میدونم ته دلتون با دیدن این عکس چی میگذره : دی
برف و برف بازی و..... : دی
ایرج نمیره هلش بدیم:خنده2:
ایرج نمیره هلش بدیم:خنده2:
سلام به دوستان . به به ایرج خان حوش خبر باشین:گل:
ایرج داره جمع میکنه یوهو 2 ماه بباره که قطع نشه!بیفته رو دور ول کن نیس دیگه!حالا ببین...امسال سال حال دادن سرخه!دهن من یکی سرویس کرده ،بره تو فاز 8 بعد 1 و بعد 2 و حدود 50 روز طول بکشه همتون مهمون من به حساب خودت
سعید جان کماکان منتظر هفته آینده و بارشهای سرتاسری و ناب هستم و اینکه تا عید ادامه داشته باشه و باز نریم تو خماری
الان شبکه نمایش نگاه میکردم تبلیغ فیلم صعود به قله رو نشون داد.فیلم بسیار قشنگیه.کسانی که به کوهنوردی علاقه دارن دیدن این فیلم از دست ندن. ده دقیقه دیگه شروع میشه.
صعود به قله ساعت ۱۹ روز سه شنبه از شبکه نمایش پخش خواهد شد. تکرار این فیلم ساعت ۷ صبح روز چهارشنبه خواهد بود.
تایلور و هارولد هر دو کوهنوردانی هستند که مشتاقند قلههای متفاوتی را فتح کنند و برای فتح این قلهها ماجراجویی کنند. آنها دوستان خوبی هم برای هم هستند. روزی در یک کوهنوردی این دو به مردی بر میخورند که دوست دارد قله کی تو را فتح کند. قلهای که این دو هم مشتاق بالا رفتن از آن هستند. این قله دومین قله مرتفع جهان و یکی از سخت ترین هدفهای کوهنوردی است. تایلور که همیشه میتواند نظرش را به دیگران بقبولاند مرد را راضی میکند که در تیم آنها باشد تا برای بالا رفتن از کی تو بروند. تایلور ادعا میکند که او و هارولد به اندازه کافی خوب هستند که نیازی به نفر چهارمی نباشد. کی تو اما سختیهای فتحش را به خوبی به این کوهنوردان حرفهای نشان میدهد.
ان شا الله پشت بندش یه بارش توپ داریم.:گل:
سلام آرش جان،انشاالله.نه تنها ما بلکه اکثر نقاط کشور امیدوارم که اینطور بشن.