• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه

سردترین روستای جهان را ببینید: منفی
۷۱ درجه سانتی گراد!
دهکده اویمیاکون در شرق روسیه با منفی 71 درجه سانتی گراد سردترین روستای جهان محسوب می شود.
در این منطقه چیزی نمی روید و مردم مجبوزند از گوشت گوزن و اسب تغذیه کنند، اما هرگز از سوء تغذیه رنج نبرده اند.
افراد بومی از ترس خاموش شدن، اتومبیل خود را تمام روز روشن نگه می دارند.
برای تشییع جنازه و مراسم تدفین باید سه روز صبر کرد تا زمین اطراف، با ذغال سنگ گرم شده تا مردم در مراسم شرکت کنند.
متوسط دمای سالیانه منفی 50 درجه سانتی گراد است و این سرزمین معروف به قطب سرد است.
منطقه اویمیاکون حدود 750 متر بالاتر از سطح دریاست و طول روز بین 3 ساعت (در دسامبر) و 21 ساعت در تابستان است.
دهکده در سالهای 1920 ساخته شده است و 500 نفر سکنه دارد. دهکده در واقع توقفگاه شکارچیان گوزن بوده است.
خشک شدن جوهر خودکار و یخ به خود گرفتن عینک ها در دمای منفی 52 در این منطقه طبیعی است.
منبع: دیلی میل

IMAGE634945707328728207.jpg

IMAGE634945707721224897.jpg

IMAGE634945707868177155.jpg

IMAGE634945708475798222.jpg

IMAGE634945709306655681.jpg

لینک سایر تصاویر: http://www.khabaronline.ir/detail/272729/society/fun

پسرخاله

کاربر ويژه

ما در طي هفته آينده با امواج متعدد سيستم مستقر بر روي مديترانه مواجه خواهيم بود كه اين امواج يكي پس از ديگري وارد كشور ميشه.

از لحاظ مقدار بارش سيستم اواسط هفته يعني طي دوشنبه تا چهارشنبه قدرتمندترين خواهد بود اما از لحاظ گستردگي سيستم اخر هفته همگير خواهد بود.

تا روز پنجشنبه هفته آتي بيشترين مقدار بارش ها متلق به غرب استان كردستان با بارش در حدود 125 ميلي متر و بعد از آن استان لرستان با بارش در حدود 100 ميلي متر.
تو جی اف اس که سیستمه آخره هفته نابود شده!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
در روزشنبه در دامنه هاي زاگرس مياني و همين طور اردبيل و گيلان وزش باد داريم كه اين وضعيت در البرز شرقي و نقاطي از شمال شرق نيز خواهيم داشت. روز يكشنبه در شمال غرب تا حدي نوار غربي و استان گيلان وزش باد شديد رو داريم كه در سواحل و اردبيل به صورت گرم باد بروز خواهد كرد.

اين وضعيت روز دوشنبه نيزدر اين مناطق تداوم خواهد داشت.

پسرخاله

کاربر ويژه
امروز با یه تی شرت رفتم بیرون عجب هوایی بود کاش عید همچین هوایی باشه بادم میومد هوا تمیز بود .
البته تو سایه چند دقیقه میشینی یه کوچولو احساس سرما میکنی ولی در کل خیلی هوای دلی بود چرا غصه بخوریم حالا که هوا گرم شده چه بخایم چه نخایم حداقل استفاده کنیم

Dr.ben

کاربر ويژه
[h=2]انباری در شیکاگو روز 23 ژانویه دچار حریق شد و بیش از 200 آتش نشان مشغول اطفاء حریق شدند که بعد از ساعتها مبارزه بالاخره توانستند آتش را مهار کنند.[h=4]جالب اینجاست که مواد و آب بکار گرفته شده برای اطفاء بدلیل زیر صفر بودن دمای هوا، تبدیل به یخ شده و مناظر جالبی را ایجاد کرد و ساختمان مذکور از حالت انبار به پارک یخی تبدیل شد که تصاویر انرا قبل از استفاده از آب گرم برای محو کردن یخ ها از روی ساختمان در تصاویر می بینید.
IMAGE634946475510425447.jpg

IMAGE634946475731633836.jpg

IMAGE634946477399744766.jpg

IMAGE634946477686005268.jpg

IMAGE634946478449470609.jpg

لینک تصاویر بیشتر: http://www.khabaronline.ir/detail/272895/society/fun

Dr.ben

کاربر ويژه
جدیدترین آپدیت این پیش بینی ناهنجاری های بارشی و دمایی برای ماه آینده میلادی از تنور در اومد:

CFSv2.Prec.20130124.201302.gif

CFSv2.T2m.20130124.201302.gif

برای سواحل غربی کاسپین همچنان بارش کمتر از نرمال و دمای فراتر از نرمال پیش بینی شده.

onfltqgmwa7svahjy5zn.jpg

pzwa18y03f2raszbdoon.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
چیزی که در مورد بارش در سواحل کاسپین توجه من رو جلب کرده این هست که، پیش بینی شده روند ماه های اخیر تکرار بشه، یعنی شرق سواحل بارش فراتر از نرمال و غرب سواحل بارش کمتر از نرمال.

fggsepxdaqwmvfuokdy4.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
امروز با یه تی شرت رفتم بیرون عجب هوایی بود کاش عید همچین هوایی باشه بادم میومد هوا تمیز بود .
البته تو سایه چند دقیقه میشینی یه کوچولو احساس سرما میکنی ولی در کل خیلی هوای دلی بود چرا غصه بخوریم حالا که هوا گرم شده چه بخایم چه نخایم حداقل استفاده کنیم

سلام
منم همین الان با تی شرت بی رون بودم
وضعیت الان طوریه که انگار کولر گازیو رو فن گذاشته باشی
حداقل این هوا برای من خیلی لذت بخشه
وقتی بارش نباشه برای من سرما هیچ اهمیتی نداره

IRAJ1

کاربر ويژه
ما در طي هفته آينده با امواج متعدد سيستم مستقر بر روي مديترانه مواجه خواهيم بود كه اين امواج يكي پس از ديگري وارد كشور ميشه.

از لحاظ مقدار بارش سيستم اواسط هفته يعني طي دوشنبه تا چهارشنبه قدرتمندترين خواهد بود اما از لحاظ گستردگي سيستم اخر هفته همگير خواهد بود.

تا روز پنجشنبه هفته آتي بيشترين مقدار بارش ها متلق به غرب استان كردستان با بارش در حدود 125 ميلي متر و بعد از آن استان لرستان با بارش در حدود 100 ميلي متر.

وباز هم سپاس

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
من سرما و هوای کم پدیده رو در زمستان به این هوای گرم و کسل کننده ترجیح می دم.

ذخایر آبی کشور داره به فنا می ره...!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا