امیر محسن جان 5 روز دیگه هیچی نباره دقیقا میشه 1 ماه خشکی کامل در شهر تهران . اونم هم در فصل زمستان که اوج بارش ها هست ! حالا شما که به پست من شکلک خنده میزنی باعث میشه ناراحتی من دو چندان بشه .
آقا ببخشید ها والی شما از کدوم شهر تو ایران هستی؟
امیر محسن جان 5 روز دیگه هیچی نباره دقیقا میشه 1 ماه خشکی کامل در شهر تهران . اونم هم در فصل زمستان که اوج بارش ها هست ! حالا شما که به پست من شکلک خنده میزنی باعث میشه ناراحتی من دو چندان بشه .
آخه اگر شما انسان هستی فهم دری میفهمی که من فارسیم داغون هاست بعد از خیلی سال!
امین خان من سوال از آب هوا پرسیدم اونا ترسیدن
تهران فرصت بارشش 4 ماه ست از این 4 ماه 2 ماه فرصت برف خوب داره از این 2 ماه حدود 1 ماه و نیم در شرایط فعلی فرصت وجود داره چون می دانیم تا 15 بهمن برفی نداریم در این 1 ماه و نیم چنتا می خواد برف خوب بیاد من نمی دونم.
تهران فرصت بارشش 4 ماه ست از این 4 ماه 2 ماه فرصت برف خوب داره از این 2 ماه حدود 1 ماه و نیم در شرایط فعلی فرصت وجود داره چون می دانیم تا 15 بهمن برفی نداریم در این 1 ماه و نیم چنتا می خواد برف خوب بیاد من نمی دونم.
ون آقا ناسرهجزی خودم هستم که بناد شدم
بخاطره این که سوال از آب هوا پرسیدم؟
هنوزم نمیدونم بخاطره بهش باد خورد!
نسر هجازی :خنده2:اين ها رو انگليسي ترجمه كن بفهميم چي ميگي
بناد ؟ يعني چي ؟ فحشه ؟ همون بناله ؟
ناسرهجزي ؟ ناصر حجازي رو ميگي ؟ من ناهنجاري خوندم
بهش باد خورد ؟به كي باد خورد ؟
:خنده2:
مهرداد جان به نظر من تهران از آبان تا اردیبهشت امکان بارش خوب داره، در تمام این بازه زمانی هم امکان بارش برف هست.
از دوستان خواهش می کنم پست های کابر معلوم الحال رو نقل قول نکنن و بهش بها ندن این فرد دنبال اتنشن و توجه دیگران بهش هست.
بناد ؟ يعني چي ؟ فحشه ؟ همون بناله ؟
بن شدن معادل انگلیسی کلمه ی اخراج شدن هست دوست عزیز.
منتها این دوستمون انقدر ناشیانه عمل میکنند! که یادشون رفته باید فقط ساختار نوشتاری کلمات فارسی رو کمی تغییر بدند تا خارجی معلوم بشند! دیگر احتیاجی به تغییر کلمات خارجی نیست! :خنده1:
با تشکر از عزیزی که اطلاع دادند، کاربری ایشون مسدود شد، به زودی پست های غیز مرتبط منتقل خواهند شد.