• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
این فوکه توی عکس پایین ذهنش درگیره! هی هی هوا چرا اینجوری شده ! چرا اینقدر گرمه! :فکر:

50452_386.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
دمای فعلی:

رشت: 25+

ریاض: 25+

بغداد: 21+

تهران: 15+

آنکارا: 9+

باکو: 9+

مادرید: 8+

رم: 7+

پاریس: 3+

کابل: 3+

لندن: 2+

کپنهاگ: 2-

پراگ:‌ 5-

ماگدبورگ: 5-

تروندهایم: 6-

برلین: 6-

ورشو: 8-

اسلو: 10-

مسکو: 11-

mohamad$

کاربر ويژه

درود آريا جان

سناريو هاي مختلفي وجود داره اينكه گسل زلزله آتي كدام يك باشن. گسل مشا يا مجموع گسل جنوب و شمال ري خيلي در تفاوت خسارات موثر هستن.

البته تا جايي كه دانش من اجازه مي ده مي دونم شواهد تاريخي دال بر فعاليت گسل هاي شمال تهران وجود نداره يعني هيچ تثبت تاريخي در مورد زلزله گسل هاي شمال تهران وجود نداره.

اما در مورد گسل مشا و همينطور گسل ري و كهريزك گذشته پر مخاطره اي تهران پشت سر گذاشته.

در آخرين زلزله شديد تهران به بزرگي 7.7 ريشتر در غروب سال 1830 ميلادي در دماوند بخشي از عمارت سفارت انگليس آسيب ديد و گويا 30 نفر در تهران فوت كردن در مورد تلفات دماوند نمي دونم .

• زمين لرزه 27 مارس 1830 ميلادي، دماوند- شميرانات

زمین لرزه بزرگی در مازندران جنوبی در بامداد 2 شوال 1245 هجری قمری مطابق با 27 مارس 1830 میلادی مناطق شمیرانات و دماوند در خاور تهران را تقریباً بطور کامل ویران کرد. در حدود 70 روستا که در سوی خاوری جاجرود و در امتداد راه هایی که از طریق دماوند به سمنان و دامغان می رود، جای داشتند ویران شدند و تنها در دماوند بیش از500 تن کشته شدند. دامنه آسیب ها تا جاجرود گسترش داشت که کاروانسرای آن در اثر زمین لرزه درهم کوبیده شد و در تهران بسیاری خانه های فرسوده فرو ریخت و حدود 30 تن تلفات جانی داشت. در پایتخت حتی یک خانه از آسیب در امان نماند و بخشی از کاخ به همراه بسیاری از خانه های مجاور به آن و نیز بخشی از بازار فرو ریخت. ارگ، تالار بزرگ بارعام، شماری از عمارت های اعیانی و نیز ساختمان کهنه سفارت بریتانیا به سختی آسیب دیدند و دیوارهای باغ سفارت با خاک یکسان شد. ارزش زیان های مالی در تهران نیم میلیون تومان برآورد شد. زمین لرزه به شماری از ساختمان های همگانی در آمل، ساری و دامغان آسیب هایی رساند و سنگریزش هایی به راه انداخت که بخشی از راه های هراز و تلار رود به شمال بسته شد. زمین لرزه تا باکو حس شد و پسلرزه های شدیدی به دنبال داشت که سبب آسیب های افزونتری در منطقه شمیرانات شد و در تهران هراس بسیار برانگیخت، که بخش بزرگی از جمعیت آن در چادرها سکنی گزیدند. دربار سلطنتی نیز در فضای باز ارگ اردو زد. پسلرزه 6 آوریل کاروانسرای قدیمی را در جاجرود بکلی ویران کرد. بزرگای این رویداد1/7 MS= تخمین زده شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه

درود آريا جان

سناريو هاي مختلفي وجود داره اينكه گسل زلزله آتي كدام يك باشن. گسل مشا يا مجموع گسل جنوب و شمال ري خيلي در تفاوت خسارات موثر هستن.

البته تا جايي كه دانش من اجازه مي ده مي دونم شواهد تاريخي دال بر فعاليت گسل هاي شمال تهران وجود نداره يعني هيچ تثبت تاريخي در مورد زلزله گسل هاي شمال تهران وجود نداره.

اما در مورد گسل مشا و همينطور گسل ري و كهريزك گذشته پر مخاطره اي تهران پشت سر گذاشته.

در آخرين زلزله شديد تهران به بزرگي 7.7 ريشتر در غروب سال 1830 ميلادي در دماوند بخشي از عمارت سفارت انگليس آسيب ديد و گويا 30 نفر در تهران فوت كردن در مورد تلفات دماوند نمي دونم .
یعنی اون موقع سفارت انگلیس با اون قدرت زلزله کامل تخریب نشد؟؟؟

Dr.ben

کاربر ويژه
نکته جالب اینه که امروز سرعت وزش باد جنوبی در رشت بسیار کم بود و در حد نسیم! ولی دما به 27 درجه رسید.

کدخدا

کاربر ويژه

نه محمد جان ربطي نداره. :گل:

مهرداد جان اگر دما همین شکلی بالاتر از نرمال باشه تا تابستون خدا میدونه چی میشه :ناراحت:

بخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلافه شدم :ناراحت:

aria_tehran

کاربر ويژه
این چند روزه به خاطر گرما وزش باد رو در تهران داشتیم و آلودگی کم بوده
فکر کنم الان هواشناسی داره ذوق میکنه!

mohamad$

کاربر ويژه
خدا کنه فقط جوری باشه که تا 2400 تهران یه 30 سانتی برف بیاد . همینم بیاد راضیم والا تو این شرایط

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان اگر دما همین شکلی بالاتر از نرمال باشه تا تابستون خدا میدونه چی میشه :ناراحت:

بخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلافه شدم :ناراحت:

تا حدي برسه متوقف ميشه

تا روز يكشنبه روند دمايي خاصي نداريم از روز يكشنبه به بعد با توقف نسبي جريانات جنوبي دما تا روز چهارشنبه روند كاهشي خواهد داشت اما شديد نخواهد بود. اما مجددا ار روز چهار شنبه به بعد روند افزايشي مجددا آغاز ميشه و روال سابق بر مي گرده!!!

خوب من ديگه برم در مورد شاخص شمال خزر_درياي شمال بنويسم تو وبلاگم ميام و اينجا هم ميزارمش.

mohamad_73

کاربر ويژه
این چند روزه به خاطر گرما وزش باد رو در تهران داشتیم و آلودگی کم بوده
فکر کنم الان هواشناسی داره ذوق میکنه!

باز خوبه هوا گرمه اریا ...
دیشب که تهران اومدم هوای تهران تمیز بودش.برج میلاد به راحتی پیدا بود خدا کنه تا قبل بارنندگی ها هوا همچنان گرم باشه

imboeing

کاربر ويژه
دومين شهر ايران بوديم امروز از لحاظ گرما

يه خورده تلاش ميكرديم ميتونستيم بندر دير رو هم بگيريم 1 درجه چيزي نبود كه

درياي خزر كم كم براي شنا داره اماده ميشه ! :خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا