• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
این هم سنندج
meteogram.php

samann

کاربر ويژه
فاز مثبت اطلس شمالی و نوسان قطبی + لانینا
درود به شرفت محسن جان
درسته که مشهد تا امروز بالای نرمال بوده اما بارشها در چند روز خاص و به واسطه چند ناهنجاری اتفاق افتاد.
امسال اکثر روزها شاهد اسمان صاف و افتابی و بدون پدیده در مشهد بودیم/

mohamad$

کاربر ويژه
دوستان در شمال شرق و شمال و پایتخت: ایا فاز مثبت اطلس شمالی و نوسان قطبی + لانینا بهتر بود یا فاز منفی اطلس شمالی و نوسان قطبی +النینو؟ ایا؟
برای تهران عرض کنم هر چی که پارسال تو زمستون بود بهتر بود . پارسال درسته که زمستون تهران بارش زیر نرمال بود و برف هم زیر نرمال بود ولی بازم همه جای شهر برف خوب و دیدن ( 15 تا 50 سانت ) . بعضی جاها 1 بار . بعضی جاهای شهر تا 3 بار امسال زمستون تا الان بسیار وحشتناک بارش زیر نرمال بوده و برفم نیومده و بارونم نیومده تهران

ali.doosti

کاربر ويژه
واضحه که
فاز منفی اطلس شمالی و نوسان قطبی +النینو...البته برای پاییز!
غیر از اینه؟راستی برای غرب گفتم...

سیبری

کاربر ويژه
درود به شرفت محسن جان
درسته که مشهد تا امروز بالای نرمال بوده اما بارشها در چند روز خاص و به واسطه چند ناهنجاری اتفاق افتاد.
امسال اکثر روزها شاهد اسمان صاف و افتابی و بدون پدیده در مشهد بودیم/

درود بر شما استاد سامان عزیز
شما اولین نفری بودید که در میان هیاهوی زنده باد زنده باد النینو! این روزهای نفرین شده زمستان 91 رو میددید

ali.doosti

کاربر ويژه
البته این زمستان منحوس از لانیناس!النینو اثرش خیلی وقته تموم شده که نتیجشو دیدیم!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان در شمال شرق و شمال و پایتخت: ایا فاز مثبت اطلس شمالی و نوسان قطبی + لانینا بهتر بود یا فاز منفی اطلس شمالی و نوسان قطبی +النینو؟ ایا؟

من بر اساس تحقیقی که انجام دادم رکورد سردترین دمای مهر آباد در تاریخ 52 ساله این ایستگاه 15 - درجه سلسیوس در تاریخ ژانویه 1969 بوده که در این ماه النینو بسیار قوی و فاز فرین منفی نوسان قطبی و نوسان اطلس شمالی بر قرار بوده بارش همین ماه اون سال بسیار بالا بوده یعنی یک دی ماه برفی تمام عیار.

abtinT

کاربر ويژه
امروز نگاه می کردم درختان نارون و زبان گنجشک دان جوانه ها شون بزرگ می شه .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

من بر اساس تحقیقی که انجام دادم رکورد سردترین دمای مهر آباد در تاریخ 52 ساله این ایستگاه 15 - درجه سلسیوس در تاریخ ژانویه 1969 بوده که در این ماه النینو بسیار قوی و فاز فرین منفی نوسان قطبی و نوسان اطلس شمالی بر قرار بوده بارش همین ماه اون سال بسیار بالا بوده یعنی یک دی ماه برفی تمام عیار.

mohamad$

کاربر ويژه
البته با عرض معذرت از سامان عزیز . مشهد امسال بارش هاش نرمال بوده چه در پاییز چه زمستون و برف خوب هم اومده پس شرایط برای شما بد نبوده . از دی پارسال برفتون که حداقل بهتر بوده . میزان بارش و نمیدونم

samann

کاربر ويژه
البته این زمستان منحوس از لانیناس!النینو اثرش خیلی وقته تم.م شده که نتیجشو دیدیم!

اثرات شاخص انسو در دراز مدت بر روی اب و هوا تاثیر داره هر چند که به اعتقاد من تاثیرش روی خاورمیانه زیاد نیست. مهمترین عوامل نوسان اطلس شمالی و نوسان قطبی است و تاثیر این دو شاخص در بازه زمانی اندک اب و هوای خاورمیانه رو متاثر میکنه. اگه یک سر به اپدیت این دو شاخص بزنید میبنید که از امروز قراره یک صعود در جهت مثبت در این دو رخ بده که انشالا اثراتش رو در انتهای هفته در نیمه شمالی و شمال شرق شاهد خواهید بود!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد دوستان عزیز

آپدیت جدید نیروی دریایی:

Tau 066 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 072 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 078 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 084 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 090 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 096 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 102 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 108 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 114 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 120 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 126 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 132 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 138 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 144 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]

abtinT

کاربر ويژه

مهر اباد رو نمی دونم ولی طرف ما سال 86 دما 18- شده بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا