• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
به نظر من accuweather اصلا هیچ وقت درست پیشبینی نمیکنه و ضعیف ترین پیش بینی ها رو داره...

خدا کنه آریا جان. فعلا که اون سایتایی که از مدل ECM پیروی میکنن بارش سه شنبه و چهارشنبه مشهد رو صفر در نطر گرفتن.

البته مدلهای GFS، نیروی دریایی و اسمبل برای سه شنبه شب و چهارشنبه مشهد بارون و حتی شاید برف خوبی رو در نطر گرفتن.

ان شا الله که همه جا بارش خوبی داشته باشیم. بارش شما که فکر کنم دیگه کم کم تثبیت شده باشه:گل: :چشمک:

mohamad$

کاربر ويژه
این هم تصویر 6 روز قبل . 30 دی ماه 1391

ارتفاعات شمال ایستگاه 5 توچال . حدودا 3000 تا 3300 متر تو عکس دیده میشه . حتی این نقاط هم برف رو افتاب در حال نابودی هست .

dscn1184_tochal_mt.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
دمای و وضعیت دو شهر نیمکره جنوبی زمین در همین لحظه:

Australia, Sydney
دما: 23 درجه
ساعت حدود 9 شب

ymwaujbmrdefx7glupx.jpg

Sao Paulo, Brazil
دما: 20 درجه
ساعت حدود 8 صبح

0qxqa9xafqk8nqgaxfs.jpg

s@d3q

کاربر ويژه
یادمه 13 به در پارسال از امروز خیلی سرد تر بود!!!!!

ولی باز بهتر از هوای آلوده است..روحیه ام امروز بهتر از یه روز سرد خشک و آلوه است! با مهرداد موافقم..اما این که دیگه فصل ها سرجاشون نیستن آدمو اذیت میکنه..الان بهمن میخواد رگبار و بارون بیاد ..تیر ماه بارون میاد اونجوری..یهو فروردین سرد میشه و برف میاد! لذت فصلها کم میشه!

samann

کاربر ويژه
درود و دو صد درود
دوستان از گرمای هوا ننالید
آخه با وجود اینکه نوسان قطبی در فاز منفی بسیار قوی هست توقع دماهای منفی در ژانویه سردترین ماه سال داشتید آیا؟

aria_tehran

کاربر ويژه
ولی باز بهتر از هوای آلوده است..روحیه ام امروز بهتر از یه روز سرد خشک و آلوه است! با مهرداد موافقم..اما این که دیگه فصل ها سرجاشون نیستن آدمو اذیت میکنه..الان بهمن میخواد رگبار و بارون بیاد ..تیر ماه بارون میاد اونجوری..یهو فروردین سرد میشه و برف میاد! لذت فصلها کم میشه!

منم امروز واقعا روحیم بالا رفته...

ولی فقط خدا کنه یه بارم که شده برفو ببینیم
با این روند فکر نکنم

samann

کاربر ويژه
دوستان در شمال شرق و شمال و پایتخت: ایا فاز مثبت اطلس شمالی و نوسان قطبی + لانینا بهتر بود یا فاز منفی اطلس شمالی و نوسان قطبی +النینو؟ ایا؟

ali.doosti

کاربر ويژه
من که accu رو بهتر از بقیه میبینم!نروژ و فورکا بارش فردارم درست نمی زنن این پیش بینی دوروزش حرف نداره!پیش بینی دماییشم که خداست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا