• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
پس با این شرایط چون تعداد لرزه های استانهای بوشهر و خوزستان بالاست و انرژی یه جا جمع نمیشه زلزله بزرگی از اون مناطق تا به حال ثبت نشده؟
من این نقشه رو همیشه میبینم محاله یکبار اطراف بوشهر زلزله ای رخ نداده باشه

چرا اتفاقا زلزله های بزرگ رو حتی در شیراز و اصفهان هم داشتیم! کل زون زاگرس زلزله خیز هست و حتی بعضی از زلزله های قدیمی رو تا 7.5 ریشتر هم تخمین زدن!

حتی دریای عمان هم پتانسیل بوجود آرودن سونامی های شدید رو داره! بندر سیراف در سواحل جنوبی هم بخاطر سونامی یکبار تخریب شده!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پس با این شرایط چون تعداد لرزه های استانهای بوشهر و خوزستان بالاست و انرژی یه جا جمع نمیشه زلزله بزرگی از اون مناطق تا به حال ثبت نشده؟
من این نقشه رو همیشه میبینم محاله یکبار اطراف بوشهر زلزله ای رخ نداده باشه

حاشيه زاگرس و جنوب كشور تعداد لرزها بسيار بالاست اما بزرگاي متوسطي دارند اما جايي مثل تهران تعداد زلزله ها بسيار كمه و دوره بازگشت زلزله بسيار طولاني اما در صورت رخداد زلزله بسيار بزرگي اتفاق مي افته.

آخرين زلزله بزرگ تهران 7.7 ريشتر دماوند 183 سال پيش بوده.

mahmood600

کاربر ويژه
به گزارش خبرنگار مهر، از ساعت 14 روز گذشته(دوشنبه) تاکنون 50 زمین لرزه و پس لرزه دراستانهای لرستان، یزد، کرمان، مرکزی ، خوزستان ، مازندران ، آذربایجان شرقی ، گلستان ، سمنان ، اصفهان ، کرمانشاه ، همدان و بوشهررخ داده است .بنابر اعلام مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران بزرگترین زلزله در سیرچ کرمان با 5.5 و کمترین آن با 1.4 درجه در مقیاس ریشتر در ابرکوه یزد به وقوع پیوسته است .سیرچ با 5.5 ، سپید دشت لرستان با 4.9 ، بهبهان با 3.5 ، عسلویه با 3.4 ،‌ رامهرمز با 3.4، خرم آباد با 3.1 و انارک اصفهان با 3.1 ریشتر بیشترین زلزله های رخ داده در 24 ساعت گذشته در شهرهای مختلف کشور بوده است.

کدخدا

کاربر ويژه
چرا اتفاقا زلزله های بزرگ رو حتی در شیراز و اصفهان هم داشتیم! کل زون زاگرس زلزله خیز هست و حتی بعضی از زلزله های قدیمی رو تا 7.5 ریشتر هم تخمین زدن!

حتی دریای عمان هم پتانسیل بوجود آرودن سونامی های شدید رو داره! بندر سیراف در سواحل جنوبی هم بخاطر سونامی یکبار تخریب شده!

درسته ارش جان ولی از مسئله نمیشه گذشت که احتمال زلزله در اصفهان هر 300 سال یکباره
دریا عمان من جای خوندم احتمال سونامی در بروز زلزله بسیار بالاست

Dr.ben

کاربر ويژه
دمای چند شهر کشور در ساعت 16:30 :

27osnk99pei8d8gjeaao.jpg

البته ساعت 16 دمای رشت 21 درجه بود!

کدخدا

کاربر ويژه

حاشيه زاگرس و جنوب كشور تعداد لرزها بسيار بالاست اما بزرگاي متوسطي دارند اما جايي مثل تهران تعداد زلزله ها بسيار كمه و دوره بازگشت زلزله بسيار طولاني اما در صورت رخداد زلزله بسيار بزرگي اتفاق مي افته.

آخرين زلزله بزرگ تهران 7.7 ريشتر دماوند 183 سال پيش بوده.

شرایط قمم خطرناکه گسل های پردیسان فعالن!!!
جالبه رو گسل یه شهری ساختن بیا و ببین!!!!
مهرداد جان در مورد چگونگی تشکیل رشته کوههای هیمالیا وقتشو داری توضیح بدی؟

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام
دوستان من چند روزی نبودم.نقشه ها رو هم ندیدم. میشه بگید تا چند روز بعد هوا چجوری میشه؟

Dr.ben

کاربر ويژه
از زلزله که صحبت میشه یاد خرداد و تیر سال 1369 می افتم. خاطرات روزهای پس از زلزله 31 خرداد واسم هنوز روشن روشن. زندگی در چادر و توی حیاط. قطعی آب و برق. رادیوی باطری ای و صدای خانم نشیبا و برنامه "شب‌به‌خیر کوچولو " که اتابستون همون سال شروع شد و تقدیم شد به کودکان زلزله زده ی گیلانی.

aria_tehran

کاربر ويژه
درود اریا جان

فعلا تا جمعه که لهتون میکنیم :زبون: هوا خوبه تا اینکه از اواسط هفته اینده بارش ها شروع میشه

13013006_2_2206.gif

درود
ماشالله پرسپولیسیا اعتماد به نفسشون خیلی بالاست .ترجیح میدم بعد بازی با هم حرف بزنیم:خنده1:

فقط آرزو میکنم زمستون نکبت بار امسال تموم شه بهار بیاد حداقل یه رگبار و رعدوبرق و تگرگ ببینیم:فرار:
با این روند به نظرم امسال تا آخر زمستون تهران به هیچ عنوان برف نمیاد

aria_tehran

کاربر ويژه
بعد از چند روز گشت تو نت بالاخره تونستم یه قالب نسبتا خوب برای وبلاگم پیدا کنم
حالا قالبش خوبه؟
http://tehran-iran.blogfa.com/
ولی آخر سر اون چیزی که میخواستم نشد
چون من تصویری از تهران میخواستم بالای وبلاگ بذارم(header )که میتونم بگم در تمامی قالب ها این امکان وجود نداشت

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بعد از چند روز گشت تو نت بالاخره تونستم یه قالب نسبتا خوب برای وبلاگم پیدا کنم
حالا قالبش خوبه؟
http://tehran-iran.blogfa.com/
ولی آخر سر اون چیزی که میخواستم نشد
چون من تصویری از تهران میخواستم بالای وبلاگ بذارم(header )که میتونم بگم در تمامی قالب ها این امکان وجود نداشت

آريا كد قالب وبلاگت رو توي tex doc كپي كن و عكسي رو هم مي خواي بالاي وبلاگ بزاري برام بفرست تا درستش كنم

mohamad$

کاربر ويژه
کمینه امروز صبح : مهراباد +4 / اقدسیه +1 / کرج +1 / لواسان 0 / دماوند -3 / آبعلی -3 / طالقان -5 / فیروزکوه -7 / آلودگی -8 وای وای چه دما های سردی . یخ زدم

mohamad$

کاربر ويژه
n00084232-r-b-006.jpg

بهمن 87 تهران

n00084232-r-b-004.jpg

n00084232-r-b-003.jpg

یادم میاد چقدر فحش میدادیم به این 87 . که چقدر برف کم بود . اون موقع هنوز نمیدونستیم دهه ای به نام 90 در پیش هست که زمستون های افتضاحش باعث میشه درود بفرستیم بر 87 :-|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا