• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
میدونم ته دلتون با دیدن این عکس چی میگذره : دی

برف و برف بازی و..... : دی

l04hhcykl71vim9oegmf.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر همه ی دوستان

امیدوارم که همگی خوب باشید،صفحات رو که مرور میکردم دیدم متاسفانه حرف از تضعیف بارش ها بوده!!!!ولی من فکر نمیکنم این طور بشه!!!{بارش ها ضعیف بشه}،یه حسی بهم میگه بارش های سنگینی تو راهه!!!:بله::چشمک::بله::اخطار::palang:

در هر صورت باید منتظر ماند و دید که شرایط چه چیزی رو واسه ما رقم میزنه،امیدوارم سرنوشت چیز خوبی رو واسه ما{همه ی کشور} رقم بزنه و محمد تهران عزیز هم از این دهه اینقدر نناله{:aminkhan:چاکر محمد عزیز}!!!!

IRAJ1

کاربر ويژه
ایرج نمیره هلش بدیم:خنده2:

دهن من یکی سرویس کرده ،بره تو فاز 8 بعد 1 و بعد 2 و حدود 50 روز طول بکشه همتون مهمون من به حساب خودت

سلام به دوستان . به به ایرج خان حوش خبر باشین:گل:

سعید جان کماکان منتظر هفته آینده و بارشهای سرتاسری و ناب هستم و اینکه تا عید ادامه داشته باشه و باز نریم تو خماری

ali.doosti

کاربر ويژه
دهن من یکی سرویس کرده ،بره تو فاز 8 بعد 1 و بعد 2 و حدود 50 روز طول بکشه همتون مهمون من به حساب خودت

سعید جان کماکان منتظر هفته آینده و بارشهای سرتاسری و ناب هستم و اینکه تا عید ادامه داشته باشه و باز نریم تو خماری
ایرج داره جمع میکنه یوهو 2 ماه بباره که قطع نشه!بیفته رو دور ول کن نیس دیگه!حالا ببین...امسال سال حال دادن سرخه!

کدخدا

کاربر ويژه
الان شبکه نمایش نگاه میکردم تبلیغ فیلم صعود به قله رو نشون داد.فیلم بسیار قشنگیه.کسانی که به کوهنوردی علاقه دارن دیدن این فیلم از دست ندن. ده دقیقه دیگه شروع میشه.

صعود به قله ساعت ۱۹ روز سه شنبه از شبکه نمایش پخش خواهد شد. تکرار این فیلم ساعت ۷ صبح روز چهارشنبه خواهد بود.

تایلور و هارولد هر دو کوهنوردانی هستند که مشتاقند قله‌های متفاوتی را فتح کنند و برای فتح این قله‌ها ماجراجویی کنند. آن‌ها دوستان خوبی هم برای هم هستند. روزی در یک کوهنوردی این دو به مردی بر می‌خورند که دوست دارد قله کی تو را فتح کند. قله‌ای که این دو هم مشتاق بالا رفتن از آن هستند. این قله دومین قله مرتفع جهان و یکی از سخت ترین هدف‌های کوهنوردی است. تایلور که همیشه می‌تواند نظرش را به دیگران بقبولاند مرد را راضی می‌کند که در تیم آن‌ها باشد تا برای بالا رفتن از کی تو بروند. تایلور ادعا می‌کند که او و هارولد به اندازه کافی خوب هستند که نیازی به نفر چهارمی نباشد. کی تو اما سختی‌های فتحش را به خوبی به این کوهنوردان حرفه‌ای نشان می‌دهد.

13588016351358801635.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
بیشینه دمای امروز اردبیل +13.6 . همدان +13.3 . زنجان +12.0

هیچکدوم از این سه شهر امسال برف خوبی نداشتند و زمستون ضعیفی رو دارن سپری میکنن .

بیشینه مهراباد امروز +13.6

arak

New member
:شاد2:
الان شبکه نمایش نگاه میکردم تبلیغ فیلم صعود به قله رو نشون داد.فیلم بسیار قشنگیه.کسانی که به کوهنوردی علاقه دارن دیدن این فیلم از دست ندن. ده دقیقه دیگه شروع میشه.

صعود به قله ساعت ۱۹ روز سه شنبه از شبکه نمایش پخش خواهد شد. تکرار این فیلم ساعت ۷ صبح روز چهارشنبه خواهد بود.

تایلور و هارولد هر دو کوهنوردانی هستند که مشتاقند قله‌های متفاوتی را فتح کنند و برای فتح این قله‌ها ماجراجویی کنند. آن‌ها دوستان خوبی هم برای هم هستند. روزی در یک کوهنوردی این دو به مردی بر می‌خورند که دوست دارد قله کی تو را فتح کند. قله‌ای که این دو هم مشتاق بالا رفتن از آن هستند. این قله دومین قله مرتفع جهان و یکی از سخت ترین هدف‌های کوهنوردی است. تایلور که همیشه می‌تواند نظرش را به دیگران بقبولاند مرد را راضی می‌کند که در تیم آن‌ها باشد تا برای بالا رفتن از کی تو بروند. تایلور ادعا می‌کند که او و هارولد به اندازه کافی خوب هستند که نیازی به نفر چهارمی نباشد. کی تو اما سختی‌های فتحش را به خوبی به این کوهنوردان حرفه‌ای نشان می‌دهد.

13588016351358801635.jpg

آره فیلم باحالیه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا