• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
پرفشار آزوز تا جایی که زور داری بیا بالا !جون مادرت !

من یادمه اکثر دوستان تا همین پارسال به پرفشار آزور بد و بیراه می‌گفتن که چرا باعث بلاک شدن مدیترانه شده! هی ما می‌گفتیم بابا این پرفشار منشا خیر و برکته کسی حرف ما رو گوش نمی‌کرد.

ماهان.

کاربر ويژه
راستي واسه دوستاني كه نميدونن تورنتو تقريبا جنوبي ترين شهر در كاناداس و به نسبت معتدلتره به غير از ونكوور

والا ما یه دوستی توی این فروم‌ها داشتیم که رفت تورونتو و پشت‌سرش رو هم دیگه نگاه نکرد!

اگه دیدین‌اش سلام ما رو بهش برسونین و آدرس اینجا رو بدین بهش!!

songing

کاربر ويژه
با سلام
الان شبکه خبر داشت زنده کابل را نشون میداد کابل چه برفی اومده بود
:گل::گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به دوستان گرانقدر.

امروز رفتم توی باغچه حیاط یه دوری زدم و نمونه های زیر رو از جوانه زدن و گل دادن گیاهان و درختان مختلف جمع آوری کردم. دو تا عکس گرفتم از یک نما:

p7456or4c75grrl111.jpg

mi4jbgwnn03lb7b99bfb.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
خب برای سیزدهمین روز متوالی بارش برف در اینجا همچنان ادامه داره. البته بصورت لایت. کمینه صبح امروز به 5.3- و بیشینه دیروز هم به 4.7- رسید. ابرها هم کنار نمی‌رن که دما بره پایین‌تر!

راستی از اول ژانویه تا الان تعداد ساعات آفتابی اینجا فقط 14.1 ساعت بود!! پارسال اینجا در همین مدت 38.5 ساعت آفتابی داشت!

saeed hh

کاربر ويژه
این هوا بد جوری بهاری و حال میده ولی خوب بهار جای خودش زمستون هم جای خودش ولی اگه بد از این گرما سرمای خفن بشه خیلی حال میده:زبون:
راستی شعر امسالمون اینه جلال حسینی دنبال فرهاد بدو ای بدو ای بدو......:غش2::100:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من این هوای بهاری و دلچسب و با هوای سرد و آلوده عوض نمی کنم وقتی هوا آلودست افسرده می شم.

mohamad$

کاربر ويژه
6 روز قبل . ایستگاه 5 توچال .

حتی اینجا هم برفای رو به افتابش داره نابود میشه با وجود 2950 متر . وضعیت برف البرز فاجعس

dscn1124_tochal_mt.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من یادمه اکثر دوستان تا همین پارسال به پرفشار آزور بد و بیراه می‌گفتن که چرا باعث بلاک شدن مدیترانه شده! هی ما می‌گفتیم بابا این پرفشار منشا خیر و برکته کسی حرف ما رو گوش نمی‌کرد.

بستگی داره محور پشته آزور کجا باشه اگه غرب اروپا واقع بشه نیمه شرقی مدیترانه فعال خواهد بود اما اگه در مرکز اروپا قرار بگیره مدیترانه کلا از سیکلون زایی باز می مونه. و اگه شرق اروپا باشه کلا ایران تعطیل میشه.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آبدیت جدید سایت accuweather متاسفانه بارش سه شنبه چهارشنبه مشهد رو پودر کرده!!:سکوت::نه::قاطی:

البته برای پنجشنبه و جمعه بارشایی رو دv نظر گرفته.

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام
من بیرون بودم باور کنید کوچیک ترین سرمایی حس نکردم
الان واقعا هوای بهاری داره خودنمایی میکنه
به قدری هم تمیزه که دلت میخواد با تمام وجودت نفس بکشی!

aria_tehran

کاربر ويژه
آبدیت جدید سایت accuweather متاسفانه بارش سه شنبه چهارشنبه مشهد رو پودر کرده!!:سکوت::نه::قاطی:

البته برای پنجشنبه و جمعه بارشایی رو دز نطر گرفته.

به نظر من accuweather اصلا هیچ وقت درست پیشبینی نمیکنه و ضعیف ترین پیش بینی ها رو داره...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا