبق نقشه های واقعی دوشنبه آینده یک سلول بر روی غرب ترکیه قرار می گیره که با فرود جریانات تا شمال شرق آفریقا توام میشه این باعث جنوب غربی شدن جریانات دریای سرخ میشه این الگو بسیار خوبی برای غرب و جنوب غرب کشوره در صورتی که در شمال پر فشار قوی هم بچشم نمی خوره.فعلا من از قضاوت در مورد بارش تهران خودداری می کنم من با تغیرات نقشه های واقعی جلو میرم.مهرداد فعلا که سلول بسته وارد کشور نمیشه درسته؟
والا طبق نقشه های واقعی دوشنبه آینده یک سلول بر روی غرب ترکیه قرار می گیره که با فرود جریانات تا شمال شرق آفریقا توام میشه این باعث جنوب غربی شدن جریانات دریای سرخ میشه این الگو بسیار خوبی برای غرب و جنوب غرب کشوره در صورتی که در شمال پر فشار قوی هم بچشم نمی خوره.فعلا من از قضاوت در مورد بارش تهران خودداری می کنم من با تغیرات نقشه های واقعی جلو میرم.
سلام بر همه عزیزان!
بچها در روه هم رفته ، آب هوا شهر تهران سرده ،یا گرم یا خنک؟ در روه هم رفته یعنی اگر ما زمستونش ،بهارش ،پیزش و تابستونش را روه هم بزاریم!
بنظرتون کدومش هاست؟
ممنون
درود مهرداد جان
یعنی نقشه هایی که ما چک میکنیم ، نقشه هایی غیر واقعی هستند!!!!!!!
یعنی اسمبل , NOGAPS و یا نقشه هایی از این قیبل فقط تصاویر گرافیکی و یا نقاشی هستند!
هه هه
وای از خنده مردم...
شما سرور منی
نقشه های واقعی یک اصطلاحه actual map weather که اطلاعات هواشناسی به صورت ایستگاهی پیاده سازی میشه
خطوط هم بارها در نقشه ها استفاده میشه.
هه هه
وای از خنده مردم...
شما سرور منی
نقشه های واقعی یک اصطلاحه actual map weather که اطلاعات هواشناسی به صورت ایستگاهی پیاده سازی میشه
خطوط هم بارها در نقشه ها استفاده میشه.
اختیار دارید عزیز جان
ما کوچیکتیم:گل:
از دست تو مهرداد
خدا بگم چیکارت نکنه:خجالت2::خنده2:
خوب بابا اینو زودتر بگو!!!:فرار:
یکم بیشتر در مورد این اصطلاح توضیح میدی لطفا:خجالت2::گل:
اختیار دارید عزیز جان
ما کوچیکتیم:گل:
از دست تو مهرداد
خدا بگم چیکارت نکنه:خجالت2::خنده2:
خوب بابا اینو زودتر بگو!!!:فرار: