ببین من جملات شما و پستاتون رو که میخونم بعد از لحظاتی ناخوداگاه کف اتاق پخش میشم . نمیدونم چرا .
البته حرف من چندان خنده دار نبود
سلام دوستان
من تازه در این انجمن عضو شدم و با توجه به علاقم به هواشناسی و تغییرات آب و هوایی دوست دارم از این اطلاعات دوستان در این جمع استفاده کنم.:گل:
یادم باشد حرفی نزنم که به کسی بر بخورد
نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد، راهی نروم که بیراه باشد،
خطی ننویسم که آزار دهد کسی را:ناراحت:
یادم باشد که روز و روزگار خوش است و همه چیز بر وفق مراد است تنها دل ما دل نیست...
محمد جان
اون آیکون خنده رو به من تحت هیچ عنوان بابت حرف شما نزدم و اتفاقا من هم دارم لحظه شماری میکنم تا دل شما عزیزان رو هر چه زودتر شاد شاد ببینم:گل:
اون آیکون از بابت آخرین جمله خودم بود که اگه آدم یک چیزی رو بزور از خدا بخواد............
بهرحال امیدوارم که شما و سایر دوستان عزیزم از من دلگیر نباشید:ناراحت:
درود بر شما:احترام:
خیلی خوش امدی:گل:
قم؟همشهری؟وای خدااااااااااا:تعجب2::شاد2:
سلام به دوستان شفیق. چرا این نقشه های جی اف اس آی پی اس کانترها رو واسه هفته ی بعد تو شمال بالا زدن؟ یعنی ممکنه که تو روزهای آتی نفوذ سرمای سخت سیبری رو نشون بدن؟؟تو برف هفته ی پیش آمل کانتر 524 روی سواحل بود دما به زحمت به 0 رسید.امیدوارم ایندفعه پائینترش بیاد. به نظرم زمستون امسال خیلی کوتاه شده.هوای اینجا هم که شدیدا بهاریه و دوستان ما عزم رفتن به کنار ساحل و انجام تفریحات تابستانه رو کردن...نمیدونم کدوم عزیزی بود که گفته بود هر وقت پائیز گرم باشه زمستونش یخبندانه ولی انگار نمیشه به تجربیات گذشتگان زیاد توجه کرد.نظر اساتید درباره ی امکان ایجاد سرمای غیرمنتظره و ناگهانی در ادامه ی زمستون چیه؟آیا میشه کماکان امیدوار بود؟؟
مرسی محمد جان منم خوشحالم یکی از همشهریام توی این انجمن فعالیت میکنه.
نگران هیچ مسئله ای نباشید عزیزان، پرچم بالاست! :خنده1:
شما با خیال راحت به کار خودتون برسید پست های این کاربر ثبت شده و عزیزان در حال پیگیری آی پی های مخفی این کاربر هستند.
و تشکر بابت گزارش به موقع.