درود آريا جان
سناريو هاي مختلفي وجود داره اينكه گسل زلزله آتي كدام يك باشن. گسل مشا يا مجموع گسل جنوب و شمال ري خيلي در تفاوت خسارات موثر هستن.
البته تا جايي كه دانش من اجازه مي ده مي دونم شواهد تاريخي دال بر فعاليت گسل هاي شمال تهران وجود نداره يعني هيچ تثبت تاريخي در مورد زلزله گسل هاي شمال تهران وجود نداره.
اما در مورد گسل مشا و همينطور گسل ري و كهريزك گذشته پر مخاطره اي تهران پشت سر گذاشته.
در آخرين زلزله شديد تهران به بزرگي 7.7 ريشتر در غروب سال 1830 ميلادي در دماوند بخشي از عمارت سفارت انگليس آسيب ديد و گويا 30 نفر در تهران فوت كردن در مورد تلفات دماوند نمي دونم .
چه طور مگه آرش؟
یعنی اون موقع سفارت انگلیس با اون قدرت زلزله کامل تخریب نشد؟؟؟
درود آريا جان
سناريو هاي مختلفي وجود داره اينكه گسل زلزله آتي كدام يك باشن. گسل مشا يا مجموع گسل جنوب و شمال ري خيلي در تفاوت خسارات موثر هستن.
البته تا جايي كه دانش من اجازه مي ده مي دونم شواهد تاريخي دال بر فعاليت گسل هاي شمال تهران وجود نداره يعني هيچ تثبت تاريخي در مورد زلزله گسل هاي شمال تهران وجود نداره.
اما در مورد گسل مشا و همينطور گسل ري و كهريزك گذشته پر مخاطره اي تهران پشت سر گذاشته.
در آخرين زلزله شديد تهران به بزرگي 7.7 ريشتر در غروب سال 1830 ميلادي در دماوند بخشي از عمارت سفارت انگليس آسيب ديد و گويا 30 نفر در تهران فوت كردن در مورد تلفات دماوند نمي دونم .
قم
دما هوا :20+
ساعت 15:30
بهار به این زودی امده خدا به دادمون برسه تابستون تا 70 میرسه
نه محمد جان ربطي نداره. :گل:
مهرداد جان اگر دما همین شکلی بالاتر از نرمال باشه تا تابستون خدا میدونه چی میشه :ناراحت:
بخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلافه شدم :ناراحت:
این چند روزه به خاطر گرما وزش باد رو در تهران داشتیم و آلودگی کم بوده
فکر کنم الان هواشناسی داره ذوق میکنه!