• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
خوب به نظر میاد با توجه به گفته های دوستان داره شرایط امیدوار کننده میشه خدارو شکر!!:گل:

من همین الان از بیرون میام ارابه مرگ(پراید) 17میلیون تمام!!!!!:هنگ:

درود ، پژو 206 تیپ 2 ، 34 میلیون ، بگذریم ، امروز برای یه کار اداری تهران بودم ، واقعا هوا تمیز بود در ضمن وزش باد طرفای میرداماد به نسبت شدید بود ، من خودم به شخصه تهران را خیلی دوست دارم چون در دامنه کوهه ، فقط به خاطر ترافیک اعصاب آدم خورد میشه

aria_tehran

کاربر ويژه
درود ، پژو 206 تیپ 2 ، 34 میلیون ، بگذریم ، امروز برای یه کار اداری تهران بودم ، واقعا هوا تمیز بود در ضمن وزش باد طرفای میرداماد به نسبت شدید بود ، من خودم به شخصه تهران را خیلی دوست دارم چون در دامنه کوهه ، فقط به خاطر ترافیک اعصاب آدم خورد میشه

نظر لطف شماست
قله ی توچالو تونستید ببینید؟

Dr.ben

کاربر ويژه
دنبال این مطلب بودم که با جستجو در گوگل پیداش کردم.
تاریخ این پست 16 نوامبر سال 2012 هست که توی اون فروم ثبت کرده بودم:

"به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمد مهدی صادقیان در نشست مشترک کمیته حمل و نقل، سوخت و شورای هماهنگی مدیریت بحران گیلان با بیان اینکه پیش‌بینی‌های هواشناسی حداقل 48 ساعت قبل از وقوع به اطلاع مدیران دستگاه‌ها می‌رسد، اظهار کرد: پیش‌بینی‌های هواشناسی از طریق رسانه‌ها به صورت روزانه به مردم اطلاع داده می‌شود.
وی از سردتر شدن هوای گیلان حداقل 4 درجه در زمستان سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: امسال زمستان کاهش دما داریم.
صادقیان در ادامه به میزان بارندگی روزهای اخیر در گیلان اشاره کرد و گفت: از شنبه هفته جاری تاکنون 116 میلی‌متر باران در رشت باریده است در صورتی که پیش‌بینی 100 میلی‌متر باران را کردیم.
مدیرکل هواشناسی گیلان میزان بارندگی در منطقه فرودگاه رشت را 116 میلی‌متر عنوان کرد و یادآور شد: 100 میلی‌متر در جنوب شهر رشت باران باریده است.
وی میزان بارندگی در انزلی را 140 میلی‌متر، آستارا 150 میلی‌متر، تالش 63 میلی‌متر، کیاشهر 85 میلی‌متر، لاهیجان 92 میلی‌متر، رودسر و لنگرود 70 میلی‌متر، رودبار 45 میلی‌متر، منجیل 25 میلی‌متر، دیلمان و ماسوله 53 میلی‌متر و جیرنده را 55 میلی‌متر خواند و تصریح کرد: هوا در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده نیمه ابری است و از روز دوشنبه تا سه‌شنبه به صورت پراکنده بارندگی داریم.
صادقیان بارندگی فصلی در سال جاری را طبیعی خواند و تصریح کرد: موج جدید بارندگی از چهارشنبه هفته آینده در گیلان آغاز می‌شود.
منبع: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910826000065

در حالیکه تقریبا در اکثر پیش بینی های بلند مدتی که دیدم دمای هوا زمستون امسال بیشتر از نرمال پیش بینی شده."

هی هی چقدر زود گذشت. گذر زمان همه چیز رو روشن میکنه. ببینیم در ادامه زمستون و کلا زندگی واسمون چی مقدر شده!

aria_tehran

کاربر ويژه
بله ولی متاسفانه برف کمی داشت که برای این موقع سال ناراحت کنندست

الان تو حالت عادی حداقل باید کل نیمه ی شمالی شهر سفید باشه چه برسه به کوه ها!
و این در حالی هستش که الان حتی برف توچال هم در حال آب شدن هستش!!!!!!!!

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
الان تو حالت عادی حداقل باید کل نیمه ی شمالی شهر سفید باشه چه برسه به کوه ها!
و این در حالی هستش که الان حتی برف توچال هم در حال آب شدن هستش!!!!!!!!

درسته ، کلا زمستون دیگه زمستون نیست ، برف که برای من شده یه رویا

hamed*zagros

کاربر ويژه
به این میگن سیستم. خیلی وقته از این موج ها نداشتیم

ترکیدن نیمه غربی کشور و عراق
1xji5eumlb966k4a.png

aria_tehran

کاربر ويژه
من یادمه هر سال زمستون برای کاری وقتی میخواستم برم شمال شهر با کلی شوق و ذوق برای دیدن برف میرفتم و همیشه کلی برف رو زمینا بود ولی الان کوفتم رو زمین نیستش:توافق:

aria_tehran

کاربر ويژه
من یادمه هر سال زمستون برای کاری وقتی میخواستم برم شمال شهر با کلی شوق و ذوق برای دیدن برف میرفتم و همیشه کلی برف رو زمینا بود ولی الان کوفتم رو زمین نیستش:توافق:
یادمه خونه ی خالم اینا سعادت آباد بود و هر سال زمستون وقتی به هر مناسبتی میرفتیم اونجا و خونه ی ما برفی تقریبا نمونده بود اونجا کلی برف بود
الان که بری با پدیده ی شکوفه زدن درختا مواجه میشی:توافق:

aria_tehran

کاربر ويژه
هواشناسی گفته اواخر وقت فردا و شنبه بارش باران در تهران داریم
یعنی میشه دوباره بارونو ببینم؟:فرار:
برف پیشکش

Dr.ben

کاربر ويژه
من که همیشه به آینده خوشبینم و امیدوارم در ادامه وضعیت تغییر کنه و روزهای بسیار زیبایی همراه با بارش باران و برف در انتظار جای جای کشور عزیزمون باشه.
تقدیم به تمام دوستان عزیز: :گل::گل:

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

من ار چه در نظر یار خاکسار شدم
رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند
چو پرده دار به شمشیر می‌زند همه را
کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند
چه جای شکر و شکایت ز نقش نیک و بد است
چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند
سرود مجلس جمشید گفته‌اند این بود
که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند
غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه