• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
ببین من جملات شما و پستاتون رو که میخونم بعد از لحظاتی ناخوداگاه کف اتاق پخش میشم . نمیدونم چرا .

سلام آقا محمد

دم شما و نوید گرم کلی منو خندوندید:خنده2: خیلی باحالی.
این بنده خدا فکر کنم یه زبان جدید اختراع کرده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
البته حرف من چندان خنده دار نبود

یادم باشد حرفی نزنم که به کسی بر بخورد

نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد، راهی نروم که بیراه باشد،

خطی ننویسم که آزار دهد کسی را:ناراحت:

یادم باشد که روز و روزگار خوش است و همه چیز بر وفق مراد است تنها دل ما دل نیست...

محمد جان

اون آیکون خنده رو به من تحت هیچ عنوان بابت حرف شما نزدم و اتفاقا من هم دارم لحظه شماری میکنم تا دل شما عزیزان رو هر چه زودتر شاد شاد ببینم:گل:

اون آیکون از بابت آخرین جمله خودم بود که اگه آدم یک چیزی رو بزور از خدا بخواد............

بهرحال امیدوارم که شما و سایر دوستان عزیزم از من دلگیر نباشید:ناراحت:

hasan1

کاربر ويژه
سلام دوستان
من تازه در این انجمن عضو شدم و با توجه به علاقم به هواشناسی و تغییرات آب و هوایی دوست دارم از اطلاعات دوستان در این جمع استفاده کنم.:گل:

کدخدا

کاربر ويژه
سلام دوستان
من تازه در این انجمن عضو شدم و با توجه به علاقم به هواشناسی و تغییرات آب و هوایی دوست دارم از این اطلاعات دوستان در این جمع استفاده کنم.:گل:

درود بر شما:احترام:

خیلی خوش امدی:گل:

قم؟همشهری؟وای خدااااااااااا:تعجب2::شاد2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویری از آسمان غرب و شمال غرب حدود 40 دقیقه پیش( این جهت دقیقا رو به شهر قوچان هست و بادهای سرد قوچان دقیقا از همین جهت میوزد)

bkt8c9i8tp3ziw7q725l.jpg

0nmoqj3hsq2415lw83r3.jpg

snowman

New member
سلام به دوستان شفیق. چرا این نقشه های جی اف اس آی پی اس کانترها رو واسه هفته ی بعد تو شمال بالا زدن؟ یعنی ممکنه که تو روزهای آتی نفوذ سرمای سخت سیبری رو نشون بدن؟؟تو برف هفته ی پیش آمل کانتر 524 روی سواحل بود دما به زحمت به 0 رسید.امیدوارم ایندفعه پائینترش بیاد. به نظرم زمستون امسال خیلی کوتاه شده.هوای اینجا هم که شدیدا بهاریه و دوستان ما عزم رفتن به کنار ساحل و انجام تفریحات تابستانه رو کردن...نمیدونم کدوم عزیزی بود که گفته بود هر وقت پائیز گرم باشه زمستونش یخبندانه ولی انگار نمیشه به تجربیات گذشتگان زیاد توجه کرد.نظر اساتید درباره ی امکان ایجاد سرمای غیرمنتظره و ناگهانی در ادامه ی زمستون چیه؟آیا میشه کماکان امیدوار بود؟؟

mohamad$

کاربر ويژه

یادم باشد حرفی نزنم که به کسی بر بخورد

نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد، راهی نروم که بیراه باشد،

خطی ننویسم که آزار دهد کسی را:ناراحت:

یادم باشد که روز و روزگار خوش است و همه چیز بر وفق مراد است تنها دل ما دل نیست...

محمد جان

اون آیکون خنده رو به من تحت هیچ عنوان بابت حرف شما نزدم و اتفاقا من هم دارم لحظه شماری میکنم تا دل شما عزیزان رو هر چه زودتر شاد شاد ببینم:گل:

اون آیکون از بابت آخرین جمله خودم بود که اگه آدم یک چیزی رو بزور از خدا بخواد............

بهرحال امیدوارم که شما و سایر دوستان عزیزم از من دلگیر نباشید:ناراحت:

خیلی ممنون امیر محسن جان . من میدونم و میدونستم شما قصدی ندارید و خب بابت بارش های خوبتون خوشحالید . ولی ما دیگه اینقدر شهرمون نباریده که خیلی حساس شدیم . کاسه صبرمون داره لبریز میشه .:ناراحت:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام به دوستان شفیق. چرا این نقشه های جی اف اس آی پی اس کانترها رو واسه هفته ی بعد تو شمال بالا زدن؟ یعنی ممکنه که تو روزهای آتی نفوذ سرمای سخت سیبری رو نشون بدن؟؟تو برف هفته ی پیش آمل کانتر 524 روی سواحل بود دما به زحمت به 0 رسید.امیدوارم ایندفعه پائینترش بیاد. به نظرم زمستون امسال خیلی کوتاه شده.هوای اینجا هم که شدیدا بهاریه و دوستان ما عزم رفتن به کنار ساحل و انجام تفریحات تابستانه رو کردن...نمیدونم کدوم عزیزی بود که گفته بود هر وقت پائیز گرم باشه زمستونش یخبندانه ولی انگار نمیشه به تجربیات گذشتگان زیاد توجه کرد.نظر اساتید درباره ی امکان ایجاد سرمای غیرمنتظره و ناگهانی در ادامه ی زمستون چیه؟آیا میشه کماکان امیدوار بود؟؟

درسته . ما به این جهت زیادی به تجربیات گذشتگان اهمیت میدیم چون حرفاشون برامون تازگی داره و خودمون میل داریم اونا رو باور کنیم در حالی که ممکنه خیلی حرفا اصلا پایه و اساس نداشته باشه .

اگر گذشتگان اینقدر با فهم و دانش بودند چطور مسائلی مثل خرافات در گذشته وجود داشته ...

کدخدا

کاربر ويژه
مرسی محمد جان منم خوشحالم یکی از همشهریام توی این انجمن فعالیت میکنه.

ادمین جان این همشهری ما رو کاربر ویژه کن :توافق:
اخ که چقدر دلم تو این انجمن همشهری میخواست :دوست::شاد2:

خوش امدی :گل:

من برم ویندوزمو عوض کنم برمیگردم :ناراحت:

hasan1

کاربر ويژه
به عنوان اولین سوال از کارشناسان عزیز چرا انقدر هوا گرم شده؟؟
اینجوری اگه پیش بره با توجه به پیش بینی افزایش دما تا اوایل هفته آینده دمای اینجا از 25 درجه هم که بالاتر میره!!:تعجب2:
امیدی به برگشت سرما و بارش برف هست؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
اگه مشخص شد این فرد خاطی آدرسش کجاست همه ما می تونم ازش شکایت کنیم به دلیل هتک حرمت و فحاشی ناموسی ( فکر کرده شهر هرته )
یه بار ببرن شلاق بزنن در ...ش می فهمه دنیا دست کیه
من نمیدونم چطوریه که 1 نفر بلافاصله بعد از بن شدن میتونه یوزر جدید درست کنه مگه به شناسه سیستم طرف دسترسی وجود نداره

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نگران هیچ مسئله ای نباشید عزیزان، پرچم بالاست! :خنده1:
شما با خیال راحت به کار خودتون برسید پست های این کاربر ثبت شده و عزیزان در حال پیگیری آی پی های مخفی این کاربر هستند.
و تشکر بابت گزارش به موقع.

mohamad$

کاربر ويژه
نگران هیچ مسئله ای نباشید عزیزان، پرچم بالاست! :خنده1:
شما با خیال راحت به کار خودتون برسید پست های این کاربر ثبت شده و عزیزان در حال پیگیری آی پی های مخفی این کاربر هستند.
و تشکر بابت گزارش به موقع.

ممنون . فقط اگر بفهمید که این بابا از کجا هست خیلی خوشحال میشیم . اطلاعات کاملشون و بزارید ببینیم :)

mohammadsadat

کاربر ويژه
چی میشد بخوابیم بیدار بشیم یک شنبه شده باشه ببینیم چه خبره و چقدر بارش میخواد تو کشور بباره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا