• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان 5 روز دیگه هیچی نباره دقیقا میشه 1 ماه خشکی کامل در شهر تهران . اونم هم در فصل زمستان که اوج بارش ها هست ! حالا شما که به پست من شکلک خنده میزنی باعث میشه ناراحتی من دو چندان بشه .

imboeing

کاربر ويژه
امیر محسن جان 5 روز دیگه هیچی نباره دقیقا میشه 1 ماه خشکی کامل در شهر تهران . اونم هم در فصل زمستان که اوج بارش ها هست ! حالا شما که به پست من شکلک خنده میزنی باعث میشه ناراحتی من دو چندان بشه .

خوب طبيعيه هر كي بالاي نرمال باشه خوشحاله

همه كه بالاي نرمال نيستند :ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

محمد جان بیخیال برادر من:دوست:
اطمینان دارم امیرمحسن عزیز قصد و غرضی نداشتن.
من دلم روشنه برف توپول و مشتی در تهران میباره، این افت بارشی به شدت جبران خواهد شد و اگر دراون زمان هوای سرد رو هم داشته باشیم که کولاک میکنه:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
آخه اگر شما انسان هستی فهم دری میفهمی که من فارسیم داغون هاست بعد از خیلی سال!

ای بابا خودتون نزن کوچه علی چپ
من حد اقل یه سال دارم می بینم تو داری تو انجمن تایپ می کنی
این همه نوشته های بقیه رو می خونی هنوز نمیدونی هاستام نیست هستم درسته
برو که دیگه حنات رنگی نداره اگه کانا و کودن هم بودی تا حالا درست تایپ می کردی
بیا و برای یه بار بگو یوزر دوم کی هستی خیالتو راحت کن عمو با ضمانت من!!!!!!!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تهران فرصت بارشش 4 ماه ست از این 4 ماه 2 ماه فرصت برف خوب داره از این 2 ماه حدود 1 ماه و نیم در شرایط فعلی فرصت وجود داره چون می دانیم تا 15 بهمن برفی نداریم در این 1 ماه و نیم چنتا می خواد برف خوب بیاد من نمی دونم.

imboeing

کاربر ويژه
تهران فرصت بارشش 4 ماه ست از این 4 ماه 2 ماه فرصت برف خوب داره از این 2 ماه حدود 1 ماه و نیم در شرایط فعلی فرصت وجود داره چون می دانیم تا 15 بهمن برفی نداریم در این 1 ماه و نیم چنتا می خواد برف خوب بیاد من نمی دونم.

امسال هم داره نابود ميشه !

من برم اينجا بودن من هوا رو ابري نميكنه

arashz

مدیر بخش هواشناسی

مهرداد جان به نظر من تهران از آبان تا اردیبهشت امکان بارش خوب داره، در تمام این بازه زمانی هم امکان بارش برف هست.

imboeing

کاربر ويژه
ون آقا ناسرهجزی خودم هستم که بناد شدم
بخاطره این که سوال از آب هوا پرسیدم؟
هنوزم نمیدونم بخاطره بهش باد خورد!

اين ها رو انگليسي ترجمه كن بفهميم چي ميگي

بناد ؟ يعني چي ؟ فحشه ؟ همون بناله ؟

ناسرهجزي ؟ ناصر حجازي رو ميگي ؟ من ناهنجاري خوندم

بهش باد خورد ؟به كي باد خورد ؟

:خنده2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان به نظر من تهران از آبان تا اردیبهشت امکان بارش خوب داره، در تمام این بازه زمانی هم امکان بارش برف هست.

نه آرش جان منظور من این نقطه ای الان هستیم بود تهران تا آخر اردیبهشت فرصت بارش داره

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
از دوستان خواهش می کنم پست های کابر معلوم الحال رو نقل قول نکنن و بهش بها ندن این فرد دنبال اتنشن و توجه دیگران بهش هست.

mohamad$

کاربر ويژه

مهرداد اسفند هم ممکنه اوایلش برف خوب بیاد حتی کل شهر . ماندگاریش کمتره که خب اون زیاد مهم نیست . اسفند 89 که خودت یادته

من برام مهم اینه که برف سنگین باشه . اگر زود هم اب شه بازم ارزش داره .

به نظر من فرصت برف سنگین برای شهر تهران از 15 آذر هست تا 15 اسفند . بعد از این تاریخ برف ممکنه بیاد و خیلی هم رخ میده ولی خب احتمال برف سنگین دیگه کمه . حالا شاید جاهای دیگه فرق داشته باشه .

به طور مثال اخرین برف سنگینی که تهران بعد از 15 اسفند داشته مربوط به اواخر اسفند 82 بوده که 40 سانت شمال تهران اومده . بعد از اون تاریخ دیگه برف بالای 20 سانت فکر نمیکنم اخرای اسفند اومده باشه . برف هایی در حد 10 سانت و 5 سانت رخ داده .

فروردین هم برفایی که تهران اومده بیش از 5 سانت نبوده که اخریش 1388 بود

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بناد ؟ يعني چي ؟ فحشه ؟ همون بناله ؟

بن شدن معادل انگلیسی کلمه ی اخراج شدن هست دوست عزیز.
منتها این دوستمون انقدر ناشیانه عمل میکنند! که یادشون رفته باید فقط ساختار نوشتاری کلمات فارسی رو کمی تغییر بدند تا خارجی معلوم بشند! دیگر احتیاجی به تغییر کلمات خارجی نیست! :خنده1:

با تشکر از عزیزی که اطلاع دادند، کاربری ایشون مسدود شد، به زودی پست های غیز مرتبط منتقل خواهند شد.

mohamad$

کاربر ويژه
اگر تا پایان بهمن تهران برف خوب نیاد خب تا حد زیادی احتمال برف سنگین تو این زمستون از دست رفته هر چند که به صورت ضعیف تر احتمال برف سنگین تا 15 اسفند هست . پس هنوز فرصت باقی هست .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اها نکته خیلی مهم

کسی در مورد شاخص pep می دونه؟ تاثیرش بر خاورمیانه و کلا مکانیسمش چیه؟ برای ماه فوریه این شاخص حرف اول رو می زنه !!

کدخدا

کاربر ويژه
بن شدن معادل انگلیسی کلمه ی اخراج شدن هست دوست عزیز.
منتها این دوستمون انقدر ناشیانه عمل میکنند! که یادشون رفته باید فقط ساختار نوشتاری کلمات فارسی رو کمی تغییر بدند تا خارجی معلوم بشند! دیگر احتیاجی به تغییر کلمات خارجی نیست! :خنده1:

با تشکر از عزیزی که اطلاع دادند، کاربری ایشون مسدود شد، به زودی پست های غیز مرتبط منتقل خواهند شد.

درود بر شما

میشه بی زحمت ای پی این دوستمون پیدا کنید؟فقط بگید از کدوم کشور یا کدوم شهر ایران؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
بارش باران در عشق آباد

[h=4]
+10 °C
w315.gif
6 m/s

Overcast and showers
Feels Like: +7°
Barometer: 1015.0 hPa
Dewpoint: +5°
Humidity: 71%