• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
دوستان اپدیت جدید نقشه های تراز 500 فوق العاده شدند برای هفته دیگه و در این نقشه هاخبری از شکل گیری سلول بسته بر روی ترکیه و عراق نیست .

فقط یک فریم سلول بسته داره که اونهم در محدوده ای بین غرب دریای خزر و آذربایجانهای ایران هست:گل:

برای من الان فقط و فقط یه چیز راضی کنندس . شهر تهران برف خوبی بیاد یا حداقلش شمال شهر برف خوبی بیاد . همین و بس !

که فعلا نقشه ها همچین چیزی رو نشون نمیدن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برای من الان فقط و فقط یه چیز راضی کنندس . شهر تهران برف خوبی بیاد یا حداقلش شمال شهر برف خوبی بیاد . همین و بس !

که فعلا نقشه ها همچین چیزی رو نشون نمیدن

در ادامه خدا بزرگه محمد جان

ولی اینکه اینطوری و به زور از خدا برف بخوای یا قطعا بهت نمیده و یا بهت میده ولی اونچنان حالی ازت میگیره که دیگه اینطوری دعا نکنی:خجالت2::خنده2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با اطلاعاتی که من الان در دسترس دارم روزهای آینده دمای مهراباد به 17 هم ممکنه برسه و طی 15 روز آینده دمای ماگزیمم تک رقمی نخواهد شد زمان چندانی برای اینکه نظر پایتخت نشینان در مورد زمستون 91 عوض بشه باقی نمونده.

نظری هنوز برای بارش تهران ندارم و منتظرم زمان یکم به جلو بره.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با اطلاعاتی که من الان در دسترس دارم روزهای آینده دمای مهراباد به 17 هم ممکنه برسه و طی 15 روز آینده دمای ماگزیمم تک رقمی نخواهد شد زمان چندانی برای اینکه نظر پایتخت نشینان در مورد زمستون 91 عوض بشه باقی نمونده.

mohamad$

کاربر ويژه

3 فبریه تک رقمی میشه دمای بیشینه یعنی 13 روز بعد

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
وزش باد اینجا خیلی شدیده به حدی که در خونه تکون می خوره الحق نقشه های باد جواب میدن

navid-mashhad

کاربر ويژه
آقا ببخشید ها والی شما از کدوم شهر تو ایران هستی؟

می بینم که باز می خوای کولاک کنی
میدونی چیه من که 1 کلمه از حرفاتو باور نمی کنم چون درست نوشتنتو دیدم ( پرشین تولز توی فروم گفتگو آزاد یه 2-3 بار خودتو لو دادی )-اولش می گفتی فارسی نمی تونی تایپ کنی ولی یه دفعه از دستت در رفت فارسی نوشتی
اینجا هم که یه بار فارسی رو مینویسی فرسی یه با فورسی
بقیه هم میدونن تو کی هستی فقط برای اینکه دلشون به حالت میسوزه راحت از کنارت عبور می کنن

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
می بینم که باز می خوای کولاک کنی
میدونی چیه من که 1 کلمه از حرفاتو باور نمی کنم چون درست نوشتنتو دیدم ( پرشین تولز توی فروم گفتگو آزاد یه 2-3 بار خودتو لو دادی )-اولش می گفتی فارسی نمی تونی تایپ کنی ولی یه دفعه از دستت در رفت فارسی نوشتی
اینجا هم که یه بار فارسی رو مینویسی فرسی یه با فورسی
بقیه هم میدونن تو کی هستی فقط برای اینکه دلشون به حالت میسوزه راحت از کنارت عبور می کنن

دقیقا

باید مواظب خودش باشه اگه بخواد کوچکترین اذیتی بکنه خودم از صحنه فروم ناپدیدش می کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا