• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
به نظر میاد دور بعدی برف از بعد از ظهر شروع بشه، البته به شدت این سامانه‌ای که عبور کرد نیست و نهایتن دو تا سه سانت به ارتفاع برف اضافه می‌کنه.

mohamad$

کاربر ويژه
شاخص کیفیت هوای تهران امروز 130

91-11-02.JPG

mohamad$

کاربر ويژه
سلام بر همه عزیزان! بچها در روه هم رفته ، آب هوا شهر تهران سرده ،یا گرم یا خنک؟ در روه هم رفته یعنی اگر ما زمستونش ،بهارش ،پیزش و تابستونش را روه هم بزاریم! بنظرتون کدومش هاست؟ ممنون
ببین من جملات شما و پستاتون رو که میخونم بعد از لحظاتی ناخوداگاه کف اتاق پخش میشم . نمیدونم چرا .

ماهان.

کاربر ويژه
فکر می‌کنم با عبور این سرما از روز 28 ژانویه، تا سال بعد خبر از سرمای طولانی مدت و شدید مثل این، در منطقه‌ی ما نباشه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان همشهری

برید کنار پنچره و یک نفس عمیق بکشید ،،، بعد بوی تازگی و فررش بودن هوا احساس میکنید:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
سایت اکیودر برای تهران بارش جندانی نزده . برفی هم پیشبینی نکرده . البته این سایت دقتش برای تهران متوسطه ولی به هر حال چیز جالبی نزده

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا رو شکر فعلا که همه نقشه ها در حال دادن بهمون هستن. ان شا الله که بارش امشب محقق بشه. اگه بشه واقعا من رو که حداقل خیلی خیلی غافلگیر میکنه!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان اپدیت جدید نقشه های تراز 500 فوق العاده شدند برای هفته دیگه و در این نقشه هاخبری از شکل گیری سلول بسته بر روی ترکیه و عراق نیست .

فقط یک فریم سلول بسته داره که اونهم در محدوده ای بین غرب دریای خزر و آذربایجانهای ایران هست:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیگه حوصله آپلود نداشتم چون باید برم واسه همین نقشه ها رو کپی پیست کردم:

Tau 156 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 162 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 168 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 174 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 180 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا